Philips SHP-2000 Kulaklık Yorumları

Philips SHP-2000 Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(243 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    bu fiyata bence makul ve kaliteli bir ürün

    Sanırım 10 senedir işyerinde SHM1900 modelini kullanıyorum, ne zaman aldığımı hatırlamıyorum. Artık jack girişinden dolayı ses gitmeye başlayınca farklı bir kulaklık bakmaya karar verdim. Fakat her zamanki gibi ucuz olsun iyi olsun diye düşününce macera aramamaya karar verdim. Bizzat büyük AVM lerdeki elktrnkmarketleri gezdim fakat aynı model için saçma fiyatlarla karşılaştım. Uzun lafın kısası; kablo boyu, ekstra bas, kalitesi, fiyat avantajı... ile gayet başarılı bir ürün. SHM 1900 ile arasında gördüğüm en bariz farkı bası fazla ayarlamışlar. Fena değil, SHM modelindeki kulak pedlerindeki kaplama bu üründe yok. Bu daha iyi olmuş çünkü diğerinde bu kaplamalar dökülmüştü. Ses ayar düğmesi yok bence bu da güzel çünkü ilerleyen zamanlarda o kısımdan cızırtılar geliyor. SHM modeline göre kafa bandı bir tık sıkı ama rahatsız etmedi. Bu fiyata bence makul ve kaliteli bir ürün, mutlaka daha iyisi vardır ama bütçeme uygun gelen bu ürün oldu, son olarakta İstanbul'dan Eskişehire 1 günde ürün geldi, teşekkürler hepsiburada ekibi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Standart Kullanıcı için yeterli

    Fiyat performans olarak oldukça tatmin edici bir ürün. Sıradan bir kullanıcı için doyurucu bir müzik deneyimi sunuyor. Malzeme kalitesi kafa bandı oldukça güzel. Ben beğendim ama çok kaliteli ses basları tizleri net hissetmek isterim diyen bir kullanıcı için biraz daha fazla para harcaması gerekir. Cep telefonları ile uyumlu değil.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.12.2018
    ehhh

    2018 Şubat ayında aldım, fiyatına göre fena değil. Fakat plastik malzemesi çok kötü, içeri ses alıyor, ofis ortamında dışarıdaki sesleri de dinlemek zorunda kalıyorum Ayrıca kafa ayarlama kanalı da kırıldı, bantla tutturuyorum. Sesler fiyatına göre fenadeğil bas tiz çok şey beklemeyin.

  • NI1 aracılığıyla, 05.10.2018

    Güvenle alışveriş yapabilirsiniz

  • NI1 aracılığıyla, 02.10.2018
    zor bulunan kulakliğa hızlı kavuşma

    Kızımın piyano dersi için aldık ses gayet güzel ve temiz

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.04.2018
    Beş Yıldız

    gayet kullanışlı kulağı kaplıyor, ses kalitesi yeterli düzeyde kargoda gelirken kutu çok yıpranmış ama kulaklıkta sıkıntı yok, diğer kulaklıklarla kıyaslandığında fiyat performans olarak parasına değer.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.02.2018
    rahat / şık / bekleneni veriyor

    Ürün fiyatına göre gayet iyi bu fiyata ne bekleniyor anlamıyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.02.2018
    İki Yıldız

    Bende 5 yıldır SONY var. Ne yazıkki bu ürünün ses kalitesi berbat. Çok kısık keskin bir ses alamıyorsunuz. 4 adet aldım tüm aileme sonucu iyi çıkmadı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.01.2018
    Dört Yıldız

    Malzeme kalitesi iyi. Kulaklarınızı iyi sarıyor ve rahatsız etmiyor. Kulaklık üzerinde ses ayar düğmesi yok.kablosu kalın, ince değil. Yanında, 3,5 mm girişi amfiye takmanızı sağlayan adaptör de geliyor. Fiyatına göre iyi bir ürün. 45 TL lik bir üründen 300-500 TL lik performans beklemeyin. Şunu da unutmayın ki işinizi görecek kadar da kaliteli.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.01.2018
    kusurlu

    telefona takılan yeri kısa olduğu için müziği değistiriyor, durduruyor, google sesli arama ya geçiyor sinir ediyor keşke almadan önce baksaydım giriş yerine telefonda kullanacak olanlar almasın

  • NI1 aracılığıyla, 01.01.2018

    Ürün fena değil. Eğer evin içinde kullanmayı planlıyorsanız ses kalitesi fiyatına göre güzel. Dışarıda kullanacaksanız biraz sıkıntıları var. Kulaklığın sesi hem az gelmesinden ve dışarıdaki sesleri engellemediğinden bir süre sonra şikayetçi olmaya başlıyorsunuz. Ayrıca kablosu biraz uzun. Telefona takmak istediğiniz zaman biraz sıkıntılı olabiliyor. Yazmış olduğum gibi, sadece ev içinde kullanacaksanız güzel ama dışarıda kullanmayı planlıyorsanız başka kulaklık bakmanızı öneririm.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.12.2017
    İki Yıldız

    ses çok kötü cafeye aldım 2 gün makinada bekletemedim evde gece ben kullanırım ses seda olmaz diyenler alabilir tavsiye etmiyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.12.2017
    Performans/Fiyat Ürünü

    Kulaklık konusu deniz derya bir konu ve daha iyi ürünün ucu bucağı yok. Bu ürün fiyatına göre çok çok çok iyi. Çok rahat. Kulağı tamamen içine alıyor hiç baskı yapmıyor. Dış sesleri almıyor ama dinlediğiniz şeyin sesi dışarı gidiyor bayaa. Bence dert değil. Dışarı ses gitmesin diye daha pahalı bişi almazdım. 40mm hoparlör çapı var, ses güzel dağılıyor bu yüzden. Basları güçlü, sesi temiz, ses şiddeti iyi gibi, "eh" gibi. 5 yıldız veriyorum, daha iyi ürünler yok diye değil, ya da ürünün eksikleri yok diye değil. Tabi ki var. Ama fiyatına göre bu ürün gerçekten iyi. Ses şiddeti çok iyi değil, dışarı ses veriyor. Boyuna indirince başlıklar yana katlanmıyor. Ama bunların hepsi olan ürün var, fiyatı iki katı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.12.2017
    Amfi ile güzel

    Açıklamalarda 100 db yazılmış ama ürün 96 db. Uyduruk kulaklıklar bile 103 db gibi kıyaslamalar sizi yanıltmasın. Kalite ve bas çok güzel. Malzeme kalitesi süper. Ben gitar çalarken kullanmak için aldım, amfi ile ses çokça açılabiliyor. Hoparlörü patlar mı diye düşünmeyin, hiçbir bir problem olmuyor. 6,35 lik adaptör yanında olması avantaj. PC için kullanacaksanız ses düşük kalacaktır.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.11.2017
    sadece rahat

    telefon kulaklığı daha çok ses veriyor izolasyon diye bir şey yok, bütün sesi dışarı veriyor jak kalitesi vasat kablo uzunluğu iyi ve sadece kulakları ağrıtmıyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.11.2017
    Dört Yıldız

    fiyat performans başarılı, rahat bir kulaklık ama kablosu biraz fazla uzun ve kulaklık kısmı fazla büyük

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.11.2017
    hesaplı

    bu fiyata göre iyi bir ürün pc için aldım kablo boyu 2 metre gayet yeterli yüksek ses vermiyor ancak iyi kulaklık yastıkları kulağı rahatsız etmiyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.10.2017
    Beş Yıldız

    Tam bir fiyat performans ürünü

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.10.2017
    fena değil

    bir müzisyen olarak söylüyorum,ses kalitesi fena değil ama desibel çok düşük. ses seviyesi düşük olunca da kalite anlaşılamıyor. düşük seviyede dinlemek isteyenler icin fiyatina göre iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.10.2017
    eski model daha iyi idi

    model numarası daha yüksek diye bu modeli tercih ettim. kablosu uzun olması güzel olur diye düşünmüştüm. ama zannımca kablosunun uzunluğundan kaynaklandığını düşündüğüm performans düşüklüğü mevcut. ses seviyesi yeterli değil. bilgisayarım yeni değil ama eski kulaklıktan yeterli ses alabilirken bu yeni kulaklıktan yeterli ses alamıyorum. gom playerda ses yüzde iken sesin kalitesi iyi bası yüksek ama ses yeterli yükseklikte değil. yüzde yüzün az bir üstünde ses kalitesi çok fazla bozuluyor. ben olsam başka bir model düşünürdüm. keşke başka bir model alsaydım.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Philips SHP-2000 Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips SHP-2000 Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat