RKS W6 Elektrikli Bisiklet Yorumları

RKS W6 Elektrikli Bisiklet yorum ve tavsiyeleri

(2 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Trendyol aracılığıyla, 21.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    satıcı çok ilgili ve alakalı öncelikle satıcıya çok teşekkür ederim, kargo firması da aksine tam tersi kargo dışında hiçbir sorun yok kutu bile sağlam geldi toplamda 12 gün sürdü gelmesi * ürün çok iyi tüm malzemeleri çok kaliteli ve kaliteli olduğu hissiyatını veriyor henüz menzil vb denemedim Max 28.7 km hızı gördü ve dahada gidecek gibi tam deneyemedim ama ilk izlenimim harika olduğu kendim montajını yapabildim sıkıntı yaşamadım tek sorun on far nasıl yanıyor onu bulamadım 🤣 ilk izlenimim şehir icinde motosikletten çok çok daha iyi ve kullanışlı amasoru olsa daha rahat olurmuş...

  • Trendyol aracılığıyla, 23.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Görünüşü güzel siyah renk asil duruyor. Bisiklet 56 kadro boyuna sahip. Rahat binebilmeniz için 175 üzeri boya sahip olmalısınız. Yol bisikletlerin in Düz kadro geometrisine sahip olduğundan biraz öne eğilerek kullanmak zorundasınız. Ön gidon hareketli değil yükseltilemez. Elektirikli bisiklet lerde olan kablo kalabalığı bu bisiklette yok. Nerdeyse tüm kablolar kadro içine gizlenmiş. Batarya ve beyninin kadro içinde olması güzel gözüküyor. Çok ağır değil. Motor desteği kullanmadanda rahatça sürülebilir. Frenler çok iyi değil ama iş görür. Sele rahatsız. Ekran sorunlu sadece motor devreye girince hız gösteriyor. RKS nin diğer modellerinde böyle değildi. Anlık hızı devamlı görebilmek için harici gösterge taktım. Bisikleti satın aldığımda batarya tamamen boştu. Ekran bile açılmıyordu. Lion bataryalar uzun süre boş bırakılmaz. Bu durumun bataryanın sağlığını etkilediğini düşünüyorum. İlk şarjdan sonra beklediğimden biraz daha az km yaptım. Servise götürüp baktıracam. RKS bisiklet lerde genelde kötü işcilik olur. Fakat bu bisiklete biraz özenilmiş gibi. Satıcı bisikletin özellikleri konusunda yetersiz. Sorularda lg batarya olduğunu yazmıştı ve bataryanın çıkabildiğini söylemişti. Kadro boyunuda yanlış yazmıştı (60 Cm). Ayrıca lastiklerin zrhlı olduğunu söylemişti. Ama zırhlı değil. Sürüşü keyifli el gazı stabil çalışıyor. Bisiklet genel olarak dengeli ve seri.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
RKS W6 Elektrikli Bisiklet kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. RKS W6 Elektrikli Bisiklet yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat