Bisan FX 3800 Katlanır Bisklet Yorumları

Bisan FX 3800 Katlanır Bisklet yorum ve tavsiyeleri

(2 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Trendyol aracılığıyla, 13.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Sipariş verdiğim bisiklet değil farklı bir ürün gönderildi. Büyük bir kutusu var ve iade işlemi başlattığımda kargoya götürmem gerektiği belirtildi Trendyol tarafından. Uğraşmak istemediğim için online aldığım bisiklet beni daha çok uğraştırdı. Trendyol büyük ürün iadelerinde yardımcı olmuyor ve bundan sonra böyle bir alışveriş yapmama kararı almama sebep oldu.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Kargo ertesi gün teslim edildi, açılmamış şekilde orijinal bisan kutusundaydı. kurulumu ücretsiz şekilde bisan servisinde yaptırdım. selenin takıldığı ve boyunun ayarlandığı kelepçe ilk binişimde kırıldı... servis başka bir kelepçe taktı onda bir sorun yok. genel olarak malzemeler ve katlanma mekanizmaları kaliteli, kelepçenin kırılması belki takımında hata olduğu içindir, carraro da aynı kelepçeyi ve aynı kilit mekanizmalarını kullanıyor.16 jant olması katlanıp bagaja koyma açısından avantajlı, küçük bagajlara uygun.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Bisan FX 3800 Katlanır Bisklet kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Bisan FX 3800 Katlanır Bisklet yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat