HTC One (E8) Ace Siyah Yorumları

HTC One (E8) Ace Siyah yorum ve tavsiyeleri

(7 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 03.06.2015
    ürün için biraz hayal kırıklıgım var ama...

    Merhaba , genelde sizde ben gibi yorumlara önem veriyorsanız hepsi burada farkındalıgı varmış gerçekten genelde reklam kokan cümleler diye gıcık oldurdum ama site cok güvenli hoşuma gitti.Neyse üründen bahsedeyim görüntülü konusma yok zaten bunu biliyordum o kadar da takmadım acıkcası fakat kamerası beni hayal kırıklıgına ugrattı istediğim performansta değil ekran karlama yapıyor sonra geciyor yada ben anlamadıgım için öyle değil onun dışında benim cok hoşuma gitti telefondan anlamam pek alır almaz gittim bir kaç telefoncuya sordum sakın değiştirme ürün cok güzel dediler içim rahatladı şu an içime de sindi yani güzel ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.06.2015
    HTC üzmez

    5 yıldır HTC kullanıyorum, yine bu telefonu tercih ederek yeniledim telefonumu, sağlamlık ve hız konusunda hiçbir zaman can sıkıntısı yaratmayan HTC aynı zamanda uygulamaları ile de Android için ideal. Bu telefonda da kamerasından beklentim olmamasına rağmen memnun kaldım, yalnızca zoom yapınca görüntü netliğini kaybediyor. Onun dışında hiçbir özellik için diğer telefonlardan eksik yanı yok. Ayrıca telefonda oyun oynamadığımı belirterek, sosyal medya haberler facebook mail düzenli güncelleme, GPS Wi-Fi Mobil Veriler hep açık, gün boyu ara ara kurcalayarak telefonla konuşarak yazışarak şarjı 2 gün rahat gidiyor, boş şarj ise 3 saatte doluyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.05.2015
    HTC One e8

    Telefon 2 Gün önce elime ulaştı zaten araştırmıştım HTC kaliteli bir telefon özellikle ekran çözünürlüğü,netliği gerçekten güzel,bu fiyata alınabilecek en güzel,en kaliteli telefon diyebilirim,ancak o kadar araştırmama rağmen 1 ihtimali neden atlamışım bilmiyorum şebeke üzerinde görüntülü arama desteği yok ancak bazı programlar ile bunu başarabiliyorsunuz (Whatsapp.Viber vs.) önce üzülmüştüm ama yeni nesil çoğu telefonda da olmadığını görünce üzüntüm kalmadı. Not:Araştırdığım kadarıyla 3G görüntülü konuşma özelliği şuan Samsung ve General Mobile marka telefonların hemen her modelinde var ama diğer markalrın çoğu yeni modelinde yok aklınızda bulunsun.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 15.04.2015

    çok pahalı fiyatının düşmesi gerekir müşteri memnuniyeti için teşekkür edirim iyi günler

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.03.2015
    Kesinlikle alınması gereken bir telefon HTC One E8

    Merhabalar, HTC One E8i alalı 2 hafta olmuştur, çok çok memnun olduğumu belirtmek isterim. Şarzı kullanıma göre değişmektedir, 2 gün gittiğini gördüm. :) Uygulamalar arası geçişler takılmayan, donmayan bir telefon... Üst üste 10 uygulamayı açtım ve kasılma yaşamadım. Almanızı şiddetle tavsiye ederim. Kullandıkça anlıyorum ki iyi ki bu telefonu almışım. :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.03.2015
    Tam bir fiyat-performans hemde HTC

    Androidin kralı HTCdir.Bu ürün M8e benzer bir ürün,ama aynı değil.Kamera özellikleri M8 kadar değil ama,bu fiyata alınabilecek en iyi android telefon. Şarj mükemmel,dizayn mükemmel,akıcılık vs.vs hepsi çok iyi.HTC android telefon markasında 1 numaradır.En uygun fiyat şu an bu sitede...Gözünüz kapalı alabilirsiniz...

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.03.2015
    Beklediğimden iyi

    Cihaz TR garantili. Bu konuda endişelenmeyin. Özellikler zaten harika. Sadece işlemci hızı tüm avrupa bölgesinde olduğu gibi 2.3 ghz olarak sınırlanmış. Cihazda 801 ac işlemci var Malzemesi harika. Dark grey rengimde ve mat kasa. Hem elden kaymıyo hem de kaliteyi hissediyorsunuz. Kamerası m8 den her türlü daha başarılı. Son olarak şunu diyeyim ki ses konusunda tek kriterim olan ipad air den hem kulaklıkla hem de hoparlörde daha iyi. Tavsiye edeceğim bir alet:)

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
HTC One (E8) Ace Siyah kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. HTC One (E8) Ace Siyah yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat