MSI Aegis Gaming AEGIS-097XTR Masaüstü Bilgisayar Yorumları

MSI Aegis Gaming AEGIS-097XTR Masaüstü Bilgisayar yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 07.03.2017
    mukemmel

    urunu aldim ve tek kelimeyle mukemmel

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.03.2017
    Beş Yıldız

    Ürün gayet güzel paketlenmiş iki ayrı kutuda çıkıyor , kasa küçük ve ağır , anlatıldığı kadar olmasada kısmen sessiz çalışıyor fakat ağır yükte dahi harika soğutuyor , super charger özelliği denildiği kadar hızlı , msi sitesinden satış sonrası indirilen dragon eye , gaming center vs vs. programlar ile birebir uyumlu stabil çalışıyor , sistem performansından bahsedecek olursak ssd si oyun yüklemelerinde yavaş geldi bana onun haricinde pc açıp kapatırken gayet hızlı , bu fiyata 128 yerine 256 gb ssd konulabilirdi. Ürünü KDV indirimindeyken almıştım 4900 civarına denk gelmişti toplamaya kalksanız bu fiyatlara bu ürün toplanamaz şuan indirimsiz fiyatı dahi bence uygun toplamak yerine direk hazır sistem msi almayı düşünen arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim ve msi sitesine ürünü kaydettiğinizde ekstra 3 ay fazladan garanti veriyorlar. Kısacası Özetleyecek Olursam ; Artıları : Mükemmel soğutma - F/P (fiyat / performans) - kasanın küçük olup yer kaplamaması - özelleştirilebilir ışıklandırma Eksileri : Yükte biraz sesli - ssd yavaş - ssd kapasitesi düşük - power supply 350 W.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.02.2017
    Sıvı soğutma

    Açıklamalara göz gezdirdim ancak sıvı soğutmaya dair herhangi bir açıklama yok. Bu kadar para vermeye sıvı soğutma mutlaka olmalıydı. İşlemci K çarpanlı olmaması handikap.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.02.2017
    Beş Yıldız

    Yüksek seviyede oyun oynamak istiyorsanız mükemmel bir tercih. Tasarımı da çok şık ve ayrıca küçük. MSI olması da ayrıca değer katıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.02.2017
    Canavar

    Durumu olan alsın tam bir canavar bence fiyatına göre harika bende alacağım :D

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.01.2017
    Süper :D

    Paketi çok iyi yapılmıştı. Hiçbir sıkıntı yaşamadım. İşletim sisteminin olmaması dezavantaj olsada gayet memnunum. Teşekkürler :)))

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
MSI Aegis Gaming AEGIS-097XTR Masaüstü Bilgisayar kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. MSI Aegis Gaming AEGIS-097XTR Masaüstü Bilgisayar yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat