Arzum AR359 1350 Watt 1.2 Litre Kahve Makinesi Yorumları

Arzum AR359 1350 Watt 1.2 Litre Kahve Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(13 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 03.03.2020

    ilk çıktığında almıştım, süper bir alet, ve yapılan bitki çayını gün boyu sıcak tutması da çok güzel. Hele kış ayının vazgecilmez bir çaycısı diyebilirim. Herkese tavsiye ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.09.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) ürünü diğer sitelerde çok daha palıya gördüm.(360 tl gibi)ben 150 tl'ye aldım.

    Olumlu yönleri: Daha henüz kullanmadım.kullanınca daha detaylı anlatırım.ürún yapı olarak çok güzel.kullanılan malzemeler kaliteli.bu ürünü alma fikri hastahanede yatarken aklıma geldi.çay makinası olarak düşündüm.ama bulamadım.küçük boyutta olması gerekiyor.bir tane buldum ama oda çayı demliyken sabit sıcaklıkta tutmuyor.ondan vazgeçtim.bununla iri yapraklı çay demleyebileceğimi düşünüyorum.olmazsada bitki çayı demlemek için ideal bir ürün.HEPSİBURADA'ya çok teşekkür ediyorum. Olumsuz yönleri: Çay demleyebilse harika olurdu.

  • NI1 aracılığıyla, 20.04.2017
    kullanıyorum, işe yarıyor

    bu ikinci ürünüm. hergün düzenli olarak kullanıyorum. İşini yapıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.07.2013
    Amaca çok uygun bir tasarım.

    Amaca çok uygun bir tasarım. Henüz denemedim. Tasarım olarak çok beğendim. Kaynamış suyun içerisine kahve veya çayın atılabilmesi güzel.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.04.2013
    inşallah pişman olmam

    bu ürünü ilk defa alıyorum kendim için değil kayınvalidem için sipariş verdim kendisi bitki çayı çok içer süpriz yapayım dedim umarım ürün iyidir sorun yaşamam arkadaslar kullanmaya baslıyınca tekrar yazarım...

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.02.2013
    üçü bir aradanın en güzel hali...

    Kahve makinası almak için hbda gezinirken tesadüfen rastladım bu ürüne ve merak ettim inceledim;kettle olarak kullanabileceği gibi,bitki çayı ve filtre kahve yapabilme özelliklerinin de bir arada olması beni cezbetti ve bu makinayı almaya karar verdim. Sadece yeşil renk kalmış olması hoşuma gitmemişti ama neyse...sonunda aldım ve öncelikle yeşilinin harika bir tonda olduğunu belirtmeliyim ve makinayı on gündür üç fonksiyonuyla da kullanıyorum çok çok memnunum. Temizlemesi de gayet rahat. İyi ki rastladım ve kahve makinası yerine bunu aldım. Kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.12.2012
    MUKEMMEL

    Arkadaşlar kesinlikle tavsiye ederim.. Ürünün kalitesi çok iyi.. Camdan olması hem sağlıklı hemde görsel açıdan şahane.. Kış aylarında bitki çayı yapmak için bundan daha iyi bir ürün bulamadım..hazırlaması çok çok kolay.. Daha pahalı bir markanın benzer ürünüyle kıyaslanamaz.. alın ve keyfinize bakın..

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.10.2012
    ıhlamur için harika

    Ben bu ürünü alırken bir mktar tereddüt yaşadım. Kullandığım ketıl var acaba gereksiz mi diye. Ama kışın bitki çayı yapanlar için oldukça ideal. Biz sürekli ıhlamur yapıyoruz ve temizlemesi kullanması oldukça rahat. Bitki çayı sevenler için kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.04.2012
    güzel tam benlik..

    ürün hemen elime ulaştı, ürünü bitki çayı ile denedim, şimdilik fena değil, fonksiyonları gayet güzel işliyor, bakalım ileride ne olur..

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.02.2012
    İhtiyaç mı düşünmek gerek...

    Öncelikle ürünün cam olması, kettle olarak da kullanılabiliyor olması, filtre kahve yapabiliyor olmamız ve ısıyı 40 derece gibi bir ayarda (ki mükemmel içme sıcaklığı) tutması harika... Bitki çayına gelince, doğru kullanılmazsa hiç anlamı yok, çünkü sıcak tutma modundayken bitki çayı demlenmeye devam ediyor... İçeriği iyi ayarlamazsanız çok demli hatta acı bir tatla karşılaşıyorsunuz... Ben özellikle geceleri otururken sürekli sıcak açık çay içiyorum, benim için bulunmaz bir ürün... Sürekli mutfağa gidip gelmekten kurtuldum... Arzum kalitesini bu fiyatta verdiği için Hepsiburadaya teşekkürler...

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.11.2011
    bence güzel

    makineyi satıcıda gördüm fiyatıda aynıydı inceledim bayağı kullanışlı bir makine .isterseniz ketıl olarakta kullanabiliyorsunuz.ayrıca kahve yapmayada yarıyor ama en güzeli bitki çyları için olması

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.07.2010
    Bence mükemmel

    Diğer tüm su ısıtıcılarının plastikten mamül olduğunu düşünürsek. Bu ürün sadece cam olması sebebi ile bile zirveye oturmayı hak eder. Plastik içerisinde su kaynatmanın sağlıksız olduğu herkes tarafından bilinmekte.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.03.2010
    gerekli değil

    çok gerekli bir ürün olmadığı kanaatindeyim.tabi bu düşüncem herkes için geçerli olmayabilir. bu fiyata daha faydalı ürünler satın alınabilir diye düşünüyorum.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arzum AR359 1350 Watt 1.2 Litre Kahve Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arzum AR359 1350 Watt 1.2 Litre Kahve Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat