Rowenta Vectissimo CO3030 2400 W 2 Kademeli Yatay Konvektör Isıtıcı Yorumları

Rowenta Vectissimo CO3030 2400 W 2 Kademeli Yatay Konvektör Isıtıcı yorum ve tavsiyeleri

(15 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 21.01.2016
    15 m² odayı tek başına ısıtmıyor.

    ürünü 2 aydır kullanıyorum, yalıtımlı binada arka cephe için ek kuvvet niyetine aldım, gayet başarılı. Ama kalorifer olmayan bir binada yaklaşık 1 hafta kadar ısınmaya çalıştık, sadece odanın soğuğunu kırdı ama ayaklar buz, hohlayınca duman çıkıyor o derece etkisiz kaldı. sakın ola yalıtımsız binaya ve tek başına bununla ısınırım diye almayın...

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.11.2015
    şık ve sessiz

    çok kısa sürede ortalama bir odayı rahatlıkla ısıtabiliyor. çok şık ve sessiz çalışıyor. ayrıca ürün aynen göründüğü gibi kaliteli.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.02.2015
    şık kullanışlı hijyenik fakat güçsüz

    kullanışlı bir alet. taşınması kolay ve ısıtırken rahatsız etmiyor. 10-15 m2 odalar için ideal. çok soğuk yerlerde yalıtımınız çok iyi değilse kullanmayın..

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.02.2015
    Sessiz ve hafif

    Valla ürün 10 üzerinden 9 alır çok hafif ve sessiz,kaliteli diğer ısıtıcı ve klimalar gibi havayı kurutma,baş ağrısı,toz yakma,ses çıkarma gibi olumsuzluklar yok.Termostat özelliği çok işe yarıyor.Diğer odada Ufo Mekatronik var oda iyi ama sanki dünyayı kurtarıyor gibi ses çıkartıyor geceleri rahatsızlık veriyor son olarak odanın tamamını ısıtıyor ufo gibi ışığın gördüğü yeri değil.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.01.2015
    beni şaşırttı.

    15-20 metre kare odayı 5-10 dk içinde kırıyor ve arkasından ısıtıyor. geçtiğimiz hafta aldım ve geçen karlı günlerde kullandım. çok memnunum. bebekli ailelere tavsiye ederim. havayı dikkat çekecek kadar kurutmuyor. Sessiz ve rezistans ışığı yok. sadece power ışığı gözüküyor. ucuz bir şey alana kadar uzun vadeli olarak bunu değerlendirebilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.01.2015
    Beklediğim gibi ısıtmıyor.

    Ürün fanlı olsa çok daha iyi olurdu, kullanım kılavuzunda fanlı modelininde resmi var ve 3035 olarak geçiyor. Bulabilirseniz o modele bakın derim. Isıtması, fan olmadığı için oda içerisine hemen yayılmıyor. Yağlı tip radyatörler gibi düşünün, ama yağlı tip cihazlar gibi çok fazla ısınmıyor. Bu yüzden performansı beni tatmin etmedi. Olumlu yanlarına gelince, eğer çok yakınınızda duracaksa, ısıtması yeterli gelecektir. Dizayn olarak çok güzel, işçilik kalitesi ( boya, gövde malzemesi, düğmelerin yapısı-dizaynı ve çalışması ) güzel. Isıtma konusunda aşırı beklentiniz yoksa alınabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.12.2014
    müthişş

    Tek kelimeyle inanılmaz..tedirgin olarak aldım..beğenmezsek değiştiririz diyerek..ama ne hacet 34 m2 odayı 10 dakikada sıcacık yaptı inanamadık müthişşşş..havayıda kurutmuyor..şiddetle tavsiye edilir..

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.12.2014
    Yeterli

    izmirde yaşıyorum evde yalıtım yok evet belki çok sıcak olmuyor ama ısıtıyor ve en güzeli baş ağrısı yapmıyor,sıcak hava üflüyor.Bendeki ürün hfif ezik geldi ama kasası sağlam olduğu için sorun oluşturmuyor değişim yapmaya gerek duymadım

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.11.2014
    İyi

    Benim aradığım en önemli iki özellik sessiz ve termostatlı olması..2400 watt olması küçük odalarda çok başarılı ısıtma sağlıyor ve fansız olduğu için baş ağrıtmıyor..Fiyatının biraz yüksek olmasını malzeme kalitesine ve dekoratif olmasına veriyorum..

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.11.2014
    Sessiz ve hızlı ısıtıyor

    Bu ürün konvektör ısıtıcıdır. Ürünün fanı olmadığı için sessiz çalışıyor, kısa sürede üstten sıcak hava vermeye başlıyor, 2 kademesi mevcut 1200 ve 2400 watt, termostatı başarılı ayarlanan ısıda otomatik kapanıp açılıyor, hafif ve kolay taşınabilir. Tavsiye olunur.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.12.2013
    Sıcak hava ile ısıtıyor.

    Işıkla görüntüyle ısıtan veya çok ağır çalışan petekli ısıtıcıların aksine, altından aldığı havayı ısıtarak yumuşak bir şekilde yukardan gönderiyor. Orta boy bir odada çabucak ısınabilirsiniz ve sadece bulunduğu bölgeyi değil odanın her tarafını ısıtan bir dizaynı var. Malesef bizim ülkemizde bu tarz ısıtıcılar yaygın değil ama diğerlerine göre çok daha verimli.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.11.2011
    Çok memnunum.

    İlk gün çalıştığında ısıtmıyor gibi gelmişti. Ertesi gün bir kaç saatliğine dışarı çıktım, zaten hiç ses çıkartmadan çalışıyor açık unutmuşum. Odanın kapısı da açıktı. Eve girdiğimde bütün evin soğuğu kırılmıştı. Küçük bir odada kullanıyorum ben, kapı kapalı olunca gerçekten çok güzel ısıtıyor bütün odayı. Havayı kurutup baş ağrısı da yapmıyor tavsiye ederim. (Aşırı ısınma ve düşme durumlarında kendini kapatıyor olması da çok çok iyi bir özellik.)

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.11.2011
    çokta iyi değil

    ürün doğalgaz peteğindeki gibi ısı veriyor.. ancak uzunluk olarak boyu 70-80 cm olduğu için öyle büyük odalar için ideal değil. 15 m2 bir odanında havasınıda 1 saatlik çalışma sonucu sadece ılıtıyor.. çok büyük performans beklemeyin.. öyle odayı fırın ettiği yok.. yalıtımsız evlerde kullanılmasını tavsiye etmem..

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.10.2011
    çok tatmin edici

    1 haftadır kullanıyorum.Çok hafif tabiri caizse kuş gibi ve ergonomik bir ürün.Termostadı çok güzel çalışıyor.Benim evim yalıtımlı 25m2 odayı Bolu da bu havalarda 5 dk. ısıtıyor ve sonrasında termostad sayesinde dura dura çalışıyor.Çalışırken üzerine elinizi tutarsanız odun sobasında ısınıyormuş gibi his oluştuğunu görürsünüz.Ben çok beğendim inşallah faturası kabarık gelmez.Birde bende 3000w lık orjinal ufo var uzaktan kumandalı olduğu için sürekli çalışıyordu ve ısıtmaları hemen hemen aynı farkı kapandıktan sonra bu cihazın ısısı epeyce uzun süre duruyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.10.2011
    iyi ısıtıyor

    olmasından ama iyi ısıtıyor tavsiye ederim oda 20 m2 anında ısıttı alın kardeşim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Rowenta Vectissimo CO3030 2400 W 2 Kademeli Yatay Konvektör Isıtıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Rowenta Vectissimo CO3030 2400 W 2 Kademeli Yatay Konvektör Isıtıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat