Babyliss AS126E Perfect Finish Hot Air Styler Hava Üflemeli Saç Şekillendirici Seti Yorumları

Babyliss AS126E Perfect Finish Hot Air Styler Hava Üflemeli Saç Şekillendirici Seti yorum ve tavsiyeleri

(71 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 17.04.2023
    Çok başarılı

    Ben çok beğendim, saçı çok güzel kavrıyor ve de saça çok rahat şekil veriyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 10.04.2023
    Harika bayıldım

    Çok beğendim gerçekten satıcı ürünü gayet iyi paketlerini teşekkür ederim çok pratik severek kullanıyorum

  • Amazzon aracılığıyla, 04.04.2023
    hayal kırıklığı

    ürünü yaklaşık 1 senedir kullanıyordum ama üründen bir anda yanık kokusu geldi ve bir daha da çalışmadı ayrıca sık kullandığım başlığın bütün telleri yamuldu

  • Amazzon aracılığıyla, 08.03.2023
    Kullanımı HA-Rİ-KA

    Ufak bir deneme yaptım ve ürün harika. Arkadaşımın tavsiyesiyle almıştım ama bu kadar iyi olmasını beklemiyordum. Beş dakikada saçımı şekillendirebildim BEŞ. Bu, bu kadar iyiyse dyson nasıldır kim bilir... Fiyat performans mükemmeli

  • Amazzon aracılığıyla, 30.01.2023
    eşim bu markayı istiyordu illaki ,bildiği varmış muhteşem süper

    marka gerçekten hakkını vermiş herkezin bildiği gibi işin sonu diyebilirim ve gönderim çok hızlı geldi 20 saat sürmedi teşekkürler yollayan firmaya

  • Amazzon aracılığıyla, 16.04.2022
    Güzel

    Tavsiye ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.01.2022
    Orta Kalite

    Olumsuz yönleri: Dijital ekranı var sanmıştım ama yokmuş. Oradan ısıyı takip ederek kullanıyordum normalde. Bunda olmadığı içinde çok verimli kullanamıyorum. Bu yüzden memnun kalmadım. Bu markayı daha önce kullandım ürünleri güzel ve kaliteli. Oldukça da uzun ömürlü. Ama bu yanının olmadığına dikkat etmediğim için işime yaramadı ve memnun kalmadım. İstediğim şekilde kullanım sağlamadı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.01.2022
    Orta Kalite

    Olumsuz yönleri: Saçlarım çok sık derecede kıvırcık, düzleştirmek içinde yüksek ısıya ihtiyaç duyuyorlar. Bu cihazda da maksimum 220 ye kadar çıkıyormuş. O da yeterli olmuyor benim için. Böyle güzel bir ürünü kullanamadığım için çok mutsuz oldum gerçekten. Her yönül ile güzel ancak benim işime yaramadığı için memnun kalmadığım bir ürün oldu maalesef.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.01.2022
    Orta Kalite

    Olumsuz yönleri: Kız arkadaşım kullanmayı çok sevdiği için aldım. Kilit sistemi olmaması olumsuz yanı. Dikkatsiz davrandığınızda sorun yaşayabiliyorsunuz, saçınızla ilgili. Böyle ürünlerde ben güvenliği ön planda tutarım. Bu yüzden benim açımdan memnun edici bir ürün olmadı. Marka ve ürüne karşı lafım yok. Ama benim aradığım ve istediğim özelliği barındırmadığı içinde memnuniyetsizliğimi dile getirmek istedim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Babyliss AS126E Perfect Finish Hot Air Styler Hava Üflemeli Saç Şekillendirici Seti ni iade almama gerekçenizi kabul etmiyorum. Ürün tarafımca kullanılmadı sadece incelemek için kutusunu açtım. kalitesini beğenmediğim için de iade talebi oluşturdum. firmanızın bu ürünü geri almasını talep ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Babylissin başka bir üflemeli şekillendiricisini senelerce zaten kullanmıştım, artık bir noktada kırıldı. Başka ürünler aldım ama babylisse geri döndüm. Kargo aşırı hızlı ve özenliydi, çok teşekkürler.

  • Amazzon aracılığıyla, 30.11.2021
    Çok iyi

    Çok memnunum üründen ayrıca hızlı teslimat için teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Güzel pratik bi ürün kullanışı rahat aparatları kolay takılıp çıkarılabiliyo elinizi yakmıyo ben memnun kaldım teşekkürler babyliss

  • Trendyol aracılığıyla, 05.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Kendim için yaptığım en doğru seçim mükemmellll

  • Trendyol aracılığıyla, 30.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün kesinlikle orijinal değil! paketinden parçalarına kadar belli inanılmaz!! Bir daha da sipariş vereceğini sanmıyorum bu siteden!!!

  • Trendyol aracılığıyla, 29.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Saclarım çok kıvırcık ve orta boy. Urunu yeni satın aldım ve iki kere kullandım. Kuaförlerde çok pahalı olması nedeniyle evde düzenli keratin bakımı yapan birisiyim ve her bakım sonrası saclarım kurumadan kuaföre gidip fön çektiriyordum. Ancak ürün sayesinde kuaföre gitmekten kurtuldum. Gayet güzel fön çekiyor, şekil verilebiliyorum. Elbette saçlarım çok kıvırcık olması nedeniyle dipleri kuaförün fön çektiği gibi olmuyor ama bunu bir tek ben biliyorum çünkü dışarıdan hiçbir şey belli olmuyor. Keşke daha önce bu ürünü satın alsaymışım.

  • Trendyol aracılığıyla, 09.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ben 17 yıl önce tanıstım babyliss ile yurtdısında yasıyordum o dönem ilk makinem hala calısır durumda baslıgı yıprandı sadece bu model de dün ulastı elıme asırı hafif pratık cok begendım almak isteyenler gönül rahatlığıyla alabilir

  • Trendyol aracılığıyla, 06.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün başarılı ancak ben aldıktan sonra fiyatı nasıl bu kadar düşürebildiniz hayret doğrusu

  • Trendyol aracılığıyla, 12.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    saclari duz biri olarak severek kullaniyorum. ancak duzlestirici veya maşa gibi bir sonuc beklemeyin. sadece duzgun kurutmak icin aliyorsaniz tavsiye ederim. kivircik ce kabarik saclarda kullanisli olmayabilir. duzlestirme veya masalama islevi gormuyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Hemen bozuldu 2 ay oldu alalı ne oldu anlamadım üstüne üstlük saçımı yaktı ateş fırlatıyor resmen

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Babyliss AS126E Perfect Finish Hot Air Styler Hava Üflemeli Saç Şekillendirici Seti kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Babyliss AS126E Perfect Finish Hot Air Styler Hava Üflemeli Saç Şekillendirici Seti yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat