Kldoro KD-016 Fuşya Siyah Lastik 16 Jant Bisiklet Çocuk Bisikleti Yorumları

Kldoro KD-016 Fuşya Siyah Lastik 16 Jant Bisiklet Çocuk Bisikleti yorum ve tavsiyeleri

(17 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 05.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    GÜZEL - ORTA KALİTEDE TUTMA YERİNDE EZİK VAR KÜÇÜK TEKERLEKLERİN KAPAĞI SUREKLİ DÜŞÜYOR

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Bisiklet genel olarak iyi ve kaliteli. 4,5 yaşındaki kızım severek biniyor. Tek eksiği ise vidalar için bir yapıştırma veya kontra yok. Bu nedenle zaman zaman sıkmak gerekiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    siparişten hemen sonra teyit amaçlı arandık. çok hızlı kargolandı ve geldi. Tek bir eksik veya çizik yoktu. beş yıldızı tereddütsüz hak ediyor. emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    ürünü sipariş geçince 2 defa arayıp teyit ediyorlar burası güzel ama paketleme kötü belki bu yüzden ürünün bazı noktalarında boya çizikleri var ayrıca üstüne ağır biri mi oturmuş yoksa kargoda mı zarar görmüş veya teşhir ürünü müdür bilemeyeceğim arka teker göbeğinde eğrilik var tekerlerin havaları inik zincir korumasının vidaları kaymış tam oturtulamıyor ayrıca yan tekerleri taktığınızda zincir tarafının metalini eğmeden yerleştirmeniz imkansız. Bunlar ufak tefek kusurlar diyebilirsiniz ancak 1000tl üzerine çıktığınız zaman beklentiler de artıyor çünkü bu fiyatlara çok daha iyi seçenekler var. Bisiklette bir ayaklık bile yok ben dikkat etmemiştim alırken ama bunu eklemeleri lazım diye düşünüyorum

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Öncelikle satıcının ilgi ve özenine çok teşekkür ederim. Ürün oldukça kaliteli ve şık. Kurulumu kolay. Memnun kalacağınızdan eminim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ayhan çocuk satıcısından aldık. Ertei güne gönderdiler göndermeden önce de arayıp çocuğun yaşını teyit ettiler. Ürün çok güzel paketlenmiş ve kutuya konmuş. Tek bir çizik dahi yok. Çok kaliteli

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.11.2020
    (Ürünü satın aldı)

    tek kelime ile muhteşem. böyle kaliteli firmalar görmek her ne kadar şaşırtsa da, çok ilgili bir firma. Çok teşekkür ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 30.09.2020
    güzel ürün

    Beğendik hazır kurulu şekilde geldi biz sadece pedal ve destek ayaklarını taktık malzeme kaliteli teşekkürler

  • NI1 aracılığıyla, 14.09.2020
    Kesinlikle tavsiye ederim

    Fiyatı pek uygun degil ama satıcı ilgisi yardımcı olması açısından kesinlikle tavsiye edilir.

  • NI1 aracılığıyla, 10.09.2020

    Ürünün paketlenmesi çok güzeldi sorunsuz ürünü teslim aldım mağaza iletişimi de çok iyiydi birebir ilgilenip yardımcı oldular sağolsun lar almak isteyen herkese tavsiye ederim bisikletimizi çok beğendik çok güzel

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çok hızlı kargolandı ve elime ulaştı.satıcı ilgiliydi teşekkürler ..

  • NI1 aracılığıyla, 04.06.2020
    iyi bisiklet

    evet ürün gerçekten güzel ve kaliteli

  • Trendyol aracılığıyla, 03.06.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Bisiklet cok güzel 4 yaşındaki kızım için aldık koltuk ve direksiyonunun ayarlanabilmesi cok güzel 4 5 sene rahat kullanır. Siparişten 2 gün sonra elimize eksiksiz ulaştı. Kurulumunu bisikletçiye yaptırdık, hicbir sorunu yok. Düşünenlere tavsiye ederim.

  • Trendyol aracılığıyla, 26.04.2020
    (Ürünü satın aldı)

    ürün çok güzel bir ürün kızım çok beğendi ancak pedallardan biri yerine yerleşmedi hatalı yapılmış iade için talep oluşturdum

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.04.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Güzel ve sağlam ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.01.2020
    (Ürünü satın aldı)

    3 yaşındaki kızıma aldım. Yapılı ve fiziksel gelişimi iyi olduğu için olduğu için sıkıntı yaşamadık ilk binişte rahatlıkla kullanabildi. Ürün çok güzel. Fakat sepetin vidası eksik çıktı. Onu da evdeki malzemeden tamamladık. Dün sipariş verdim bugün geldi çok hızlı gerçekten. Teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.01.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Görselde olan ne ise kutusunda aynen hızlı bir şekilde geldi. Bana kilo olarak ağır geldi biraz ama aynı zamanda kaliteli bir ürün. Sadece yedek tekerleri biraz yan duruyor. Alınabilecek bir ürün, sorun yaşamadık.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Kldoro KD-016 Fuşya Siyah Lastik 16 Jant Bisiklet Çocuk Bisikleti kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Kldoro KD-016 Fuşya Siyah Lastik 16 Jant Bisiklet Çocuk Bisikleti yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat