Xiaomi DDC55 Beyaz Hutt Cam Temizleme Robotu Yorumları

Xiaomi DDC55 Beyaz Hutt Cam Temizleme Robotu yorum ve tavsiyeleri

(217 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Kesinlikle cok güzel

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Evinizde çok cam varsa mutlaka alın, o cam silerken siz kahvenizi için :)

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çok güzel bir cihaz memnun kaldım. Konu komşunun camlara göndersem para bile kazandırır :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Urun gercekten cok sessiz, umarim uzun sure dayanir...Kargo bekledigimden de cabuk geldi, cok tesekkurler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Cam silmekten nefret ediyorsaniz ve evinizin her tarafi cam ile kapliysa mutlaka alin, tertemiz yapiyor camlari.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Bayanlar için , başta cam silme olmak üzere, fayans parke gibi yerlerin temizlenmesinde çok büyük kolaylık.Herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün gayet güzel paketlenmiş bir şekilde ve hızlı teslimat olarak elimize ulaştı. Kullanımı çok kolay, büyük rahatlık. Cama deterjanlı su sıkarak, ürünün pedlerini de aynı şekilde hafif ıslatarak kullanabilirsiniz. Elektrik kabloları çok uzun, rahatlıkla istediğiniz camda fişe takarak kullanabilirsiniz. Vakum çok güçlü, koruma sabitleme kancası olmasına rağmen çok da ihtiyaç yok ama garanti olması adına kullandık tabii. Camları çok güzel temizledi, büyük rahatlık, duşakabin de de denedim, orada da gayet başarılı. Sadece en dip köşeleri, yuvarlak bir ürün olması nedeniyle ulaşamadığı için temizleyemiyor ama o da çok ufak, elle de halledebilirsiniz. Herkese tavsiye ediyorum. Hele de bu pandemi döneminde, cam temizliğinde inanılmaz kolaylık sağladı. Teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Aşırı beğendim. Benim evim daha yeni tadilattan çıktı. 3 ayda evde yoktum ona rağmen sorunsuz kusursuz temizlik yaptı. Önce kuru olarak çalıştırdım sonra beze camsil sıkıp yorumlar cidden çok faydalıydı. Sizler ve en yakın arkadaşım sayesinde aldım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Merhabalar, Ben bu ürünü burada ki yorumlara dayanarak aldım çokta iyi yapmışım. Öncelikle burada detaylı yorum yapan arkadaşlara teşekkür etmek istiyorum. Ürün hakkında ki düşüncelerime gelirsek; aslında her üründe olduğu gibi bunda da beklentinizle alakalı herşey. Benim beklentim (insani boyutların dışında cam var evde :) ) benim silmekte zorlandığım camlarımı biri silsin hastalık yüzünden kimseyi eve çağıramıyorum temizlikçi bile bu camlarda zorlanıyor. Hatta bizim siteyi bile temizlikçiler gelmiyor bile. Neyse çok uzatmayayım köşeler dışında temizlemediği bir yer yok ben gayet memnunum. Sadece doğru temizlemek önemli. Camlarınız çok kirli ise ilk önce bezleri ıslatmadan bir tur temizleyin. İkinci turda bezlerinizi içindeki fıs fısı kullanarak nemli olacak gibi ıslatın. Çok ıslatırsanız iz kalabilir. Gerekiyorsa üçüncü turu tekrar kuru ve temiz bir bez takarak temizleyin. Üçüncü tamamen sizin tercihiniz dedim ya beklentinizle alakalı herşey. Çalışıyorum camlarım çok büyük ve yere kadar bazı cam ve salon kapım içe doğru açılmıyor yana açılıyor gibi gibi. Velhasıl ben çok çok memnunum. Bu arada satıcı incehesap firmasına da teşekkür etmeden geçemeyeceğim. Çok hızlı ve düzgün paketlenmiş geldi. Son tavsiyem düşünenler fiyatı daha artmadan alsın. Sevgiyle kalın

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çoook beğendim,özellikle camlarınız boydan boya ise alın diyeceğim bir ürün 👌🏻👌🏻👌🏻 Gönderim deki paketleme de gayet güzeldi.👏🏻👏🏻👏🏻 Teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Camı güzel temizledi. Çok mennunuz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Tavsiye etmiyorum

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Güzel ürün uzun süredir yaşadığım cam silme problemini ortadan kaldırdı benden daha iyi sildiği kesin Ben zaten silemiyorum ürün çok kullanışlı satıcı gayet iyi güvenle alışveriş yapabilirsiniz kullanım süresi yarım saat Onun dışında hiçbir problem yok O da sorun teşkil etmiyor ara vererek temizlik yapıyorsunuz

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün sorunsuz ve hızlı geldi.Tesekkurler

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    cam silemiyorsanız. tam bizlik. iyiki almışım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün çok iyi. Pırıl pırıl yapıyor. Hızlı kargo için teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Daha önce niye almamışım ki? Evet biraz pahalı ama 5-10 kez temizliğe yardımcı çağırma parası ile aynı hesaba geliyor zaten. Sadece suyla tertemiz oluyor tüm camlar. Kullanması da çok kolay. 6 yaşındaki kızıma öğrettim. Oyun oynar gibi cam siliyor şimdi. Düğmesine basiyosun makine bütün işi yapıyor zaten.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Pencereye cok guzel tutunuyor. Gayet guzel temizledi. Sadece isi bittiginde durdugu yerde yuvarlak iz kaliyor. Onu da elle siliverince oluyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Urun bir harika. Annemle babamin yaai var. Pandemi sebebiyle de evi kendileri temizlemek durumunda kaliyorlar ve cok yuksekte oturduklari icin camlari temizlemek hep problem oluyordu. Urunu aldiktan sonra cok rahat ettiler. Camlar piril piril diyerek surekli mutlu oluyorlar. Yurtdisindan gelecegi icin cok endiseliydim, sorun yasar miyim acaba diye. Fakat cok daha uygun oldugu icin kendimce risk aldim. Teslimatla ilgili hic bir sorun yasamadim. Hatta aksine erken ulastigi icin ayrica cok tesekkur ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Pandemi nedeniyle her iş bize kaldı, hem çalışıp hem de evin işini yapmak oldukça yıpratıcı. Bu nedenle hayatı kolaylaştıran ne varsa bence kullanmak lazım. Kalan zamanımızı da daha güzel değerlendirebiliriz. Bu niyetle aldım ve ilk kullanımımdan gayet memnun kaldım. Eğer camlarınız çok kirliyse öncesinde kuru bezle çalıştırmayı unutmayın. Daha sonrasında ben sadece su ile temizlik yaptım, cam sil kullanmadım. Ama su ile de güzel sonuçlar aldım. Cam sille nasıl olur bilmiyorum. Bu arada duvarda sildim. Ondan da memnun kaldım. Eğer imkanınız varsa eşyaya hizmet etmeyin, bırakın teknoloji yapsın bu işi. Herkese tavsiye ediyorum. Satıcıya da teşekkürler, zamanında gönderdi.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Xiaomi DDC55 Beyaz Hutt Cam Temizleme Robotu kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Xiaomi DDC55 Beyaz Hutt Cam Temizleme Robotu yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat