Snopy SN-822 Kulaklık Yorumları

Snopy SN-822 Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(17 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 28.11.2019
    iyi ama!!!?

    Kulağı rahatsız etmiyor Ses ayar dügmesi kısıtlı Sesi az alıyorum En önemli sıkıntı Kulaklık kablosunu soketi olmaması Yaniii Kablo bozulunca,, kulaklık ta çöppp

  • NI1 aracılığıyla, 18.01.2017
    Süper

    10numara süper hızlı kargo

  • NI1 aracılığıyla, 14.12.2016
    iyi

    piyasadan ucuz int cafe icin ideal

  • Webden Al aracılığıyla, 05.12.2016
    iyi

    parasının ederi bir ürün bu paraya alınabilelecek iyi bir ürün...

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.11.2016
    Gayet iyi

    Fiyatına göre gayet başarılı sesi var beğendim... Özellikle Lcd tvlerde müzik dinlerken film izlerken gayet iyi...

  • NI1 aracılığıyla, 23.09.2016
    hem iyi hem kötü

    ses çıkış gücü yüksek son seste ses bozuluyor. daha önce philips kullandım onda son seste herhanği bir boğma taşımama sorunu olmadı. yanlzı bunun bası iyi philipse göre. kafaya tam uyum sağlamıyor. philips gibi rahat oturmuyor kafaya. ben koca kafalıyım hani ondandır dedim. ama 15 yaşında yeğenimde taktı yine tam oturmuyor kafaya. kısaltma uzatma çok yetersiz. philipse alışmış biri olarak ucuz diye aldık ama bilsem almazdım. yinede kullanılır fiyat performnas iyi. kablosu yeterli uzunlukta. mikrofunu kullanma imkanı bulamadım henüz

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.09.2016
    sesi çok iyi iletiyor basslı müziklerde bile sıkıntı olmuyor

    ürüb bugün elime geçti muteşrm ötesi diyecek birşey yok hepsiburada ekibine teşekkürler

  • Webden Al aracılığıyla, 17.02.2016
    kulaklık hakkında

    harika bir kulaklık çok beğendim

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.01.2015

    Küçüklüğümde internet kafelerde büyüdüğümdede vardı. Hala var. O kadar başarılı ki klasikleşmiş artık.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.04.2013
    bozuk ürün geldi

    ürünü ben şahsen beğeniyorum fakat elime kulaklığın teki çalışmıyor şekilde geldi hepsiburadadan beklemezdim snopy yi seviyorum ucuz ama güzel ses...

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.03.2013
    Gayet güzel

    Şu anda kulaklıkla bir müzik dinlerken yazıyorum bu yorumu, gayet yeterli ve kaliteli bir sesi var. Son ses açılmış bir durumda iken etraftaki tüm sesleri sıfıra indiriyor ve kulağı rahatsız etmeyecek yükseklikte bir sesle müzik dinleyebiliyorsunuz. Ürünün süper hızlı gönderide olması ve ücretsiz kargo olması da cabası :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.02.2013
    Başarılı

    Masaüstü bilgisayarında kullanmak için kablosu sağlam ve uzun bir kulaklığa ihtiyacım vardı. İhtiyacımı çok güzel karşıladı. Mikrofonu pek başarılı değil ama kulaklık olarak çok başarılı. Bu fiyata alınır. Etrafı rahatsız etmeden çalışmak için ideal.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.11.2011
    fiyat kalite

    Fiyatına göre çok kaliteli bir ürün.Kafem için sipariş verdim ve çok memnun kaldım.Bu fiyata bundan iyisi olmaz.Hızlı kargoda cabası.Hepsiburada ve kaliteli hizmet .Daha 6 adet sipariş vericeğim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.02.2011
    4. kez alıyorum :)

    Masaüstüne, laptoba, kuzenime aldım. Bir kere de kırdım ve tekrar alıyorum. Bu fiyata alınabilecek en güzel ürün diyebilirim. Herkese tavsiye ederim. Tek orta sayılacak yanı mikrofonu. Biraz sessiz konuşunca duymayabiliyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.01.2011
    Mutlaka olmalı

    Bu ürünü yaklaşık 5 yıldır kullanıyorum. Ses kalitesi ve çıkışı oldukça iyi. Oyun oynarken sesler rahatlıkla ayrılabiliyor. O pahalı kulaklıklar kadar mükemmel olmasada fiyatına göre üst düzey bir cihaz. Tavsiye ederim. Cihazı piyasada bulmak zor. bu cihazı bize ulaştırdığı için hepsiburada.com ailesine teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.05.2009
    çok iyi

    ürünü yaklaşık iki aydır kullanıyorum. süper ses çıkıyor. çok kullanışlı. herkese tavsiye ederim. en güvenli site bence hepsiburada... çok alışveriş yaptım ama hiç bi sorunla karşılaşmadım. alışverişin tek adresi hepsiburada...

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.04.2009
    Sağlam ve kaliteli

    Bu markayı babam kullanıyordu bende bu modelden kendime aldım başka bi yerden, şimdi arkadaşım için burdan sipariş vereceğim. Ses kaltesi benim için yeterli ayrıca, ip kablolu olması, mikrofonun ses ayar bölmesinde dahili olarak bulunması benim için diğer önemli özellikler.Mikrofonu uzaktan bile iyi alıyor sesi. Mikrofon dahili olduğu için pratik ve şık. Kulaklık kafaya tam oturuyor, kaymıyor, böylece oyun oynarken de rahatlık sağlıyor. Kulaklığın iç yüzü kadife olduğu için yumuşak ve rahat.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Snopy SN-822 Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Snopy SN-822 Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat