Falcon Luna 1 Vites 20 Jant V-Fren Erkek Çocuk Bisikleti Yorumları

Falcon Luna 1 Vites 20 Jant V-Fren Erkek Çocuk Bisikleti yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Farklı marka bisiklet gönderildi mito diana onu geçtim pedalları sorunlu fabrikasyon hatası dişli kısmı yok düz boru şeklindeydi bu sebeple pedalin birini takamadik satıcıya soru sorma kapalı olduğu için de ulaşamadık 16 jant bisiklet pedalı takılmış 2 bisikletçide aynı şeyi söyledi 20 janta uygun pedal taktirdik boş yere ekstradan masraf yapıldı alacaklar bunları göz önünde bulundursun.

  • NI1 aracılığıyla, 15.06.2021
    Güzel ve başarılı satıcı

    Evet beğendim elim 2 günde ulasti

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Kesinlikle çok güzel bir ürün. Kızım çok beğendi. Kargo da çok hızlı ulaştı elimize. Ürünün fiyatına göre kalitesi gerçekten çok iyi. Ayrıca yanında gönderilen hediyeler içinde teşekkür ederiz

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün hızlı elime ulaştı. Özellikle satıcıya teşekkür ederim. Bu fiyata alına bilecek en iyi Çocuk Bisikleti. 1 ay önce başka bir siteden aldığım 2 adet Çoçuk Bisikleti hasarlı ve eksik parça ile geldi . Üstelik 100 TL daha fazla para ödedim. Almak isteyenler arkadaşlar gönül rahatlığı ile alabilirler.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Falcon Luna 1 Vites 20 Jant V-Fren Erkek Çocuk Bisikleti kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Falcon Luna 1 Vites 20 Jant V-Fren Erkek Çocuk Bisikleti yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat