Carraro Elite 704 VB 21 Vites 28 Jant Bisiklet  Yorumları

Carraro Elite 704 VB 21 Vites 28 Jant Bisiklet yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    fiyat-fayda dengesi iyi, gayet donanımlı

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.02.2020

    Daha önce salcano istanbul kullandım ama bu bisiklet ondan çok daha iyi. Sürüşü çok rahat ve keyifli. Bu fiyata hiç düşünmeden alın

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Bisikleti mağazada görüp alma kararını o zaman verdim, bisiklet genel görüntü olarak çok güzel ancak uzun yıllardır uzak kaldığım için ve türkiyede artık böyle iyi üreticilerin olduğunu düşünerek üzerinde çok ta düşünmedim. Şehir bisikleti olarak aldığım bisiklet aslında dağ bisikletine bagaj takılmış bir bisiklet. Selesi ve elcikleri öylesine takılmış bunların değiştirilmesi gerekiyor. Bagaj çok dar ve malzemeden çalınmış gibi. Bu kadar büyük bir markanın sadece yapmış olmak için bisiklet yapması hiç kendinden bişeyler katmaması çok acıdır. Dersen ki işte bisiklet al bin işte o iş öyle değil. Büyük marka olmak söylemekle veya adet olarak çok fazla üretmek ile olmuyor. Bunu tasarlayan kişinin bisiklete şehir bisikleti vasıflarını vermesi gerekir. Bu bisiklet ile dağ bayır değil çarşı pazar yapılacağını ve sele olsun elcik olsun rahat olması gerektiğini bilmelidir. Ben eminim ki kendisi bu bisiklete binmemiştir. Binse eğer bu tarz bir tasarımı yapmaya herhalde oda razı gelmezdi.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Carraro Elite 704 VB 21 Vites 28 Jant Bisiklet kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Carraro Elite 704 VB 21 Vites 28 Jant Bisiklet yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat