Snopy SN-RBT7 Kırmızı Oyuncu Kulaklığı Yorumları

Snopy SN-RBT7 Kırmızı Oyuncu Kulaklığı yorum ve tavsiyeleri

(47 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 18.07.2019

    Kesinlikle almayın neden derseniz mikrofonu çalışmıyor dışarıya çok ses veriyor plastiği çok dandik 3 kere falan düştü kırıldı kulaklarda rahat olmuyor 3 saatten sonra agritiyor ve yüksek seste kaliteyi düşürüyor bağlantısi iyi hızlı bağlanıyor tam bir felâket 30 TL lik bir kulaklık gibi

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.09.2017
    fiyat performans

    Amatör olarak dj'lik yapıyorum ürünü 2 aydır kullanıyorum ürün bass ve tiz sesler konusunda oldukça iyi ve her hangi bir sıkıntı yok ayrıca malzeme kalitesi de oldukça iyi ve sadece dj'lik yaparken değil telefonla konuşurken ve müzik dinlerken de rahat ediyorum alıcak olan arkadaşlara tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.05.2017
    guzel

    cocuklara aldim.genel olarak memnunlar ama var bir kaç eksigi.. fiyat performans olarak 5 yildizi hakediyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.04.2017
    CANAVAR

    Bluetooth ile bağlantısı, ses alım ve verimi çok güzel. Alışana kadar kulak ağrıtabiliyor. Ama yine bayağı güzel.

  • NI1 aracılığıyla, 11.03.2017
    Geniş Hatta baya geniş inceleme

    Ürünün Kutusu, kendisi, kablosu görünüşü gerçekten güzel ancak ürün bana geldiğinde bataryası bozulmuştu bende içini açtım bataryaya baktım bataryasını takan işçi telini kırmış yani kullanılmaz haldeydi kablolu kullanıyordum. bugün dayanamayıp tekrar söktüm bataryaya giden kabloları ek kabloyla uzattım nokia3310 bataryası taktım resimde kulaklığın sağında görürsünüz ;) ses kalitesi iyi 3D ses veriyor CS ve Zula oynuyorum çok işe yarıyor dışarının sesini kesmiyor sesi açınca anca kesiliyor. Şarjı konusunda birşey diyemeyeceğim ancak bataryası 300 mah değildi onu söyleyebilirim Üstünde yazmıyordu ancak çekirdek boyunda çekirdek genişliğinde bir bataryaydı çok uzun gitmez en fazla 1 saat ama ben modifiye ettim 3310 bataryası sonuçta saatlerce dinliyorum birde 3310 bataryasını takınca bluetooth da güçlendi önceden yatağıma kadar gidince bozuluyordu ses şimdi baya uzağa gidebiliyorum :). Onun dışında içini açmayın arkadaşlar ben biraz anlıyorum ondan söktüm çok hassas bir ürün kabloları sürücüye çok gevşek kaynaklanmış. idare edin elinizdeki haliyle. Bu fiyatı iyi denilebilecek ürün. İyi araştırın daha iyisini bulamazsanız alın görünüşü ve sesi iyi yüksek ses açınca kulağınızdan çıkardığınızda bildiğin kablosuz hoporlör gibi ses çıkarıyor :) o kötü oldu . Keyifli alışverişler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.03.2017
    İki Yıldız

    basit malzemeden yapılmış hafif ve kalitesiz imajı hissettiren bir şey

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.03.2017
    ses süper

    Bence süper arkadaşlar tavsiye ederim paranız boşa gitmeyecek

  • NI1 aracılığıyla, 06.03.2017
    Arızalı ürün.

    Ses gecikmesi var ciddi derecede normal ötesi bir durum PC'de kullanmak için kesinlikle bulaşmayın çöp bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.03.2017
    Beş Yıldız

    guel bır urun cok uygn fıyatlı hıc de sorun ysanmıyor tavsıkye edrım

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.02.2017
    10 ÜZERİ 9

    Telefon için alacaklara şiddetle tavsiye ediyorum adeta 10 metre icinde telefonunuzu taşıyormuşcasına kontrolünüzde fakat pc icin alacaklara ts3 gibi konusma programları kullanıyorsanız arkadan müzik dinleyemiyorsunuz ne yazıkki.Ürün fiyat performans ürünü kesinlikle tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 25.02.2017
    Harika

    Ürün gerçekten harika herşey anlatıldığı gibi malatyadan istanbula 2 günde geldi teslimat kargolama gerçekten müthişti . Yanında gönderdiğiniz hediye çok mutlu etti bizi hakkınızı helal edin ☺️

  • NI1 aracılığıyla, 23.02.2017
    Harika

    Urun hakikaten cok guzel basslar tizler cok yerinde Bluetooth baglantisi hemen gerceklesiyor. Tek sikinti ps4 uzerinde bluetooth baglantisi olmuyor bunun sebebi tabi ki sonynin destek vermemesi. Himm ayrica urunun yaninda gonderilen malatya kayisisi cok hos bir hediye tesekkurler :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.02.2017
    Mikrofon

    Parasına göre gayet iyi çok iyi bir kulaklık fakat kulaklıgı pcye takınca mikrofonu çalışmıyor 1 puan ordan kırdım

  • NI1 aracılığıyla, 16.02.2017
    Fiyata göre kötü

    ürünü fiyatına göre almamanızı tavsiye ederim

  • NI1 aracılığıyla, 08.02.2017
    güzel cihaz

    basslar iyi. düğme kısmına alışmak gerekli. şuan için sıkıntı yok. malzeme kalitesi iyi. parasının hakkını veriyor. kullanıp göreceğiz. fotoda sd card, 3,5mm jak ve micro usb girişi görülmekte.

  • NI1 aracılığıyla, 06.02.2017
    güzel ürün

    hediye olarak aldım çok beğendiler...

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.02.2017
    Üç Yıldız

    Masaüstü bilgisayarda mikrofonunu çalıştıramadım veya hiç çalışmıyor. Kulaklık ve mikrofon için 1 jak var. Uzun kullanımda kulağı rahatsız ediyor ağrıtıyor. Masaüstü bilgisayarda bluetooth ile kullanacaklar için bilgisayara bluetooth aparatı şart.

  • NI1 aracılığıyla, 30.01.2017
    fiyatına göre iyi ürün

    ürünü beğendim fiyatına göre iyi ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.01.2017
    Tavsiye ederim

    Süper bir ürün Çok kaliteli malzemeden kullanılmış sesi sona getirdiğinizde dışarıya biraz ses veriyor ama normal bir seviyeye getirdiğinizde dışarıya hiç ses vermiyor.Ses kalitesi süper ayrıca düğmelerlede telefona dokunmadan hükmedebiliyorsunuz. kulaklıkta bir giriş var bu micro sd kart girişi yani hafıza kartınızı kulaklığa takıp telefon olmadan hafıza kartınızdaki şarkıları dinleyebilirsiniz bataryası da gayet iyi dayanıyor fiyatına göre bu kalite fazla bu kulaklığa daha fazla para verseniz bile hakediyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.01.2017
    Standart.

    Cihazın sesi son seviyede kaliteyi düşürüyor. 10 kademe olarak düşünürseniz 7 den sonra ses kalitesi düşük ama en son ses seviyesi yüksek. Bağlantı sorunsuz hemen bağlanıyor. Beklenti çok yüksek değilse mutlu eder.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Snopy SN-RBT7 Kırmızı Oyuncu Kulaklığı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Snopy SN-RBT7 Kırmızı Oyuncu Kulaklığı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat