Kldoro KD-031 Kırmızı 24 Jant 21 Vites Çift Amortisör Erkek Dağ Bisikleti Yorumları

Kldoro KD-031 Kırmızı 24 Jant 21 Vites Çift Amortisör Erkek Dağ Bisikleti yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün kaliteli ve güzel.firma çok ilgili arayıp bilgi alıyorlar, çocuğun yaşı boyu vs. Beklediğimden de önce geldi kargo. Bayram öncesi elimize ulaşması bizi mutlu etti. Tek sorun paketlemeden kaynaklı ufak tefek çizilmeler. Onun dışında güvenilir bir firma iletişimleri çok iyi ve kargo firmasının hızlı bir şekilde teslim etmesi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Bu kadar ustaca paketlenmiş büyük boyuta bir ürün görmedim. Satıcıyı tebrik ediyorum. Belli ki işinin profesyoneli. Tebrik ve teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.01.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün güzel göründüğü gibi geldi.

  • NI1 aracılığıyla, 23.12.2020
    olması gerektiği gibi

    evet görseldeki ürün

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Torunumun sünnet, içi bir hediye olarak almıştım. Söylenenden çok daha çabuk geldi. Çok güzel bir bisiklet, tavsiye ederim. Torunum çok mutlu oldu.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Kldoro KD-031 Kırmızı 24 Jant 21 Vites Çift Amortisör Erkek Dağ Bisikleti kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Kldoro KD-031 Kırmızı 24 Jant 21 Vites Çift Amortisör Erkek Dağ Bisikleti yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat