Lenovo Ideapad 510 80SR00JHTX Laptop-Notebook Yorumları

Lenovo Ideapad 510 80SR00JHTX Laptop-Notebook yorum ve tavsiyeleri

(32 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Media Markt aracılığıyla, 30.08.2018
    FİYATINA UYGUN ÜRÜN

    Ürün günlük yoğun kullanım için uygun, full hd olması kullanım açısından bir avantaj sağlıyor, zamanla batarya kullanım süresi azalıyor gibi hissettim bunun yanında güzel bir tasarıma sahip tercih edilebilir bir ürün.

  • Media Markt aracılığıyla, 27.06.2017
    Biraz düşerse hemen alacağım

    Bu ürün 250 300 lira düşerse hiç düşünmeden alacağım. Umarım kısa süre içerisinde düşer.

  • Media Markt aracılığıyla, 03.06.2017
    Fiyat Performans Harika

    Geçen hafta elime ulaştı bilgisayar almadan önce çok araştırdım hangisini alsam diye buna karar verdim. GTA 5, AUTOCAD gibi programları sorunsuz çalıştırıyor, klavyenin ışıklı olmasıda çok artı bir özellik. Düşünmeden alabileceğiniz bir ürün. Ayrıca windowslu gelmeside çok iyi hiç uğraşmıyorsunuz.

  • Media Markt aracılığıyla, 30.05.2017
    Teşekkürler

    Çoktandır almak isteğim bir bilgisayardı. Siparişin ertesi günü kargoya verdiler. Düzenli ve itinalı paketlenmişti. Bilgisayar her yönüyle tam istediğim gibi. Teşekkürler Media Markt. Herkese tavsiye ederim.

  • Media Markt aracılığıyla, 26.05.2017
    uygun fiyat, iyi ürün

    1 ay önce gece indirimden aldım. üründen gayet memnunum. ürünün bana göre tek sıkıntısı "shift tuşu" biraz daha büyük olsaydı klavye kullanımı açısından daha iyi olacaktı. inşallah zamanla alışırım. 1 yıldızı o tuştan kırıyorum.

  • Media Markt aracılığıyla, 12.05.2017
    Günlük işler için yeterli.

    Güzel makine.

  • Media Markt aracılığıyla, 04.05.2017
    lenova

    Bana göre 2 hafta,evdekilere göre 1 aydır yaptığım araştırmalar sonucu Lenova 510 aldım.Güncellemeyi ve Anti virüs yüklemesini hemen yaptırın.Daha önceki tecrübelerimle sabit;uzun süren açılma ve güncellemeler ,tamamen kalktı.1 dakika içinde(45 sn) açılıyor.3 haftadır kullanıyorum.Goole Chrome yükledim arada açılmıyor.Bunu tekrar yükliyeceğim.Ses müthiş.Autocad yükliyeceğim,sonucu bildiririm.Benim 5.laptop'um.Kesinlikle öneriri.Taxfree sonrası yurt dışı fiyatları hemen hemen aynı.Sıksık seyahat ediyorum.Dışardan almaya deymez.

  • Media Markt aracılığıyla, 27.04.2017
    memnunum

    yeni aldım, memnunum..

  • Media Markt aracılığıyla, 26.04.2017
    Kullanisli Urun

    Urun gunluk kullanim ve internette gezinme icin ideal ve kullanisli. Fiyat fayda dengesine gore alinabilecek bir urun. Beklentilerinize gore tavsiye edilebilir.

  • Media Markt aracılığıyla, 25.04.2017
    Kesinlikle Tercih Sebebi

    Ürünü mediamarkt.com dan aldım ve bir aydır kullanıyorum. Fiyat performans olarak gerçekten hakkını fazlasıyla veren bir ürün. Full Hd ekran göz zevki açısından gerçekten can alıcı ve çok iyi. Muhteşem Wi-fi gücü ile hızlı bağlantı sağlıyor. Ayrıca Ben bugüne kadar bir laptoptan o kadar güçlü bir sesin çıktığını duymadım. Çok kaliteli ve güçlü sesi var. Zarif, ince metal kasası var. Gayet sessiz çalışıyor. Klavye tokluk hissini iyi veriyor. Bilgisayar açılışı-kapanışı da SSD olmamasına rağmen gayet normal, geç açılmıyor. Günlük işleri için kullanacak arkadaşları fazlasıyla tatmin eder, kesinlikle tavsiye ederim.

  • Media Markt aracılığıyla, 31.03.2017
    Uygun fiyat seçeneği ile kaçmaz

    Ürün orta sınıf kullanıcılara hitap ediyor. Tüm ev,is ve oyun ihtiyaclariniza, multimedya deneyimlerinize cevap verecektir. Ayrıca malzeme kaliteside üst segment. Dört beş yıl götürür. Ancak fiyatı bir hayli uygun olabiliyor kampanyalarla. Fazla ödemeden uygunsa alınmalı.

  • Media Markt aracılığıyla, 23.03.2017
    Tereddüt etmeyin

    Başlıkta da ifade ettiğim gibi tereddüt etmeden alınacak bir ürün, gayet hızlı, kaliteli ve akıcı. Temel ve orta derecedeki gereksinimleri fazlasıyla karşılamakta.

  • Media Markt aracılığıyla, 06.03.2017
    Çok hızlı ve Zarif

    bugüne kadar hep toshiba kullandım lenova açıkca önce beni biraz kaygılandırdı ama çozünürlüğü 1080x1920 ful HD ve lisanslı windows 10 yüklü yüklü olması ve fiyatı cezbetti ve riske girdim aldım. şarj aleti kullanışlı değil güzel değil niye böyle bir tasarım yapmışlar anlayamadım şarj dan dolayı 1 puan kırdım fiyatlar ara ara oynuyor takip edip en uygun fiyata düştüğünde alın herşeyden önce media market e çok teşekkür ediyorum aynı gün kargoladı.

  • Media Markt aracılığıyla, 05.03.2017
    Fan sesi

    Ürün çok çok iyi fakat bilgisayarın açılışının uzun sürmesi ve açılışından itibaren kapanışa kadar bitmeyen o fan sesi moralimizi çok bozdu

  • Media Markt aracılığıyla, 03.03.2017
    F/p ürünü

    Gece sipariş veriyorsun sabah kargolaniyor müthiş hız. Ürün orta seviye kullanıcılar için kaçırılmaz.

  • Media Markt aracılığıyla, 25.02.2017
    Lenovo kalîtesî

    Yillardir cevreme Lenovo aldiriyorum bir seferinde dahi kotu bir sonucla karsilasmadik. Mediamrkt in kampanyasi ile aldim. Bu ozelliklerde su zamanda bu fiyata bu urunu almak cok zor. Mediamarkt keske kampanyalari daha da arttirsa. Bilgisayar dusundugumden daha hizli cikti isinmasi da cok fazla olmuyor. Ekran karti cok kaliteli. Ekran goruntu kalitesi de ayrica guzel. Donanim ve goruntu birlesince cok guzel bir bilgisayar ortaya cikarmislar.

  • Media Markt aracılığıyla, 24.02.2017
    fiyat performans ürünü

    çok profesyonel bir kullanıcı değilseniz, şöyle iyisinden bir bilgisayarım olsun, oyunlarda en iyi olmasın da bir tık altı olsun diyorsanız ideal bir ürün. 2 tane beğenmediğim özelliği var, bunun haricinde gayet yeterli bir bilgisayar. 1) sağ shift tuşunun yeri çok kötü, sürekli başka tuşa basılıyor, hızlı yazmayı engelliyor. 2) HDD hızı çok iyi değil(ama SSD alıp bu sorun çözebilirsiniz. not: garantiyi bozmuyor korkmayın.)

  • Media Markt aracılığıyla, 19.02.2017
    Bu fiyata bu özelliklerde başka laptop yok.Uzun araştırmalar sonucu bunu rahatlıkla söyleyebiliyorum

    Bu fiyata, bu özelliklerde başka notebook bulmak gerçekten günümüz piyasasında zor. Uzun araştırmalar sonucu bunu rahatlıkla söyleyebiliyorum. Ekranın renk kalitesi çok yüksek ve gözü neredeyse %100 parlaklıkta olmasına rağmen hiç yormuyor. Ses sistemi HARMAN, ekran kalitesi FULL HD, ne farkı var demeyin hem ses sistemi açısından hem de HD ve FULL HD arasındaki farkı bu ürünle kolaylıkla anlayabilirsiniz ve deneme fırsatınız varsa en yakın mağazaya gidip deneyin derim, diğer notebooklara göre farkı göreceksiniz. Ekran kartının 2 GB olmasını dezavantaj olarak görmeyin 2 GB olmasına rağmen GeForce 940 MX olması artı bir özellik. i5 olmasına karşın diğer i5 işletim sistemlerine göre 7.nesil olması yine artı bir özellik. DDR4 Memory özelliğine sahip, bu özellik ürün açıklamasında yer almamış. Klavyesi en beğendiğim yanlarından birisi, aşırı derecede kullanışlı. Ne kadar översek övelim kullanım amacı çok önemli, ben mühendislik programlarını kullanmak için satın aldım ve şu an SAP2000, İDECAD, AUTOCAD, STA4CAD, XSTEEL vb programların hepsi yüklendi, kasmadan çalıştırıyor. Son olarak söylemek istediğim şey Gece Kuşu kampanyasından piyasadaki fiyatına göre 600 Türk Lirası daha ucuza bu notebook ürüne sahip oldum. Teşekkürler MediaMarkt...

  • Media Markt aracılığıyla, 04.02.2017
    İyi bir bilgisayar almak isteyene

    Bir hafta süren araştırmalarım neticesinde Asus K556UQ DM554T modelini satın almak için gittiğimde bu bilgisayar dikkatimi çekti ve bütçemi 200,00 TL daha zorlayarak bir Lenovo sahibi oldum. Asus' un belirttiğim modelini yan yana koyup iki bilgisayarı test ettiğimizde İ5 işlemcili Lenovo i7 işlemcili Asus' tan daha iyi performans sergiledi. Üst üste açtığımız sayfalarda Asus 33. sayfada şişerken Lenovo hala 45. sayfadan devam edebiliyordu. Ekranı HD olmasının yanında IPS panel olması çok büyük avantaj, parlama yapmadığı gibi renk kalitesi de çok yüksek. Entegre kamera görüntüsü çok başarılı ve net, wifi özelliği bu fiyat aralığındaki tüm modellerde 301 b/g/n neredeyse standart iken bu bilgisayarda 301 a.c kullanılmış. Işıklı, tuş vurumlarında zıplamayan ve pürüzsüz bir yüzeye sahip keyboard ekstra konfor ve sağlamlık hissi sağlıyor. Metal kasa, bakır soğutma sistemi, havalandırma panellerinin sayısının fazlalığı ve sessiz çalışma artı özellikleri. Ve Harman ses sistemi. Bu bilgisayarı şiddetle tavsiye ederim.

  • Media Markt aracılığıyla, 28.01.2017
    Fiyat performans ürünü.

    Gayet iyi özelliklere sahip bu cihazla iş, okul, ev, günlük ihtiyaçlarınız için uygun özelliklere sahip. Teknik özellikleri orta seviyenin bir tık üzerinde olmasıyla birlikte cihazı satın almanız durumunda ücretsiz olarak Lisanslı Windows 10 yüklü gelmekte. Fiyat performans ürünü diyebiliriz.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Lenovo Ideapad 510 80SR00JHTX Laptop-Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Lenovo Ideapad 510 80SR00JHTX Laptop-Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat