Philips SHE3205WT-00 Beyaz Kulakiçi Kulaklık Yorumları

Philips SHE3205WT-00 Beyaz Kulakiçi Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(18 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Kötü

    Tiz baskın. Kulaklık kulakta durmuyor düşüyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.08.2018
    Bir Yıldız

    Tavsiye etmem paranızı çope atmayın.....

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.07.2018
    COOOOK MUTHIS VE HARIKAAA

    oncelikle hepsiburada.com ve REKOR ELEKTRONIK coook coook tesekkurler ben telefonumda kullaniyorum son 3 gundur ne evimde nede arabamda muzik dinleyemez oldum bu kulaklik harika biseey su bilimdik doktormudur hemsiremidir neyseee sadece marka diye bosuna para vermeyin.... inanin ciddiyim ses kalitesi cook ust seviyede baas tizz cok uyumlu ve harika... begenmeyen kardeslerede tavsiyem kayitli muzik kalitenizi kontrol edin degerleri cok dusuk kayit yapilmis bir muzige kulaklik ne yapsin beee kardesim insaaf yanii ;) sahsen ben muzik konusunda cok titizim... tesekkurler isini yapanlara emegi gecenlere iyi calismalar ??????

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.07.2018
    jack girişi zayıf

    Ürünün jack giriş kısmı çok zayıf en küçük oynama da ses kopuyor. Bu yüzden iade edecwktim fakat ses kalitesini çok beğendim. Bu fiyata bu ses kalitesini bulamazdım. Basslar çok iyi hatta bassı yoğun şarkılarda sanatçının sesini daha az alıyorsun. Müzik gümbür gümbür geliyor. Ses kalitesi güzel arkadaşlar. Bir çok kulaklık kullandım. Ses kalitesi istiyorsanız alın derim. Fakat belirttiğim gibi telefonunuz cepte şarkı dinlemeniz olanaksız. Çünkü jack girişi ufak oynamada gidiyor. Bilginiz olsun:))

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.06.2018
    Dört Yıldız

    ürünün ses kalitesi güzel ancak kabloları beklediğim kaliteden düşük geldi baya ucuz bir malzeme gibi duruyor. Onun dışında da telefona/bilgisayara giriş yerini biraz hareket ettirince cızırtı yapıyor ve bazı noktalarda kulaklıktan ses gelmiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.06.2018
    Ses kalitesi güzel

    Ses kalitesi güzel fiyat performans ürünü tek sıkıntısı kablosu olabilir

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.05.2018
    Memnunum

    Ben aldim yaklasik bir yil kullandim.Hic bir sıkıntı yaşamadim. Ses kalitesi de gayet iyiydi

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.04.2018
    sesler parasına göre çok iyi

    Ses kalitesi yeterli alan memnun kalır.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.01.2018
    %50

    Ses kalitesi, ergonomisi, mikrofonu uzun kullanımım sonucunda beni hiç üzmedi ancak kablo ve jack girişi ve kablo kalitesi kötü. Jack girişinin plastiği oynuyor ve dayanıksız (kablolar içinde koptu) kablo kalitesi kötü belirli bir süre sonra soluyor ve krem rengine bürünüyor. Kısa vadede iyi bir fiyat performans ürünü ancak ben paramın karşılığını sonuna kadar isterim diyorsanız başka ürünlere yönelmenizi tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 06.01.2018
    Ses kalitesi berbat

    Ses kalitesi berbat

  • NI1 aracılığıyla, 17.11.2017

    sesi güzel fakat jak girişi biraz sıkıntılı

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.03.2017
    Iyidir ya

    doygunluk sıkıntısı var seste ama net ve yükseğe iyi çıkıyor. kablo kalitesi dusuk. kargo hızlı

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.02.2017
    Fiyatına göre kötü

    ilk aydan kulaklıkların 2ayrı kablosunun birleştiği yerden bakır kablolar görülmeye başladı ses kalitesi fiyata göre idare eder

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.01.2017
    Üç Yıldız

    Telefon görüşmelerinde karşı tarafa yankı yapıyormuş ve kendi sesi karşı tarafa gidiyomuş. Kendi açımdan çok sıkıntısını görmedim ancak dediğim gibi karşı taraf biraz rahatsız olabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.11.2016
    cihaz kalitesi vasat

    kulaklik kablosu berbat. Her an kopacakmis hissi veriyor. Cok fazla birbirine dolasiyor. Kulakla muzik dinlerken telefondan muzigi son ses actiginizda cok rahatsiz edici bir ses geliyor ve sesin neredeyse tamamini disa veriyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.11.2016
    Dört Yıldız

    iphone kulaklığa muadil bir ürün arkadaşlar.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.11.2016
    İyi Sayılır

    Fiyat-Performans odaklı bir kulaklık. Almayı düşünen arkadaşlar'a bu fiyat segmetin'de önerebileceğim bir kulaklık. Ses konusunda ise doygunluk ve berraklık konusunda iyi sayılamaz. Fakat çok'ta kötü değil.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.10.2016
    Pek güzel değil

    Şahsen ben beğenmedim . Parasına göre iyimi derseniz orta düzey diyebilirim. Çok şey beklemeyin

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Philips SHE3205WT-00 Beyaz Kulakiçi Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips SHE3205WT-00 Beyaz Kulakiçi Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat