ZeroShot L-Carnitine 3000 Mg Çilek Aromalı 60 ml İçecek Yorumları

ZeroShot L-Carnitine 3000 Mg Çilek Aromalı 60 ml İçecek yorum ve tavsiyeleri

(2 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 06.07.2021
    İyi

    İlk defa kullandım. Tadı güzel ama hoş bir kokusu yok. Gerçi dayanılmayacak bir koku değil. Spor performansımı çok çok arttırdı. Yağ yakımı konusunda bir şey diyemicem. Edit: hepsini bitirdim. Antrenman performansımı çok çok arttırdığını söyleyebilirim. Bunu kullanmadığım gün performansım yarı yarıya düştü. Yağ yakımı konusunda ise kilo veremedim.

  • Amazzon aracılığıyla, 29.06.2021
    Çok şaşırdım :)

    Daha önce gene buradan aynı üründen sipariş vermiş ertesi gün anında ürünleri almıştım. Bu sefer de aynı hızda geldi ürün. Ancak ya taşıma kaynaklı ya üretim kaynaklı 12 şişeden 10 tanesinde sızdırma gördüm ve ürünler bozulmuş olacak ki kutu çok kötü kokuyor. amazzon'u hemen aradım, yeni ürün gönderilmesi veya ürünü almadan hediye çeki vs göndermelerinin mümkün olmadığını söylediler. Bu sebeple bir sipariş daha vererek iade ücretini daha sonra almak zorunda kalacağım. Bunun yerine iade talebi oluşturulduğu anda aynı üründen bana gönderilseydi ve bu geri alınsaydı çok daha memnun olurdum. Hızlı çözüm olurdu.. Gene de iade için ürünü evden gelip almaları güzel. Aslında burada sorun ilk etapta amazzon'da değil üreticide diye düşünüyorum. Ancak tabi sonrasındaki bekleme süreçlerine girmem amazzon'un hızına yakışmadı :)

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
ZeroShot L-Carnitine 3000 Mg Çilek Aromalı 60 ml İçecek kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. ZeroShot L-Carnitine 3000 Mg Çilek Aromalı 60 ml İçecek yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat