Asus Zenfone 3 ZE552KL 32 GB 5.5 inç 16 MP Cep Telefonu Siyah Yorumları

Asus Zenfone 3 ZE552KL 32 GB 5.5 inç 16 MP Cep Telefonu Siyah yorum ve tavsiyeleri

(191 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 07.01.2018

    cihaz söylendiği gibi tertemiz. hızlı kargo teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.12.2017
    Dört Yıldız

    2.5 yıldır zen2 kullanıyorum.geçen günde ablamada zen 3 aldım telefonun görünüşü tutuşu arayüzü mükemmel .şarjıda normal iyi gözüküyo.kamerasıda çok güzel kesinlikle pişman olmassınız kendi zenfonumu kırınca zen4 alıcam ;D

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.11.2017
    Zenfone 3 vs Mi6

    Ürünü beğendim . Kamerası çok güzel fotoğraflar çekiyo. Videolarıda güzel . Şarjı uzun süre gidiyor. Arayüzüde hızlı. Güncellemede geliyor.Ancak telefon eski. Yani çıkalı 1.5 sene oldu alınır mı bilinmez. Telefon gayet güzel ama bir takım sorunlar yaşadım. Şarj sadece telefon kapalıyken oluyordu. Şarj girişi ısısı yüksek diyordu servise yolladım. Değiştirme belgesi verdiler. Şimdi hepsiburadadan iade talebinde bulundum şu an ellerinde yok ürün galiba. Muhtemelen para iadesi verebilirler tam bilmiyorum. Ama para iadesi verirlerse Mi 6 alabilirim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.11.2017
    Batarya ömrü hacmine göre iyi

    Dostlar sadece bir arkadaş telefonun bataryasını kötülemiş onun için yazma gereği duydum! Alış veriş yaparken burada yazılanlara birçoğumuz gibi bende göz gezdirmeden ürünü almıyorum artık. O yüzden yanlış bilgilendirme yapmamak lazım ürünün bataryası 1 günü rahatlıkla çıkarırken kullanımınıza göre 2. günü de zorlayabilir. 1 günü çıkarmıyor diyen arkadaş cihazı oldukça zorlamış olsa gerek. Yada servise götürmesini tavsiye ederim. Bu arada 3000Mah lık pilin bu kadar performans vereceğini almadan önce söyleseler inanmazdım...

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.11.2017
    Mükemmel

    Parasının hakkını veren bir tlf işlemcisi ram i gayet iyi 4K video özelliği ise muhteşem.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.11.2017
    apple iphone 7 alacaktım vaz geçtim

    merhaba arkadaşlar asus zenfon3 araştırmalarım ve karşılaştırmaların sonucu aldım herek arayüz hız performans oyun batarya süresi gerçekten tatmin edici düzeyde ipone 7 alacaktım vazgeçtim asus kendini ispatlağı ortada düşünmeden alın derim param boşa gitmesin diyorsan

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.10.2017
    Güzel Ürün

    Hızlı kargo, Ürünün şarj süresi ve batarya ömrü çok iyi, malzeme kalitesi çok iyi, ilk aldığınızda çok güncelleme geliyor, Tek gözüme çarpan sıkıntısı, pop3 şirket maili kurmak için program yok, buda benim için sorun oldu.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.10.2017
    şarjı biraz düşündürdü

    tasarım, arayüz, hız, kamera, el feneri, radyosu, manuel parlaklıkta ev içinde yeteri kadar ekran parlaklığı vermesi güzel. Radyo dinlerken şarjı çok iyi. Bunlar 3 gün içinde edindiğim izlenimler buradaki yorumlara güvenerek aldım. acelem vardı. Note 3 kullandım en son samsung dışında bir telefon olsun istedim. Bekleyecek zamanım yoktu 1700 e aldım . Pahalı oldu ve şarjı burada bahsedildiği gibi 2 gün falan değil. En çok bu yoruma göre aldım ama kullanmadığınız zaman neti kapatır ekranı tasarruflu ayarlarda tutarsam günü çıkartır diyebilirim. Bu kadar kaliteli ve şık bir telefona biraz daha dayanaklı bir şarj bataryası olsa tam olurmuş. Tavsiye ederim ama fiyatının düşmesini bekleyin.

  • Teknosa aracılığıyla, 12.10.2017

    ASUS ZENFONE 3 5.5 64GB WHITE ZE552KL AKILLI Telefonu 09.10.2017 de aldım. Kargo çok hızlı geldi. Çok güzel bir ürün bu rakama muhteşem. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.10.2017
    Süper Telefon

    Ürünü zaten uzun araştırmalar sonucu aldım. Paket içeriğinde bulunması gereken sim yuvası açma iğnesi yoktu. Birde Firma ile Kargo Ücreti ve gönderimi konusunda anlaşamadık. Telefonun kendisine diyecek laf yok.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.10.2017
    Çok iyi

    Daha önceki telefonum bir günü zor çıkarıyordu, şimdi istediğim kadar nette dolanıyorum, konuşuyorum, sosyal medyayı kullanıyorum iki gün pili rahat yetiyor, ekranı büyük, hızlı, kamerası da beni şaşırtır derecede iyi hem de ois var. Asus telefonda da iyisini yapmış sonunda.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.10.2017
    Tek kelimeyle efsane!!!

    Arkadaşlar ürün tek kelimeyle muhteşem. Bence amiral gemisi denilen telefonlardan hiçbir eksiği yok. Gidip bi telefona 3-4 bin lira vereceğinize bundan alın pişman olmazsınız. Bence bi eksik yanı var o da pili biraz daha büyük olabilirdi. Yani 3300 mAh falan. Ama 3000 mAh de yeterli ben günümün yarısını oyun oynayarak geçirdiğim halde 1.5 gün yetiyo oyun oynamayanlara 2-2,5 gün rahat gider. Oyunlarda hiç bir kasma yok. Çoğu ounda denedim aspaht 8 airborne , modern combat 5 dahil. Arka kamerada OIS bile var daha ne olsun. Eğer ürün hakkında tereddütleriniz varsa onları bi kenara bırakıp alın. Ayrıca ürün ANDROİD 8.0 bile alıcak kesinleşmiş. Artı yönleri : Herşey Eksi yönleri : Pili biraz daha büyük olabilir, ama yine de kötü değil Arkasının cam olması(eğer düşerse kırılma ihtimali var) Flashlı fotoğrafı çok iyi değil.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.10.2017
    Telefonda Asus Kalitesi Beş Yıldız

    Telefonu hepsiburada.com üzerinden sorunsuz şekilde satın aldım. Telefonu 1,5 aydır kullanıyorum. Tam bir fiyat performans ürünü. Adeta üst segmente kafa tutan bir ürün. Cebinizden binlerce lira telefon için ayıracağınıza bu fiyat performans telefonunu alın kalan paranızı başka yerde harcayın. Telefon markasında saplantılı olmayın, Asus resmen bilgisayarla telefonu çok iyi birleştirmiş sorunsuz bir telefon yaratmış, sonraki modellerinin daha üst düzeyde olacağından eminim. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye derim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.10.2017
    muhteşem

    Böyle bir cihaz bu fiyata satılırken, neden onca parayı diğer pahalı modellere verirler ki. Gerçekten, pahalı telefonlardan eksiği nedir merak ediyorum. Mükemmel bir cihaz ve asus arayüzü ile benzersiz görünüm.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.10.2017
    Pişman Olmazsınız

    Bu fiyatlara alınabilecek en iyi telefon.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.10.2017
    Beş Yıldız

    f/p cihazı hızlı gönderi çok memnunum

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.09.2017
    Beş Yıldız

    Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ve beklentilerimi fazlasıyla karşıladı. Telefon gerek tasarımıyla gerekte performansıyla verilen parayı fazlasıyla karşılıyor. İlk zamanlarda hoparlörlde sıkıntı vardi ama 1 hafta içinde gelen güncelleme ile o sorun da halloldu. Telefonla alakali tek can sıkıcı durum kamera lensinin çıkıntısından dolayı hafif eğimli zeminlerde bile kayip düşebiliyor. Eğer zenfone 3 almayı düşünüyorsanız telefonla beraber silikon kılıf istetmeyide unutmayin. Genel olarak telefondan çok memnunum ve almayı düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.09.2017
    Dört Yıldız

    Bu ürunden daha iyisini bulabilirsiniz ama bu fiyata bu ozelliklerden daha iyisini bulamazsiniz

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.09.2017
    Kusursuz.

    Fazlası gereksiz. (47 yaşında telefon ve bilgisayar kullanmanın tüm fonksiyonlarına kadar hakkını veren birisi)

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.09.2017
    Beş Yıldız

    Müthiş bi telefon herkese tavsiye ederim. Bu fiyata bu performans gerçekten mükemmel.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Asus Zenfone 3 ZE552KL 32 GB 5.5 inç 16 MP Cep Telefonu Siyah kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Asus Zenfone 3 ZE552KL 32 GB 5.5 inç 16 MP Cep Telefonu Siyah yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat