Belderia Tec Eros 26 Jant Pembe Bisiklet Yorumları

Belderia Tec Eros 26 Jant Pembe Bisiklet yorum ve tavsiyeleri

(12 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 11.08.2021
    BELDERİA EROS 26 JANT

    Fiyatına göre idare eder ne iyi ne kötü diyebilirim

  • NI1 aracılığıyla, 04.08.2021
    ucuz ve olması gerektiği gibi düşük kalite

    kaynak yerlerindeki çapaklar temizlenmeden boyanmış, bir çok yerinde prüzlü bir boya oluşmuş. nerdeyse en ucuz 26" bisiklet, hal böyleyken fiyatı kadar düşük kalitede. markası 'acaba kaliteli midir' diye düşündürdü ama; fiyatının karşılığı geldi.

  • NI1 aracılığıyla, 09.07.2021
    MNG fiyasko.. satıcı mükemmel ve ilgili

    ürün beklentilerimi karşıladı fakat kargo MNG çok kötüydü ve ürün ambalajı çok zarar görmüş.bisiklette eksik olan parça vardı ama satıcı hemen ilgilendi ve problemi çözdü satıcı magzaya on üzerinden 10.. MNG on uzrinden 2.. satıcı firmaya teşekkürler

  • NI1 aracılığıyla, 02.07.2021
    Belderia vision..

    Parasına göre güzel ürün

  • NI1 aracılığıyla, 29.06.2021
    Güzel

    Ürün fotoğrafta görüldüğü gibi ancak lila rengi alış olmama rağmen pembe oturak geldi. ve kurulum yaparken alyan konusunda sıkıntı yaşanıyor bilginiz olsun

  • NI1 aracılığıyla, 22.06.2021
    Üretici firma çok ilgili

    Satın almış olduğum üründe problemime karşın üretici firma çok ilgili problemimi hemen çözmüştür.Kendilerine teşekkür ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 20.06.2021
    Ayar anahtarlari

    Ürünü beğendim ama hiç montaj anahtarlari yok . Allen ve bisiket montaj anahtarlari ihtiyacimiz var göndererseniz iyi olur.

  • NI1 aracılığıyla, 16.06.2021
    bisiklet

    ürün tek kelimeyle harika bir ürün herkese tavsiye

  • NI1 aracılığıyla, 14.06.2021
    tavsiye etmem

    hiç iyi değil vitesler sorunlu tavsiye etmem

  • NI1 aracılığıyla, 12.06.2021
    Kırık parça ve görseldekinden farklı geldi

    Fren çubuğu kırık geldi. Bisiklet görseldekinden farklı, görselde sele pembe siyah gerçekte siyah beyaz, pedalın olduğu bölüm görselde beyaz gerçekte siyah geldi. Vitesler çok kötü zincir geçmiyor, 21 vitesin ancak 2 dişlisi falan çalışıyor. Ürünü yetkili servisi bulunduğumuz yerde olmadığı için başka yerde monte ettirdik bu sebeple iade yapamıyoruz. Fiyatı uygun hale getirmek için kalite düşürülmüş toplama bisiklet gibi oldu. Biraz farkla daha iyisini alın derim.

  • NI1 aracılığıyla, 10.06.2021
    Belderia

    ürünü bu gün teslim aldım. Bisikletin ambalajı muhtemelen yol çok uzun ve bir kaç aktarmadan geçtiği için baya yıpranmış ve bazı parçaların ucu dışarı çıkmış. Allah'tan çizik yada ezik oluşmamış. sele rengi pembe beyaz gösteriyordu Fakat siyah beyaz geldi. Yakınımda servis olmadığından montajı kendim yaptım. Ürün Fiyat ve kalite olarak tatmin edici. Alacak olanlara tavsiye ederim..Umarım garanti için fatura yeterlidir. Hayırlı işler.

  • NI1 aracılığıyla, 07.06.2021

    ürün gayet güzel

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Belderia Tec Eros 26 Jant Pembe Bisiklet kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Belderia Tec Eros 26 Jant Pembe Bisiklet yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat