Contı CMS-314 Doppıo Şarjlı Süpürge Yorumları

Contı CMS-314 Doppıo Şarjlı Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(9 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 20.12.2019

    5 yil once almistim.4 yildir depoda duruyor. Akilli şarj model old. icin aldim. ( sarj bitti tak doldu cikar derdi olmasin diye ) 1 yil sonu pilleri bitti ve muadili dahi bulunamadi. cekisi vasat fircali olmasa hic ise yaramaz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.12.2016
    Bir Yıldız

    sarji 1-2 dk gidiyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.11.2015
    Bu fiyata çok iyi

    Tasarımı çok güzel ve kullanışlı. Döner fırçalı başlık yukarı aşağı hareketin yanı sıra sağa sola hareket edebiliyor. İlk denemede emiş gücü zayıf gibi geldi ama çıkardığı iş bizim beklentilerimize göre yeterli. Günlük kırıntı toz için ideal. Döner fırçalı başlık güzel. Şarjı 15 dakika kadar yetiyor. İleride şarj sorunu yaşanır mı bilmiyorum. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.11.2015
    Şarj problemi..

    Bu süpürgeyi alanlrın çok sık şaj problemiyle karşılaştığını forumlardan araştırınca öğrendim, servisi de çözüm üretmiyormuş, alırken dikkat edin..

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.11.2015
    güzel

    şimdiye kadar çok sayıda şarjlı süpürge kullandım. hepside batarya sorunu nedeniyle kullanım dışı kaldı. Şuana kadar conti iyi iş çıkardı. akıllı şarjı benden tam puan aldı. Çekiş gücü kendi sınıfına göre iyi. yani şarjlı süpürge sınıfına göre. yoksa normal süpürgelerin emiş gücü tabi ki karşılaştırılmaz. Ben beğendim. 6-7 aydır kullanıyorum. memnunum. Evde kırıntı, basit süpürme işleri için ideal. Ayrıca 15- 20 dk. neredeyse şarjı gidiyor. Bu özelliği benim için çok önemli. gerçi aralıksız kullanmamakla ilgili kullanım kitapçığında bu konuda bir uyarı var.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.10.2015
    fena değil

    Kullanımı kolay ve pratik, emiş gücü ise zayıf

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.09.2015
    pratik

    günlük kullanım için mükemmel bir alet.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.09.2015
    ihtiyaca göre

    Ürün vaad edilenden uzun sürede geldi. Aynı gün kargo vaadi 2 gün sonra yola çıktı. Ürünün malzeme kalitesi fiyatına göre çok iyi. şık bir ürün. Turbo fırça özelliği güzel. Ancak gelgelelim emiş gücüne. Emiş gücü cok zayıf, parkedeki çok minik marçaları bile emişte zorlanıyor. Turbo fırça olmasa direk hayal kırıklığı. Turbo fırça ile eh işte idere edecek.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.08.2015
    mükemmel

    Hem süpürge hemde el süpürgesi olarak emisi güzel aparatları ve plastiği kaliteli

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Contı CMS-314 Doppıo Şarjlı Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Contı CMS-314 Doppıo Şarjlı Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat