Braun MP80 Multiquick 600W Katı Meyve Sıkicaği Yorumları

Braun MP80 Multiquick 600W Katı Meyve Sıkicaği yorum ve tavsiyeleri

(23 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 25.07.2013
    kalite pahalıdır

    ben bu ürünü indirimdeyken almıştım.Bendeki de siyahından.siyah renk biraz toz tutuyor,beyazı daha güzel,ayrıca tek kusura sesinin biraz çıkması onun dışında mükemmel bir icat.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.02.2013
    Gayet kullanışlı

    Ürün ile ilgili gerek kullanım sırasında gerekse teknik olarak bir sıkıntı yaşamadım. çok lüksü ya da çok basit olanları tercih etmeyenler için gayet ideal

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.05.2012
    iyi ama temizliği ZOR

    malzeme kalitesi çok iyi. meyveleri çok iyi sıkıyor. ancak temizliği gerçekten çok zor. içinteki tüm parçalar posa içinde kalıyor. özellikle havuçta ürünün iç malzeme rengi değişiyor resmen. bir de giriş kısmı çok küçük. meyveleri çok ince dilimlemeniz lazım

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.05.2012
    Sessiz, Kibar, Güçlü

    Ürünü 4 gündür kullanıyoruz. Gayet güzel, memnunuz. Özellik cihazın küçüklüğü ve sessizliği harika. Çok fazla katı meyve sıkacağı görmedim ama bu gördüklerimin içinde en sessiz çalışanıydı. Belki biliyorsunuzdur bu cihazların en büyük sorunu zor temizlenmesi. Bu sorunu da çok pratik bir sökme takma ünitesi ile halletmişler. Cihazın yanında bulunan iki tane pratik düğme sayesinde cihazı oluşturan 4 parçayı birkaç saniyede birbirinden ayırıp tekrar takabiliyorsunuz. Almayı düşünenkere tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.04.2012
    şiddetle tavsiye edilir

    2 gündür kullanıyorum..boyutu çok uygun,abartılı bir seside yok,ama en önemlisi meyveyi doğduğuna pişman ediyor,taş atsan suyunu sıkacak gibi :) tek eksikliği giriş kısmı biraz küçük meyveleri dilimlemek gerekiyor..

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.03.2012
    boyutları diğer katı meyve sıkacaklarına göre çok iyi...

    Ürün gayet güzel bir ürün ve piyasaya göre çok uygun. Piyasadaki katı meyve sıkacakları oldukça kaba ama braunun bu ürünü gayet kibar ve istediğiniz her türlü meyveyi kolayca sıkıyor. Tavsiye ederim..

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.03.2012
    ürün sorunlu bir ürün.

    arkadaşalar üründe sorun var. posa kabı takılarak kapanıyor. ben gelen ürünü servise götürdüm servisi bu konuda yardımcı olmuyor. hepsinde böyle olduğunu söyleyip geçiştirdiler. ben iade edip başka bir meyva sıkacağı aldım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.02.2012
    bu fiyata en iyi performans

    ürünü alırken daha ucuzları elbet vardı ancak almışken birazda kaliteli olmasını isityorsanız tavsiye ederim,kullanışı pratik, aynı zamanda kaliteli posasını toz gibi bırakiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.02.2012
    alınabilir

    boyut olarak mutfakta çok yer kaplamıyor bunun yanında posasını suya dahil etmiyor ve temizlesi kolay bir ürün, ve elime 3 günde ulaştı bu yüzden hepsiburadaya teşekkürler..

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.02.2012
    braun farkı

    ürün gerçekten çok iyi performans gösteriyor.meyvelerin posası neredeyse kupkuru,ayrıca denediğim diğer marka meyve sıkacaklarına göre cok cok sessiz çalışıyor.Her meyve sıkacağında olduğu kadar temizleme işi biraz zahmetli,yinede tavsiye ederim.ayrıca hepsiburada ya kısa zamanda ulaştırdığı için teşekkürler...

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.02.2012
    TAVSİYE EDERİM

    Ürün yeni aldım beklediğimden biraz küçükmüş ama yer kaplamıyor boyalı içinde ne olduğunu bilmediğimiz meyve sularını içmekten doğal meyve suyu içmek için ideal bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.02.2012
    tavsiye ederim herkese

    ürün kısa zamanda elimdeydi.açtığımda bir parçası sanırım kargoda taşınırken kırılmış iade ettim ve yerine yine kısa zamanda yenisi yollandı öncelikle bunun için teşekkür ederim ve ürün mükemmel herkese tavsiye ederim..

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.02.2012
    Kullanışlı

    Ürün resimlerde ki gibi şık. Biraz yüksek sesle çalışıyor ama problem olmuyor zaten saatlerce çalıştıracağınız bir alet değil bu. Posasında da neredeyse su kalmıyor. Temizlemesi çok kolay. Severek kullanıyoruz, almak isteyenlere tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.02.2012
    %100 TAVSİYE EDERİM

    Ürün çok şık.Ayrıca BRAUN markası katı meyve sıkacağının hakkını vermiş.Ürün çok kaliteli .Bu fiyata asla kaçmaz .Ben hepsiburadadan satın aldım.Çok teşekkürler.Başka markaların katı meyve sıkacakları bile çok pahalı.bu ürün hem harika hem bu fiyat kaçmaz:)

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.02.2012
    tavsiye ederim

    şık ve zarif bir görünümü var. çok fazla yer kaplamıyor. gayet güzel bir şekilde meyve suyunu hazırlıyor. biraz köpük bırakıyor ama heralde o diğer meyva sıkacaklarındada oluyor sanırım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.01.2012
    tavsiye ederim

    ürün çok şık. ayrıca posasında neredeyse hiç su bırakmıyor. bu fiyata bu ürünü tavsiye ederim. ayrıca hızlı gönderim için hepsi buradaya teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.01.2012
    kesinlikle zarif bir ürün

    öncelikle rengi ve boyutuyla cok güzel görünüyor ve bunun yanında işlevini gayet güzel bir sekilde yerine getiriyor.ben cok begendim kesinlikle herkese tavsiye ederim...

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.01.2012
    Ses çıkarıyor ama güzel

    bence tek kusuru ses çıkarması ama kesinlikle işini güzel yapıyor 6 tane elma dilimi attım içerken tek bir katı parçacık gelmedi çok beğendim

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.01.2012
    tazmanya canavarı gibi

    Öncelikle hepsi burada.coma kalitesinden dolayı teşekkür ederim. ne versem öğütüyo yahu ayvayı 4e bölüp atıyorum un ufak yapıyo posası da gayet kuru.Temizlemesi saniyelik iş.Alın pişman olmazsınız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.12.2011
    çok kullanışlı uzun ömürlü

    emsallerine göre daha kullanışlı ve motor gücü yüksek. aynı zamanda pratik. bütün elma şeklinde kullanılan makinelere göre daha uzun ömürlü. ben aldım herkese tavsiye ederim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Braun MP80 Multiquick 600W Katı Meyve Sıkicaği kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Braun MP80 Multiquick 600W Katı Meyve Sıkicaği yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat