Steelseries Apex M800 Mekanik Klavye Yorumları

Steelseries Apex M800 Mekanik Klavye yorum ve tavsiyeleri

(24 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 06.01.2019

    bu resimdeki gibi degildi bana geldiginde kutu hasarliydi ve klavyenin arasi les gibiydi verdigim para da hakkimda haram olsun alidigimda video ya cektim klavyenin arasindan susam bile cikti

  • NI1 aracılığıyla, 27.10.2017
    iyi urun

    Urun gayet guzel memnunum tek eksisi urunun kutusu cok az hasarliydi onun disinda hic bir sikintisi yok.diger klavyelere gore biraz agir ama ozellikle geceleri cok tatmin edici bi goruntu olusturabilir aydinlatmasi. :)

  • NI1 aracılığıyla, 09.03.2017
    Kaliteli Alışveriş...

    Ürünün kalitesinden bahsetmeye gerek yok, tartışmaya kapalı.

  • NI1 aracılığıyla, 15.02.2017
    Süper Ürün

    Çok beğendim. Süper bir ürün

  • NI1 aracılığıyla, 13.02.2017
    harika

    evet çok beğendim

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.12.2016
    Aldığı parayı hak ediyor

    Parasının hakkını veren Ender klavyelerden tek kötü yönü var oda alışmaşı gerçekten zor tuş hassasiyeti güzel ama sanki tam istenilen şeyi verememiş. Ama görüntü olarak kalite olarak sınıfının en iyisi

  • NI1 aracılığıyla, 23.12.2016
    Başarılı

    Kesinlikle incelemelerini izleyin hatta mümkünse deneyip alın derim. Ben çok beğendim, her şeyiyle beni memnun etti diyebilirim. Ama tuş aralıkları biraz yakın. Benim için sorun olmadı ama tombik eli olanlar bir düşünsün derim :) Ağır ve sağlam bir duruşu var plastik olmasına rağmen. Sesi de çok az.

  • NI1 aracılığıyla, 22.12.2016
    Kusursuz bir klavye

    Kaliteli, programlaması kolay, Macro kabiliyeti yüksek, hassasiyeti mükemmel bir klavye.

  • NI1 aracılığıyla, 09.12.2016
    mükemmel

    yaklaşık 7 aydır kullanıyorum. bir çok özelleştirme yapıp klavyenizi kişiselleştiriyorsunuz. bir tek oyuncular değil sürekli word ve excel kullanan biriyseniz düşünmeden alın. yazması zevkli ve partik çözümleri ile işinizi kolaylaştırıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.12.2016
    klavye

    Uzun tartışmaların sonucunda kutusunda İng. Görülen klavye türkçe çıktı. Klavye harika ötesi. Mekanik klavye alacaklar için zerre kadar pişman olmayacakları bir alet diyebilirim.

  • NI1 aracılığıyla, 23.11.2016
    Fiyatına göre en iyisi

    Bir süredir mekanik klavye alma planım olmasına rağmen genel olarak görünümlerinin 30 yıl önceden kalma gibi olması ve saçma sapan her yerinden ışık saçan ürünler olmalarından dolayı uzak duruyordum. Bu ürün diğer mekanik klavyeler gibi garip gözükmüyor, dış görünüş ve tuş yüksekliği olarak normal bir klavye gibi diyebiliriz. Neredeyse 10 yıldır laptop veya slim klavye kullandığım için yüksek tuşlar bana rahat gelmiyor, ayrıca ışıklandırma tam kararında olmuş, sadece tuşların üzerindeki harf ve rakamlar aydınlanıyor tuş çevresinde olan ışıklar rahatsız etmeyecek seviyede. Kısacası masasında Çin malı oyuncaklar gibi her yerinden ışık saçan garip bir şey yerine daha ağır başlı duran kaliteli bir ürün arıyorsanız sizi fazlasıyla mutlu edecektir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.11.2016
    Neye Göre Kime Göre ( bana göre süper ) !

    - Tuş hassasiyeti okadar iyi ayarlanmış ki klavyeden kafanızı kaldırıp acaba tuşa basabildinmi diye ekrana bakmanıza gerek yok, emin olun basmıştır :D Bu özelliği normal bir klavyeden geçen birisi olarak bana harika bir his verdi - Renklendirme olayları herhalde daha iyi yapılamazdı. Böyle bir klavyeye sahip olmak gerçekten çok güzel. - Açıkçası ben biraz daha daktilo efekti istiyodum ama kullanmaya başladığımda çok tatlı bir sesi olduğunu farketmeye başladım ( sessiz klavye sevenlere önerilir. gerçi çok da sessiz sayılmaz. ) - Büyük space tuşu beni çok rahatlattı. Kesinlikle beğeneceksiniz - Normal klavyemle 2-3 maç üst üste yaptığımda elim yoruluyodu. Bunda öyle bir durum söz konusu değil. En çok bu özelliğe sevindim diyebilirim . - Makro olayına hiç girmediğim için o konuda birşey diyemicem ama bir sürü seçenek mevcut. - Malzeme kalitesi bana göre çok iyi - Masa üstünde kesinlikle kaymıyor - İNG klavyeden TR klavyeye geçmek ayrı bir güzel. TR olması çok iyi . Bu klavyeye bu kadar parayı illaki cs go gibi oyunlarda şöyle fark yaratır böyle fark yaratır diye vermedim. Şık bir klavyem olsun, parmaklarımı yormasın, beni havaya soksun, odamın ortamını değiştirsin ( steelseries cs go fade edition mouse sahibiyim. ikisi bayaa uyumlu oldu ) diye verdim. Hee tabiki tüm oyunlarda size elbet katkı sağlayacaktır . Bu söylediklerim aslında bu klavye için değil sadece tüm rengarenk tuşları olan kaliteli mekanik klavyeler için geçerli. Maddi durumunuz el veriyosa ve bir klavye sizi mutlu edip günlük hayatın stresinden falan uzaklaşmanızı sağlayacaksa alın abicim. SONUÇ : Maddi durum el veriyosa alın, oynayın, kullanın. Bırakın okadar etmez falan diyenleri. 200-300 e düşmesini beklemeyin , öyle bişey olmaz. Yurt dışı siteler hariç.

  • NI1 aracılığıyla, 24.09.2016
    SteelSeries Apex M800 klavye siparişi

    Hızlı gönderim ve kutu içeriği hakkında hiç bir sorun yaşamadım. Siparişi haftasonu vermiş olmama rağmen cumartesi günü kargo ofisinden ürüne ulaştım. Teşekkürler.

  • NI1 aracılığıyla, 21.09.2016
    Tek Kelime İle Mükemmel

    Ürün hakkında yorumuma gelecek olursak klavye oldukça üst düzey ve kullanımı mükemmel. Technopatta detaylı incelemesini bulabilirsiniz. Benim için bir sorun oluşturmuyor ancak taşımaya elverişli değil oldukça ağır.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.09.2016
    Bir Harika!!

    Öncelikle hızlı kargo için HB'ya teşekkürler. 7 yaşındaki oğluma aldım, çok beğendi. Çıkardığı sesleri beğeniyordu. Klavye opsiyonu dışında, geceleri gece lambası olarak kullanıyoruz. Sırf bu nedenlerden bile fiyatını sonuna kadar hak ediyor.

  • NI1 aracılığıyla, 09.08.2016
    Orjinal ürünler...

    Ürün gayet güzel, anlatıldığı gibiydi. Zaten ürün araştırması yapmadan direkt bir yerden alışveriş yapanların olduğunu zannetmiyorum artık. Başarılı ürün tavsiye ederim, özellikle tüm gün bilgisayar başında olanlara.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.08.2016
    Mükemmel

    Tuş basım hissiyatı ve tuşların kalitesi gerçekten üst seviye bir klavye olduğunı hissetiriyor. Ayrıca zamanında ve hızlı teslimat için satıcıya teşekkür ediyorum. Eğer fiyatına değer mi diye şüpheleriniz varsa gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

  • NI1 aracılığıyla, 14.05.2016
    Ürün mükemmel

    İncelemelerim sonrasında Teknopat'da inceleme videosunu gördüm ve bu klavyeyi almaya karar verdim. İnceleme gerçekten güzel, tavsiye ederim. Ürüne gelecek olursa ışıklar çok hoş. Diğer RGB mekanik klavyelerdeki gibi ışık tuşun üstünde değil tam ortasında. Bu da ışıklandırmanın daha hoş görünmesini sağlıyor. Kablo uzunluğu benim için yeterli. Klavyenin yükseltme için tasarladığı plastik madde çok hoş. Kalavye biraz ağır, yanınızda taşımayacaksanız bir sorun olmayacaktır. Makro tuşları ilk kullanımınızda biraz zorluyor ancak alışınca tuşları karıştırmıyorsunuz :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.04.2016
    çok güzel

    alışmak uzun sürüyor ama klavye çok iyi enginenin mac desteği olması gayet hoş

  • NI1 aracılığıyla, 15.04.2016

    Oğlum çok beğendi

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Steelseries Apex M800 Mekanik Klavye kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Steelseries Apex M800 Mekanik Klavye yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat