Ümit Princess 20 Jant Çocuk Bisikleti Yorumları

Ümit Princess 20 Jant Çocuk Bisikleti yorum ve tavsiyeleri

(20 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Trendyol aracılığıyla, 08.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    cocugum çok beğendi güzel urun sadece kenarındaki püskül detayları çıkmadı kutudan.

  • Trendyol aracılığıyla, 30.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Kargomuz 1 gunde geldi. Sorunsuz çiziksiz ürün. Kutunun içinden ücretsiz kurulum için gerekli olan kuponlar cıktı. Yetkili serviste kurdurdum bisikleti. Ön çamurluğu eksik gelmişti. Satıcı canı gönülden ilgilendi ve eksik parçamızı temin edip gönderdi. Öncelikle satıcıya sonrada trendyola tşk ederim.

  • Trendyol aracılığıyla, 29.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünün tekerlekleri sarı geldi ve kol tutma yerindeki püskülleri gelmedi kızımın en büyük isteği püsküllü bisikleti olmasıydı ve özellikle koliyi kontrol etmenizi rica etmiştim eksik olmaması adına lütfen mağduriyemizi giderin

  • Trendyol aracılığıyla, 29.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    879 tl / 3 taksit ile 7 yaşındaki kızıma aldım.üründe direksiyon,koltuk,destek tekerleri,pedal,çamurluklar,ön tekerlek,sepet ve zil demonte olarak geliyor. görseldeki elciklerin püskülleri kutudan çıkmadı. ürün yaklaşık 120 km den gelmesine rağmen ambalaji darma dumandı (mng).açtığımda ön çatal sol vidalama ucu hafif yamulmuş (ön tekerlek yerine oturmadı),arka çanta tutamağı sökük ve bir ucu çıkmış, direksiyondaki metal olan sepet sabitleme aparatı yamulmuş bir şekilde teslim aldım.iade ile uğrasmadım.buraları kendim düzelttim.montaj ve fren ayarı yaptım.kızım çok beğendi.eksik bir yıldız kargo şirketi için ambalaja çok hoyrat davranılmış.kargolama hariç memnun kaldım.

  • Trendyol aracılığıyla, 21.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Bisiklet güzel ama süsleri gelmemiş ve kurulumu yapılmamış nasıl yapacağız bilmiyorum:(

  • Trendyol aracılığıyla, 05.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Hızlı, sorunsuz elimize ulaştı, ücretsiz kurulum kuponu ile kurulumunu yaptırdık. İlgili satıcı, güzel ürün, tavsiye ederim.

  • Trendyol aracılığıyla, 30.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    ayrıca teslimat çok iyiydi özenle paketlenmiş

  • Trendyol aracılığıyla, 25.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    ürünün hem fiyatı uygun hemde kargo hızlı kalitesi zaten belli ümit teşekkürler

  • Trendyol aracılığıyla, 10.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün elime çok geç geldi. Trendyol ve Aras kargo mağduru olduk. ve hiçbir şekilde destek olmadılar. şubeden gidip biz almak zorunda kaldık. Aras kargo ile çalışılmamalı. sırf bu yüzden artık Trendyol dan alışveriş yapmayacağım. çünkü halen ürünlerimi Aras kargo ile göndermeye devam ediyor.

  • Trendyol aracılığıyla, 05.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    çok çabuk gelydı teşekkürler 🙏

  • Trendyol aracılığıyla, 20.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    kızım çok beğendi bisiklete diyecek yok . ama kenar süsü kopuk zili bozuk geldi.

  • Trendyol aracılığıyla, 20.02.2021
    (Ürünü satın aldı)

    kizim cok begendi sorunsuz geldi teşekkürederim

  • NI1 aracılığıyla, 24.04.2019
    ürün farklı

    ürün görseldeki gibi değil.sepet kalpli değil normal arka bagaj çantası farklı bire-bir değil..yinede güzel kızımbeğendi o yüzden geri göndermedim

  • NI1 aracılığıyla, 13.08.2018
    Çok şirin, guzel, herseyi soylendigi gibi

    Çok ilgili bir satıcı. Sorulara da cevap veriyor. Urun soylendigi gibiydi. Hemen kargoya da verdi. Hediyeler de güzel. Teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.12.2016
    (Ürünü satın aldı)

    bisikletin gorunusu cok guzel. kızım sitede ilgi odagı oldu. biraz ağır olması ve yan sehpasının olmaması ise eksikleri.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    ürün çok güzel kaliteli şık kurması çok basit tek eksiği yan tekerlekleri takmadan kullanacak çocuklar için bisikleti ayakta durmasını sağlayan ayaklık çıkmıyor içinden

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Bisikleti teslim aldık ama bisiklet hakkında bisiklet çok iyi super veya bisiklet kötüymüş diyecek kadar henüz bir bilgiye sahip değilim onun için birşey diyemiyeceğim.Torunun sevindi mutlu oldu buda bana yeter.

  • HepsiB. aracılığıyla

    Kizim icin aldim, cok begendi, sitedeki urun gorseli ile ayni. Kargoyu teslim aldigimda montaji kendim yaptim, evinde aletleri olan herkes yapabilir. Tavsiye ederim..

  • HepsiB. aracılığıyla

    merhaba arkadaşım ürünü kızına almış gerçekten kullanışlı ve sağlama tavsiye ederim.merkanın kalitesi iyi orta sınıfta bir bisiklet diyebiliriz.teslimat süresi mükemmel

  • HepsiB. aracılığıyla

    bisiklet görünüm açısından harika arkadaşları kızımın peşinden ayrılmıyor kızımın havası oldu kullanım açısındanda çok rahat keşke çocuk olabilsem erken gelmişim dünyaya

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Ümit Princess 20 Jant Çocuk Bisikleti kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Ümit Princess 20 Jant Çocuk Bisikleti yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat