Braun Silk Epil 9 Flex 9020 Epilatör Yorumları

Braun Silk Epil 9 Flex 9020 Epilatör yorum ve tavsiyeleri

(289 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 14.08.2023
    fatura

    fatura istiyorum.

  • Amazzon aracılığıyla, 17.06.2023
    Braun silkepil 9 flex 9020

    Kullandığım ürün kızıma aldım tereddütsüz alınabilir

  • Teknosa aracılığıyla, 31.05.2022
    Çok başarılı

    Oynar başlığı sayesinde her yere ulaşıyor, çok başarılı. Hassas başlığı sayesinde bazı bölgeler de acısız epilasyon keyfi sunuyor. Kablosuz kullanım olması ayrıca çok güzel ve su geçirmez olması sayesinde duş esnasında kolaylıkla kullanabiliyorum.

  • Teknosa aracılığıyla, 31.05.2022
    Üstün teknoloji!

    Oynar başlıklı olması cok güzel rahatca cildime zarar vermeden kullanabiliyorum. Gövdesinde ki ışıgı sayesinde almak istediğim bölgeyi duşta bile rahatca görebiliyorum. Özellikle masaj pedi cok iyi bir parçası cok rahatlatıcı. Üstün teknoloji ve rahatlık gerçekten bayıldım

  • Teknosa aracılığıyla, 07.05.2022
    Efsane bir ürün

    Tasarımı Çok iyi olduğu için direk siparişimi verdim ve çok çabuk elime ulaştı. Gelir gelmez hemen denedim ve tüm özelliklerini çok beğendim. En beğendiğim özelliklerinden birkaçı ise islak ve kuru kablosuz olarak her yerde kullanabiliyor olması ayrıca epilatör başlığı acı hissini hafifletir şekilde yapılmış bu yüzden de benim gibi hassas ciltliyseniz çok rahat kullanabilirsiniz. Ayrıca diğer başlıkları da çok kullanışlı ve tam aradığım ürün. Gönül rahatlığı ile sipariş verebilirsiniz.

  • Teknosa aracılığıyla, 07.05.2022
    Kesinlikle muhteşem bir tasarım !

    Senelerdir bir braun kullanıcısı olarak bu ürüne ayrı bayıldım.En çok oynar başlıklı olması,duşta bile kullanılır su geçirmez olması ve tasarımını çok beğendim.iyi ki almışım diyorum ve herkese tavsiye ediyorum.Asla pişman olmazsınız,fiyatına göre verdiği hizmeti fazlasıyla karşılıyor.

  • Teknosa aracılığıyla, 07.05.2022
    Çok şık bir ürün

    Ürün geldiğinde paketlenmesini çok özenli buldum. Kutuyu açtığımda çantası çok hoşuma gitti. Estetik açısından ürünün kendisi de çantası da çok şık. Bir arkadaşım 18 yıldır Braun’un makinesini kullandığını ve hala hiçbir şekilde sorun yaşamadığını söylüyor. Marka olarak çok kaliteli ürünlerine sahip olduğuna eminim. Bu ürünün de o kadar çok avantajı var ki bende de bir tane olduğu için çok şanslıyım. Ben de aynı şekilde senelerce sorunsuz kullanacağıma eminim.

  • Teknosa aracılığıyla, 21.03.2022
    Kısa Tüylere Hızlı Çözüm

    Braun markasının en yeni epilasyon cihazı. Çok hızlı bir cihaz yoğun bölgelerde bile hızı sayesinde kolayca tüylerden kurtulmamı sağlıyor. Yoğun ışığa sahip. Cımbızları en kısa ve ince tüyleri bile alıyor. Tıraş özelliği ile de acısız zahmetsiz sonuca ulaşabiliyorum. Fiyatı sonuna kadar hakediyor. Beklentimin üzerinde harika bir performans gösterdi.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.12.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) super

    Olumlu yönleri: Hediye aldım.çok beğendiler.sağolun

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.12.2021
    epilatör

    Olumlu yönleri: üründen çok memnun kaldım almak isteyenler hiç tereddüt etmeden alabilir tavsiye ediyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Yorumları dikkate alan biriyimdir. Onun için yazıyorum gerçekten parasını hak etmiyor. 4- 5 sınıf altını kullanıyordum, inanın hiç bir farkı yok. Ben hiç batık sorunu yaşamazdım batık olmaya başladı. İade süremi aşmışım yoksa kesinlikle iade ederdim bu paralara yazık. Daha uygun fiyatlı birşey alınabilir.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.12.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Beğendim güzel

    Olumlu yönleri: Ürün zamanında sorunsuz elime ulaştı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.12.2021
    S.K.

    Olumlu yönleri: Süper bir cihaz.Tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    zahmetsiz temizlik

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Satici asiri hizli, 24 sa gecmeden kargodaydi ve carcabuk elime ulasti. Urun muthis. Guclu ışık, az aci, kucuk baslik gibi tum ihtiyaclarimi karsiliyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Tşk

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün dün elime ulaştı ve kullanma imkanım oldu. Hatta kızım da kullandım. Ama hiçbir ekstrem durum yok. Evdeki aynı marka kablolu olan inanın daha iyi. Fiyat olarak bu kadar pahalı birşey aldığıma vallahi pişmanım. İade imkanı olsa iade edeceğim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Eşim için aldım gayet memnun

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.10.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) mükemmel

    Olumlu yönleri: İyiki almışım o kadar güzel ki bence gelmiş geçmiş en iyi epilatör

  • Trendyol aracılığıyla, 06.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    ürünüm tabiri hicase jet hızıyla geldi. paketlenmesi itinali hemen denedim yok artık dedirtti resmen .yıllarca işkence çekmişim diyebilirim .masaj başlığı zaten ayrı bir deva resmen yüzünüz geriliyor sanki. bozulmazsa diyebilirimk8 bugüne kadar aldığım en doğru seçim . yorum yapanlardan Allah razı olsun onların vesilesiyle bu ürünü aldım .çantası ayrı bir tasarım bölüm leri var fermanli paket misali .düşünmeden alın ısrarla tavsiye ederim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Braun Silk Epil 9 Flex 9020 Epilatör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Braun Silk Epil 9 Flex 9020 Epilatör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat