Delonghi EC221 Kahve Makinesi Yorumları

Delonghi EC221 Kahve Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(36 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 28.05.2020

    Ürünü beğendim, orjinal parça ve çok kullanışlı

  • NI1 aracılığıyla, 27.09.2019
    güzel...

    De Longhi BCO261B model espresso makinamda sorunsuz bir şekilde kullanabilidim...

  • NI1 aracılığıyla, 10.09.2019

    Ürün orijinal makinemde 3 haftadır hergün kullanıyorum tavsiye ederim

  • Webden Al aracılığıyla, 26.01.2017
    gerçekten çok iyi

    Webdenal sitesinden ilk siparişim. Ürünü 24 Ocak'ta sipariş ettim, aynı gün kargoya verildi ve ertesi gün teslim aldım. diğer büyük (!) alışveriş sitelerinden onra ilaç gibi geldi. Ürünü bir defa deneme şansım oldu ve hayatımda ilk defa cappuccino yapmama rağmen gayet güzel oldu :) Makinenin kullanımı çok basit, ilk kullanımdan önce kave koymadan sadece suyla çalıştırmanız gerekiyor, eğer kahve sıcak olsun istiyorsanız her kahveden önce bir kere kahvesiz çalıştırıp ısıtmanızı tavsiye ederim. Süt köpürtücüsü çok iyi ama büyük cezve kullanmayın yoksa borusu kısa kalıyor. Şimdilik tek olumsuz diyebileceğim yanı ilk çalışmada biraz gürültü çıkartıyor ama 10-15 sn. sürdüğü içn o da tolere edilebilir. Fiyat/performans olarak başarılı buldum. Webdenal da ilk izlenim olarak çok olumlu puan aldı benden :)

  • NI1 aracılığıyla, 10.01.2017
    Uygun ve kaliteli

    Fiyatına göre süper kahve yapan ürün. Genel olarak plastik kullanılmış fakat kalitesiz hissiyatı vermiyor ürün hafif. Yaptığı kahve tatmin etti. Çekirdekten öğütüp yapan tam otomatik diğer kahve makineme kıyasla kahve lezzetinde hiç bir fark yok. Süt köpürtme kısmı başarılı. Temizlemesi kolay, ürünü şiddetle tavsiye ederim, amacınız güzel bir espresso kahve içmekse daha pahalısını almanıza kesinlikle gerek Yok.

  • NI1 aracılığıyla, 08.01.2017
    espressos

    güzel bir alet. gayet iyi çalışıyor. teşekkürler

  • NI1 aracılığıyla, 07.01.2017
    Yeni başlayanlar için ideal

    Ürün oldukça iyi. Kapsüle bağlı kalmak istemeyenler için iyi bir seçim olacaktır.

  • NI1 aracılığıyla, 18.12.2016
    delongi ec221 espresso makinesi

    evet kesinlikle

  • NI1 aracılığıyla, 26.11.2016
    filtre kahve makinesi.

    ürün istediğim gibi. zamanında geldi. malzeme tam ve her şey olması gerektiği şekilde aldım. teşekkür ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 15.11.2016
    Güzel cihaz

    Espresso makinelerinin başlangıç seviyesi. Lezzeti harika, Kullanışı kolay. Kahveseverler kaçırmasın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.09.2016
    Espressoya Giriş!

    Evde espresso yapmak isteyenler için giriş seviyesinde nefis bir makine. Süt köpürtücüsü de gayet güzel çalışıyor. Kapsülle kahve yapan makine alacağınıza, bir ay daha para biriktirin, gerçek espresso yapan makineyi alın. Ben hata edip önce kapsüllü makine aldım. Kapsüllerinden sıkılıp, kapsülün içini kendi istediğim kahveyi doldurmaya da başlamıştım lakin çok verimli değil o makineler. Yeterli basıncı vermediğinden tutun da, kapsüle bağımlı kalmak zorunda olduğunuza kadar hiç tatmin etmiyor. Üstelik kapsüller de pahalı. Ama bu makina ile istediğiniz kahveyi espresso kıvamında çekip kullanabiliyorsunuz. Kurulumu ve ilk kullanımı falan aşırı basit. Her gün kahvemi bundan içeceğim için çok mutluyum artık :) Kahvelerinizi de 3rd wave kahvecilerinden alın bu arada. Ya da internetten çekin. Starbucks, Tchibo... gibi büyük markaların işlem görmüş kahveleriyle uğraşmayın. (Bir puanı profesyonel makina olmadığı için kestim) Ha bu arada siparişi verdikten sonra 24 saat içinde evimde kahve yapıyordum. Canım makinam benim. Çok yaşa hepsiburada ^_^

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.07.2016
    Artık kafelerde kahve içemiyorum!

    Hızlı bir şekilde elime ulaştı. Fiyatı aynı işi yapan diğer makinalara göre oldukça iyi. Güzel bir kahve ile nerdeyse yapamacağınız şey yok gibi . Lavazza marka soft kahve ile kullanıyorum. Aradığım herşeyi üründe buldum ve memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.05.2016
    Güzel bir başlangıç modeli

    Merhaba, eğer sizlerde normal kahveden sıkılıp bir adım daha ileri bir lezzet arıyorsanız bu tip makineleri başvurmanız gerekecek. Ben espresso ile tanışalı normal 3 u bir aradalar vasat bor çalışma oluyor. Bu cihaz yeni başlayanlar için gerçekte ideal fiyat / performans oranı da fena değil. Ancak makine kadar taze çekilmiş çekirdek de o kadar önemli hatta en önemlisi belki de. Ancak doğru çekim, herkese şimdiden afiyet olsun.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.01.2016
    Bir cimbali değil ama

    ama yine de idare eder. Büyük abilerinin yaptığı işi yerine getiren bir alet. gerek Espresso gerek latte machiato capuccino yapılmakta. Yalnız kahve çok ince öğütülürse damla damla akıtıyor o yüzden bu makinalara her ne kadar 15 bar basınç var deseler de bence altında. Kahve doğru öğütülür makinanın hemen yanındaki tamperla sıkıştırılırsa muhteşem sonuçlar alınabilmekte.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.01.2016
    Amaca yönelik

    Bi starbucks tadı yok ama ev için başarılı

  • NI1 aracılığıyla, 12.01.2016
    Esspresso

    Esspresso icin daha fazlasina ihtiyac yok. Steam i de gayet yeterli.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.12.2015
    kahve keyif işidir

    f/p bakımından cok iyi bi ürün. evinizde rahatlıkla kullanabileceginiz bi ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.12.2015
    cok iyi

    Cihazdan cok memnun kaldım tavsye ediyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.12.2015
    Güzel

    kendim retro tarzi bir ürününü kullandığım için markayi biliyorum ve çok memnunum bu modelide hediye aldım çok güzel olduğunu ev için ideal makine olduğunu söylediler.

  • NI1 aracılığıyla, 23.11.2015
    Barista usulü kahve için birebir

    Ürünü oldukça beğendim. Barista usulü kahve yapmak isteyenler için muhteşem bir ürün. Kapsüllere muhtaç olmamak çok güzel. İstediğiniz yerden istediğiniz kahveyi alıp çektiriyorsunuz ve keyifle içiyorsunuz. Tek dezavantajı, süt köpürtme işlemi için ekstra bulaşık çıkarmanın gerekmesi.Yani eğer tek tuşa basıp kahvenizin her şeyi tamamlansın isteyen biriyseniz bu makine sizin için değil. Benim aradığım özellik kapsüllere bağımlı olmamaktı, bunu da en güzel şekilde karşıladı makine. Keyifle kullanıyorum ve tavsiye ediyorum

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Delonghi EC221 Kahve Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Delonghi EC221 Kahve Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat