Simtel Mandoline Rende Ve Dilimleme Makinesi Yorumları

Simtel Mandoline Rende Ve Dilimleme Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(16 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 20.11.2018
    Paketleme iyi urun kirik dokuk

    Urun paketi iyi olmasina ragmen kirik parcalarla karsilastim. Iade edecegim.

  • NI1 aracılığıyla, 22.10.2018

    patates dilimlemek ve salata yapmak işkence olmaktan çıktı. süper ürün

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.01.2015

    artık sebzeleri rahatlıkla julyen doğrayabilir.patates kızartmak için rahat patates dilimleyebilirsiniz

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.04.2010
    parmaklarım daha önemliydi..

    ben bu ürünü buradaki yorumları okuyarak aldım, çünkü özellikle havuç ve kereviz salatası yemeye bayılıyoruz ve parmaklarımı tehlikeye atmaktan, sağ kolumun kas yapmasından yoruldum artık. bu alet bence çok iyi. tabiki yıkaması çok parçalı olabilir ama bence herşeye değer. sonuçta gerçek rende gibi havuç salatası yiyorsunuz. kırmızı lahanayı dahi 3 saniyede turşuluk kestim. normal rendede kalabilen ve daha sonra sağlık için problem oluşturan kalıntılar da bu makinada asla olmuyor.. her güzelin kusuru vardır. üstelik fiyatı da gayet iyi.. ömrüm boyunca kullanacağım mutfak yardımcım...

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.04.2010
    iADE ETTİM

    ürün işlev olarak çok işe yarar bir ürün, ama boyutları fotoğrafında görülüp de edinilen izlenimden çok daha büyük.Sayfada boyut bilgisinin de bulunması gerekir diye düşnüyorum. Ben ürünü iade ettim çünkü hem rendelediğiniz ürünün son kısmı rendelenmeden kalıyor, hem de çok az miktar salata bile yapsanız 7-8 parça yıkamanız gerekiyor. Fonksiyonel ama tasarımı nedeniyle pratik değil.Rende yaparken zamandan kazanıyım derken , daha fazlasını parçaları yıkamakta kaybediyorsunuz. Yalnız, iade süreci için site yönetimine teşekkür ediyorum, kargoya karşı ödemeli verdiğim günün ertesi gün bedeli kredi kartıma iade ettiler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.03.2010
    PEK GÜZEL DEĞİL

    bahsettiğiniz kadar güzel bişey değil parasına göre çok kötü tavsiye etmiyorum rendesi biraz ii ama patates parçalaması dail çok kötü

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.02.2010
    mutfakta yardımcım

    ürün çok güzel daha sık salata yapabiliyorum artık.hepsi buradadan çok ürün aldım ve hepsinden çok memnunum teşekkürler hepsi burada çalışanları.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.01.2010
    İhtiyaç değil...

    Mutfakta olmazsa olmaz bir alet değil... Kalabalık aileler için iyi bir yardımcı. Dilimleme ve rendeleme aparatları gayet güzel, aletin motoru da güçlü... Sert meyve ve sebze dilimlemek-rendelemek için rendelerle uğraşmak istemeyenler için ideal... Motor kısmı hariç tüp parçaların her kullanımdan sonra yıkanması gerekiyor. Bulaşık makinesi olanlar için bu sorun olmaz ama olmayanlar için sorun olabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.01.2010
    Pratik

    Oldukça pratik bir ürün,pazartesi ve perşembe günü kullanıp bütün bir hafta salata yiyiyorsunuz.Havuç,turp salatası,patates kızartması sorun olmaktan çıktı.Tavsiye ederim.Fiyatı da oldukça iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.01.2010
    Harika cihaz

    Ürün dün elime geçti. Bu cihaz sanırım hepsiburada dışında bir firmada mevcut değil ya da ben hiç görmedim. Bu aralar peyde olan sağlıklı yaşam merakım ve salata tutkumdan ötürü bu cihazı aldım ve sonuç müthiş. Her ebatta dilimleme ve rendeleme özelliği mevcut artı alt takımda kayan tepsi aparatına bayıldım. Ürün çok fonksiyonel ama niçin az talep gördüğünü bir türlü anlayamadım. Ben bu ürünü tesadüfen görüp aldım oysaki keşke her yerde satılıyor olsa ve çok daha önce alsa imişim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.12.2009
    gereksiz ve hatalı

    Arkadaşlar ürün bugün elime geçti. Açıkcası ben yorumlara bakaraktan daha düzgün bir alet bekliyordum. En kötü yanı rendeleme yapacağınız gıdayı iten kollar sonunda rendeye çarpıyor, aleti kıracak gibi oluyor. Bunun dışında, eğer fazla miktarlarda rendeleme yapmayacaksanız, yaptığınıza değmeyecek kadar çok bulaşık çıkarıyor. Ben memnun kalmadım, tavsiye etmiyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.12.2009
    Mükemmel bir doğrayıcı

    Mükemmel bir doğrayıcı. Piyasada çok aramıştım. Çeşitli bıçaklarıyla dakikada doğrama yapabiliyorsunuz. Özellikle havucu ince jülyen doğramanın bu kadar kolay olabileceğini tahmin etmezdim. Sebze sote ve salata yaparken işinizi inanılmaz kolaylaştırıyor. Herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.11.2009
    tavsiye etmiyorum.

    ürünü özellikle havuç rendelemek için aldım.Rende işlevi güzel ama dilimlemeden iyi sonuç alamıyorum.Kısacası fiyatına göre sadece rende için iyi değil.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.11.2009
    iyi bir alet

    Kullanışlı bir alet bilhassa cok kalabalık larda mutfakta kolaylık.zsert sebzeleri ve patatesi çok güzel rendeliyor.bıçakları keskin ve iyi .bilhassa kalabalık ailelere salata sevenlere tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.11.2009
    Hem Sağlıklı Hem Eğlenceli

    Rendeleme zorluğu nedeniyle uzun süredir yemediğimiz yiyecekleri kolayca hazırlıyoruz. Özellikle havuç ve turp salatası yapmak için kullanıyoruz. Kereviz, pancar ne bulursak ilave ediyoruz. Kısa sürede kolay ve sağlıklı salatalar hazırlamak için öneriyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.10.2009
    ÇOK PRATİK

    Çok çekinerek aldığım rendeleme ve dilimleme makinesini bugün ilk defa kullandım. Bu kadar pratik olabileceğini düşünmemiştim. Kızartma yapmak için patates, kabak, patlıcan, havuç dilimledim. Her birinden 2 şer adet kullandım. Bir dk. sonra işim bitmişti. Hele patatese cips şeklinde dilimlemesi mükemmeldi. Diğer bıçaklarını da kullanmayı sabırsızlıkla bekliyorum... Benim gibi çalışanlar için süper bir yardımcı..... Hepsiburadadan sık sık alışveriş yaparım, bir kere daha hayal kırıklığına uğratmadı. Sipariş ettiğimin ertesi günü elime geçti...Teşekkürler hepsiburada...

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Simtel Mandoline Rende Ve Dilimleme Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Simtel Mandoline Rende Ve Dilimleme Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat