King K-8288 1500 W 1.2 lt Demleme 1.8 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Kırmızı Yorumları

King K-8288 1500 W 1.2 lt Demleme 1.8 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Kırmızı yorum ve tavsiyeleri

(18 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 15.05.2017
    HIZLI KARGO VE ORJİNAL ÜRÜN

    TEŞEKKURLER HIZLI KARGO VE ORJINAL URUN

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.01.2016
    King K-8288

    Bi dostumuza ev hediyesi ihtiyacımız vardı.Tam da istediği gibi bir hediye oldu.Çok beğendik.Teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.11.2015
    güzel ama

    oldukça şık ve pratik fakat kettle iç kısmının plastik olması kötü bir durum

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.09.2015
    Çok Kullanışlı

    Eve almıştım çok memnun kaldık, evdeki standından kaldırınca güç düğmesini kapatıyor, bu iyi özellik. Hanım kendi ofisinede istedi orayada aldım, bu alet güç düğmesini kapatmıyor. Bu hafta kendi ofisimede aldım, bu da güç düğmesini kapatmıyor. Çok kullanışlı, nefis çaylar demliyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.03.2015
    HEDİYE ALDIM

    arkadaşa ev hediyesi aldım resmen bayıldı. vişne rengi çok tatlı olmuş. Kahve cezveside artısı. ancak elektirikli altlık tek alayım 2 kişiye hediye götürürüm olmaz bilginize :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.03.2015
    harika

    çok beğendim. çok şık ve kullanışlı bir ürün. fiyatı da gerçekten uygun. herkese gönül rahatlığıyla öneriyorum, king kalitesi ne de olsa :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.01.2015
    çok güzel..

    ürünü 3 gün önce sipariş verdim ve bugun elime ulaştı..ilk çayımı yaptım ve keyfinide çıkardım çok güzel ve çok memnun kaldım...ve kahvekolik birisi olarak kahvesinide denedim muhteşemdi tşkler hepsiburada..

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.01.2015
    Beklediğimin üstünde

    Uzun zamandır kahve makinesi almak istiyor ve araştırıyordum. Kaliteli ama uygun fiyatı olan bir makine bulamıştım ki bu ürünün indirime girdiğini gördüm (bir taşla iki kuş diye düşünerek) kaçırmak istemedim. Büyüklüğü olsun su ısıtıcısı ve çaycı olması yanında da kahve makinesi ile 3ü 1arada fiyatı çok cazip geldi. Tereddütle siparişi verdim fakat ürünü kullanmaya başladıkça iyi ki almışım diyorum. Çay sevenler için çayın sürekli sıcak olması bir harika çayın tadı saatlerce değişmiyor ve acımıyor. Su ısıtıcı olarak kullanırken de sıcak tutma özelliği ile mutfakta büyük kolaylık. Tabi ki kahve makinesi de öyle tadı ve bol köpüklü olması keyifle içtiriyor kendini.. Almak isteyenler rahatlıkla alabilirler ben çok memnun kaldım. Belirtmek isterim ki hepsiburadanın indirimi sayesinde almış oldum. Teşekkürler hepsiburada.com

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.01.2015
    güzel ürün

    bekledigimden kaliteli ve guzel bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.12.2014
    4 Yıl garanti

    Bu tarz ürünlerde en mühim olan size verilen garanti. Çok meşhur markalar 2 yıl garanti verebiliyor. 4 yıl garanti olması tüketiciyi daha güvende tutuyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.11.2014
    MEMNUN KALDIM

    BİRAZ GEÇ GELİYOR FAKAT ÜRÜN ÇOK GÜZEL bana gelmesi 6 günü geçti ÇABUK KAYNATIYOR BİRDE DEMLİĞİ BÜYÜK OLMASI GÜZEL

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.11.2014
    Beğendim bu fiyata bu ürün değer...

    Çaycı çok şık çok iyi performansı var su kaynadıktan sonra 90 derece sıcaklıkta tutması çok iyi sıcacık çay içilmesini sağlıyor. Fakat kahve makinesini pek beğenmedim çok çabuk suyu kaynattığı için içime pek sinmedi ama tadı fena değildi . Şu anda memnunum teşekkürler...

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.11.2014
    cezvesi suyu çok hızlı kaynatıyor.

    cezvesi suyu çok hızlı kaynatıyor. böyle oluncada kahve tam olarak pişerek suya aromasını veremeden kahve hazır olmuş oluyor. kahveden istediğimiz tadı alamadık. kettle tarafında da içinde az su varsa (0,5 - 1 lt arası) su kaynadığında otomatik olarak atma fonksiyonu çok geç devreye giriyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.10.2014
    idare eder

    bunun siyahını yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum. çayı da kahveyi de iyi yapıyor ve suyu çabuk ısıtıyor. sevmediğim yönü demlikten çayı dökerken bir elle kapağını tutmak gerekiyor çünkü demlikteki süzgü kayıyor. çayı demleme moduna aldığında da suyu sürekli kaynar halde tutmuyor. ara ara kaynatıp bekliyor. çayı çok sıcak isteyenlere göre değil.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.09.2014
    kullanılışlı bir alet.

    çay ve kahve makinası tek altlıkla kullanıldığı için yer ve fazladan pirize gerek kalmıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.07.2014
    Çok güzel

    2 gün önce alıp kullanmaya başladım. Bugüne kadar çok farklı ürünler kullanmıştım ama bu en iyisi çıktı. Benim gibi çay seven biri iseniz büyüklüğünü çok beğeneceksiniz. Malzeme kalitesi ve görünüşü de çok güzel. Hiç tereddüt etmeden alabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.06.2014
    biraz ısınıyor...

    ürünü bir arkadaşıma hediye aldım.Kafamda başka bir ürün vardı.Gönderilmesi gecikince bu ürünü almaya karar verdim.Alttaki ısıtıcı ve üstteki demlik gereğinden fazla ısınıyor.Tutarken dikkatli olmak gerekiyor.Bunun yanında bu özellikteki en ekonomik ürün.ayrıca alt ısıtıcı kısmını kettle gibi kullanabilmeniz için kapağıda var.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.06.2014
    şimdilik sorun yok

    su ısıtıcıya ihtiyacım vardı bu çay setini görünce yanında cezvesi,yorumlarda iyi yönde olunca almaya karar verdim şimdilik memnunum birkere çok şık çayı güzel demliyor suyu ısıtma hızıda iyi kahve denedik oda iyi oldu alacaklara tavsiye edilir.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
King K-8288 1500 W 1.2 lt Demleme 1.8 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Kırmızı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. King K-8288 1500 W 1.2 lt Demleme 1.8 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Kırmızı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat