Blue House BH282TM Asilzade Semaver Yorumları

Blue House BH282TM Asilzade Semaver yorum ve tavsiyeleri

(9 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 22.11.2016
    Kesinlikle tavsiye etmem

    1 yıldız bile verilecek bir ürün değil. Hiç kullanışlı değil. Kendi kendine suyu aynı sıcaklıkta tutamıyor. Kaynadıktan sonra kısmak gerekiyor, kısmadığınız zaman her tarafı su yapıyor. Biraz kıstığınızda ise su soğuyor. Demliğinin ucu çok kötü çayı sadece bardağa değil arkasına falan akıtıyor. Kazanın su verme musluğu çok kötü şapır şupur etrafa sıçrata sıçrata akıtıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.10.2015
    idare eder

    beni çok memnun etmedi.. çok kalite değil..

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.09.2014
    çok iyi

    gayet kullanışlı ve şık bir ürün. tavsiye edilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.07.2014
    çay keyfi

    işyerimizde kullanmak üzere aldık. sabah yapılan çayı öğlene kadar bayatlamadan içebiliyoruz, porsenel demlik sayesinde, görünümü de oldukça şık. fiyat da ona keza gayet uygun, tek dezavantajı demlik büyük ve ağır. ayrıca temizliği de zor oluyor, içine filtre konarak bu sorun aşılabilir, tavsiye ederim, güzel bir ürün,

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.07.2014
    Piyasada %50 daha pahalı

    Piyasada %50 daha pahalı olduğu için ürünü sipariş ettim hem marka hem kalite hem de fiyatı çok cazip siteye çok teşekkür ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.06.2014
    Şahane Dizayn

    Uzun Yıllardır Çay Setleri Kullanıyorum Böylesine Özenle Titizlikle Yapılmış bir makine ye daha rastlamadım.Tek Kelimeyle Harika Bir Ürün Geliş Süreside Aynı Gün Yapıldı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.05.2014
    işte bu

    Ürün elimize geçer geçmez denedik,mükemmel bir ürün,demlik ve su haznesi çok geniş,demliğin porselen olması çok iyi,su haznesinin de gizli rezistans ve çelik kaplamalı olması müthiş. Çayı çok güzel demledi ve artık bi tiryaki olarak bu ürün mutfağımızdan çıkmayacak.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.05.2014
    başarılı

    ürün gayet başarılı... sadece demliğini kırmamaya özen göstermek gerekiyor. biraz büyük, kalabalık bir aile değilseniz, günlük kullanım için pek elverişli olmayabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.05.2014
    Harika bir ürün

    Böyle bir marka bu fiyata hiç kaçırılmaz demlik çok güzel ve büyük su haznesi geniş aynı ürünü başka magza da gördüm % 40 fiyat farkı var siteye çok teşekkürler

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Blue House BH282TM Asilzade Semaver kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Blue House BH282TM Asilzade Semaver yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat