Olimp Whey Protein Complex 700 gr Protein Tozu Yorumları

Olimp Whey Protein Complex 700 gr Protein Tozu yorum ve tavsiyeleri

(9 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 11.02.2023
    Ürün orijinal ve çok güzel paketlenmiş

    Teslimat çok hızlıydı beklediğimden erken elime ulaştı ürün orjinal paketleme çok güzel çok memnun kaldım bitince yine sizden sipariş vericem teşekkür ederim 🥰

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Piyasadaki en iyi whey protein adayı bence.Tek eksiği B6 vitaminin karışım içersinde olmaması oda problem değil zaten çoğu gıdadan B6 vitaminini alıyoruz.CFM teknolojisi ile üretilmesi spordan hemen sonra kana hızlı karışması (su ile),Topaklaşmaması özellikle tadının enfes olması, parçalanan kas hücresine etkisi ile harika bir ürün. Ürünün içersinden 1 adet ölçek çıkıyor tam ortalam 1 saatlik ağırlık sporunuza 1 ölçek (37 gram) silme tozu shake ile beraber 200/300 ml su ile karıştırılarak içilmesini tavsiye ederim. Açıklamada sabah öğlen akşam yazılıyor fakat Spordan sonra 1 ölçek ertesi gün dinlenen kaslarınız kas ağrınız var ise bir ölçek daha içilmesi yeterli diye düşünüyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Kaliteli, lezzetli...

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün kullandığım bir üründü çok faydalı oldu bitti bir daha sipariş vermek istiyorum tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün içeriğini araştırdım ve satıcıya içinde hangi tadlandırıcı var diye sordum lakin cevap alamadım. Suplementler bölümünden aspartam icermez bilgisi var lakin fotoğraflardan da göründüğü üzere gelen ürünün ambalaj üzerinde oynamalar var.aspartam ve %100 denilen bölümler etiket ile kapatılmış. Şaşırdım kaldım.kullandıktan 1 hafta sonra farkettim. Pek faydasını göremedim.psikolojik mi artık.anlamadım. Bu firma beni çok şaşırttı.

  • Trendyol aracılığıyla, 18.03.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Hediyeniz için çok teşekkür ederim notunuz için de ayrıyetten teşekkür ederim 🥰

  • Trendyol aracılığıyla, 26.11.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Hızlı teslimat için Teşekkür ederiz

  • Trendyol aracılığıyla, 30.09.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Oldukça güzel bir ürün. Tadı hafif.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Tadı çok güzel, özellikle sütle karıştırınca muhteşem oluyor. Yalnız iyice karıştırmanız lazım. Kargolama, paketleme kusursuzdu. Protein 7'ye teşekkür ederim. Etkisiyle ilgili yorum yapamayacağım henüz yeni kullanmaya başladım. Herkese tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Olimp Whey Protein Complex 700 gr Protein Tozu kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Olimp Whey Protein Complex 700 gr Protein Tozu yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat