RKS RK-3 Elektrikli Bisiklet Yorumları

RKS RK-3 Elektrikli Bisiklet yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün çok güzel görüntüsü ve gücü ile fiyat performans ürünü. Eşime ve kendime aldım. İki farklı satıcıdan almak zorunda kaldım çünkü ellerinde birer tane kalmıştı. Bimogodan aldığım ürün sağlam paketlenmiş geldi. Sorun olmadı. En ucuz en hesaplı en kaliteli adlı satıcıdan aldığım ürün teşhir ürünü geldi. Kendisi paketlediği için gidonu çıkarmış ve başka kutuya koymuştu. Bu sebeple ön çamurluk eğilmişti. Daha sonra ürünü servise götürüp kurdurdum. Bu sefer de vites dişlilerinin orada ayar bozukluğu olduğunu farkettim. Arka tekere sürtme yapıyor. Tekrar servise götüreceğim. Bu yüzden hangi satıcıdan aldığınız da önemli. Ürün biraz ağır ve boyutu küçük değil. Fakat biz bunu bilerek almıştık. Bilmeyenler için belirtmek istedim. Selesi rahatsız edici. Onu da değiştirmemiz gerekecek.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çok zevkli

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün gayet güzel

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü 1 aydır kullanıyorum. Artıları: - Fiyatı uygun - Ön amortisör kilitlenebiliyor. - Başlangıç seviyesinde dahi olsa piliyle birlikte rampalarda soluk soluğa kalmadan yavaşta olsa çıkabiliyorsunuz. - Aktarıcı ve fren kolları oldukça iyi - 7 vites tatmin edici - Kalın tekerlekler yol tutuşunu arttırıyor. - Korna ve ön ışık elektrik sistemine bağlı ve tatmin edecek seviyede. Eksileri: - Arka amortisör yok ve bu konforu oldukça düşüren bir durum. - Sele malesef çok rahatsız edici. Değiştirmek zorunda kaldım. - Frenler her ne kadar disk olsada mekanik olduğu için balatanın sağ ve sol tarafı aynı anda aşınmıyor. Bu da frende sürekli ayar yapılmasını gerektiriyor. Hidrolik disk fren veya mekanik çekmeli hidrolik bir disk fren koyulsa çok çok iyi olurmuş. - Motor başlangıç seviyesi 250w 36V motor malesef sizi dik yokuşlarda tatmin etmiyor, hız 10km/h'e kadar düşüyor. 48V 500w bir motor kullanılsa yokuşlarda bu hız kaybının önüne geçilebilir. - Göründüğünden daha büyük ve katladığınızda dahi küçük bir aracın bagajına arka koltukları katlamadığınız sürece sığdıramazsınız. - Arka lamba pilli, malesef elektrikli bir bisiklette pilli bir arka ışık var. Bu önemsiz bir detay olarak görülebilir ancak bende hayal kırıklığı yarattı. Piyasada frene bastığınızda stop lambası şeklinde yanan bisiklet var. - El gazı yada parmak gazı yok. Bunun belki bir yasal sınırlaması varsa onun için koyulmamış olabilir ancak ben harici olarak satın aldım, trafik ışıklarında kalkışlarda daha güvende oluyorsunuz. Aklıma gelenler bu kadar ancak ben yinede bu fiyata alınabilecek bir ürün olduğunu düşünüyorum. Kalın ve ince teker arasında kaldıysanız tavsiyem ince tekerlekli olan tnt modelini almanız, zira kalın tekerlek yolda giderken çıkardığı sesten dolayı rahatsız ediyor. Tekerleklerin konforda bir fark yaratmayacağını düşünüyorum zira arka süspansiyon yok. Onun haricinde süspansiyonlu sele borusu almanız gerekebilir, gereksiz bir masraf değil aksine bu tarz bisikletler için bence zaruridir.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
RKS RK-3 Elektrikli Bisiklet kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. RKS RK-3 Elektrikli Bisiklet yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat