Lenovo IdePad 100 80QQ00LHTX Laptop-Notebook Yorumları

Lenovo IdePad 100 80QQ00LHTX Laptop-Notebook yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Teknosa aracılığıyla, 26.01.2017

    Şık bir tasarımı var. i3 işlemci ve 4 GB Ram gün içerisinde mail kontrol ederken veya web de gezerken yeterli olur. İçerisinde Windows 10 Yüklü olması size büyük bir kazanç sağlıyor ekstra yazılım satın almak zorunda kalmıyorsunuz. Ev ve Ofis kullanımları için yeterli buldum.

  • Teknosa aracılığıyla, 03.12.2016

    Yeni aldığım bu cihaz performans ve kalite olarak tahminlerimin üzerinde hafif rahatça taşınabilir, çok hızlı , beklentileri fazlası ile karşıladı

  • Teknosa aracılığıyla, 10.11.2016

    aldım baya iyi süper mütiş manyak hızlı bu fiyata bu bilgisayar msi gibi

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.10.2016
    Kalite

    Lenovo zaten kalitesi ile kendini ispatlamış bir marka. Ürünü bilgisayarım bozulduğu için aldım. Isınma sıfır. Ses 10 üzerinden 5 alır. Hoparlör şart. Pil 3 hücreli. Piyasadaki diğer bilgisayarlar kadar gidiyor. İşletim sistemi W10 Home ama Lenovo için özel tasarımlar var içinde. Telefonumda Lenovo ve acayip işime yarıyor. Hızı iyi. Fan sesini duymuyorsunuz bile. Kasa fiber plastik. Ama tasarım hoş. Yerinde görmeden almayın derim ama tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Lenovo IdePad 100 80QQ00LHTX Laptop-Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Lenovo IdePad 100 80QQ00LHTX Laptop-Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat