General Mobile Discovery Elite Yorumları

General Mobile Discovery Elite yorum ve tavsiyeleri

(168 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.06.2020
    "İYİ"

    Olumlu yönleri: Walla şu an da bu telefona vereceğiniz parayla piyasada alabileceğiniz çok daha iyi telefonlar var. Bu telfon çok yavaş bir telefon. Performansı düşük. Vereceğiniz bu paranın karşılığını verecek bir telefon değil. Almayı düşünenler varsa ben tavsiye etnmem biraz daha araşltırın deirm açıkçası.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 10.04.2020
    "çok iyi "

    Olumlu yönleri: Geniş ve büyük ekran sevenler için çok ideal bir telefon. Kenmdi sınıfı için gayet başarılı bir telefon. Yani öyle üst düzey bir performans beklemiyorsanız eğer kesinlikle kullanabileceğiniz iyi bir telefon. Tasarımı falan da çok şık gayet modern bir telefon.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.01.2020
    "."

    Olumsuz yönleri: Bu telefonu liseye giden kardeşim için aldım . ama hiç kaliteli çıkmadı. Çok memnun kalmadık. Bence biraz daha fazla para verip daha iyi telefonlar almak daha karlı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.07.2019
    "."

    Olumlu yönleri: General Mobile telefon dünytasında bi ara bayağı popüler oldu. Özellikle orta sınıf akıllı telefonlar da bayağı tutulmuştu. Ben de anneme General Mobile Discovery Elite modelini aldım. Telefonun ekran boyutu görselliği ses kalitesi ve görüntü kalitesi gerçekten mükemmel. Oldukça hızlı ayrıca ısınma donma kasma olmuyor. Eğer çok son mdel telefon olsun ya da çok üst düzey özellikler aramıyorsanız bu telefon tam da size göre. Memnun kalabikleceğiniz bir telefon bence.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.05.2019
    "kullanışlı"

    Olumlu yönleri: hafif kullanışlı bir telefon. İkinci hattım için kullanıyorum ve sarjı uzun süreli gidiyor. Orta seviye bir telefon için iyi özelliklere sahip.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.01.2018
    Güzel bir ürün.

    3,5 senedir telefonu kullanıyorum hala tek eksiği 4.5G olmaması çoğu arkadaşım 3. telefonu aldılar ( bu telefonlar iPhone, Samsung un kaliteli telefonları) ben hala bu telefonu kullanıyorum.Sakar biri olduğum için telefonu kaç kere düşürdüğümü bile bilmiyorum buna rağmen hala kullanıyorum.Başta söylediğim gibi tek eksiği 4.5G olmaması.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.12.2017
    "kargonun gecıkmesı"

    Olumlu yönleri: bekledığıme deydı guzel bır urun

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.09.2017
    GM Elite

    Telefonumu üç sene önce aldım. Hâlâ seviyorum. Birçok markadan daha kaliteli ve fiyat olarak da uygun. Bozulsa gene General Mobile telefon alırım. Türk markasına para kazandırmak lazım ki bu işi devam ettirsinler diye düşünüyorum.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 21.09.2017

    Bir arkadaşım kullanıyordu emsallerine göre süper fiyat olarak. Arada çürük çıkmasıda şans bence.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 20.09.2017

    Ön kamerası mükemmel ve fiyatı çok iyi. Fiyata göre performansı çok iyi kesinlikle alınabilir.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 07.08.2017

    Bu telefonun özelliklerini çok beğendim ama 1000 TL bütçe ayırmıştım kendime telefon için. Fiyat alarmını açtım umarım fiyatı düşer de bende alabilirim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.06.2017

    Olumsuz yönleri: Bozuk tel sahtekar

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.06.2017
    hala iyi

    2 yılı geçti kullanalı. ilk çıktığında zamanının üst segment telefonuydu. şimdinin orta segment telefonu. gm' in çıkardığı en iyi telefon. 16 arka 8 mp ön kamerası hala da orta segmenti bırak üst segment telefonlarda yok. hız iyi. ara ara ufak rehber sorunları ve açılırken kasmalar oldu ama yüksek performans gerektiren oyunlarda (mesela need for speed no limits)kasma olmadı. otg bağlantısı ile usb bağlayabilirsiniz. alan pişman olmaz. ben olmadım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.03.2017
    teşekkürler

    çok ilgili ve güvenilir bir satıcı sağ olsun çok yardımcı oldular

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.02.2017
    ALIN FAKAT 4.4.2

    ÜRÜNÜN YENİ SÜRÜMÜ GELMİYOR ÇOK İYİ HATTA MÜKKEMEL

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.02.2017
    Üç Yıldız

    İlk ciktiginda aldim Artilari internete girme gezme hizi kasma donma kesinlikle yok. Kamerasi ve sarji mukemmel Eksileri Guncellediktenbsonra yavasladi sarji daha hizli tuketiyor En olumsuz yani pantolon cebindeyken sizi biri aradiginda ya mesgule atiyor ya aciyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.11.2016
    İki Yıldız

    Telefonu ilk çıktığında almıştım 3 sene oldu ilk zamanlar harikaydı fiyat performans açısından çok iyiydi. Fakat son güncelleme den sonra donmaya,isinmaya şarjı çabuk bitmeye basladi. Hafıza bos olsada hafıza zolu hatası veriyor. Ayrıca bir sure sonra Google playden hiç birşey indiremiyor. İndirilme bekletiliyor diyor takılıyor. Eşim de aldı benlw beraber bu telefonu ondada aynı indirme sıkıntısı var. Zamanında iyiydi ama şimdi çöp.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.08.2016
    Sadece Kalitesi Düşük

    eski elite kullanıcısı olarak telefon gayet şık performansıda insanı hiç yanıltmaz ama kalite konusunda sınıfta kalır hafif bir çarpmadan dolayı kamera camı çatladı almadan tekrar düşünün derim

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.08.2016
    Kötü bence

    Çabuk ısınıyor ısınıncada kapanıyor keyifli oyun oyniyamıyorsunuz bataryası yetmiyor tek artısı kamerası

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.05.2016
    Zamanında iyiydi ama şimdi de idare eder

    Arkadaşlar 3 senedir yani elit ilk çıktığında almıştım gerçekten işimi fazlası ile gördü yanlız bu son güncellemeden sonra ısınma ve donmalara başladı her zaman oluyor desem yalan olur bu üç sene zarfında 3 kere servise gitti ilk mikrofon 2 cisi açma kapama tuşu ve ekran etrafında daki yapıştırıcılar yıprandı bu telefon için şikayetlerim köşeli olması cepte batma yaratıyor arada sıkışınca cebimde kapanıyor şarj sıkıntısı var mesaj ve aramalarda abartmazsanız günü geçirir şimdilerde taşınabilir wifi uygulamasında sıkıntı çekiyorum arada atıyor veya çok kasıyor bide ön kamerada beyaz dengesi ni arada kaçırıyor ama dediğim gibi iyi telefon işimi fazlası ile gördü etrafımda elimde gören çoğu insan aldı

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
General Mobile Discovery Elite kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. General Mobile Discovery Elite yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat