Roborock S6 MaxV Vacuum Cleaner Akıllı Robot Süpürge Yorumları

Roborock S6 MaxV Vacuum Cleaner Akıllı Robot Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(1480 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 06.09.2022
    Tavsiye edilir.

    1 yılı aşkındır problemsiz kullanıyorum. Gayet düzenli ve sorunsuz çalışıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.09.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün çok güzel sorunsuz teslimat teşekkürler hepsi burada..

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.07.2022
    (Ürünü satın aldı)

    züppper züpppper.. dünya kadar açklama yapmaya gerek yok züpper

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.05.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Süper ama biz 4 de aldik zamanında

  • Amazzon aracılığıyla, 28.04.2022
    teşekkürler

    ürün fena değil

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.04.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü yaklaşık 6 saattir inceliyorum. Şu ana kadar olan gözlememim gerçekten çok güzel bir cihaz. Keşke daha önce alsaydım. Kurulumu gayet kolay. Program Türkçe. Program üzerinden süpürgeyide Türkçeleştirebiliyorsunuz. Buda en büyük artılardan biri.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.04.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Keşke daha önce alsaymisim dedirtti. Tercih nedeni 1 kamerali olması 2 işlemcinin iyi olması 3 lidar olması. Tek seferde evin haritasını çıkarttı. Türkçe konuşuyor. Lider bir robot. Eksik yani Türkçe kullanım kılavuzu çıkmadı

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.04.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün performans olarak çok çok iyi, fiyata ok seniz marka ve model olarak öneririm, eşya altlarına girerken çok sıkışabiliyor bir de bazı alanlarda halı ile çişim arasında takılıyor hepsi bu

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.03.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün hasarlı geldi değişim için yolladım fakat değişim yapılmadı iade alındı

  • Amazzon aracılığıyla, 08.02.2022
    Garantisi nedir?

    Garantisi hakkında bilgi alabilir miyim

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.02.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün gerçekten harika. Hanımlar için çok kolaylık. İster evdeyken, ister işteyken robota komut verip evin istediğiniz bölümünü temizletebiliosunuz. Daha önce normal standartlarda süpürge kullanıyorsanız, robot evinizi süpürdükten sonra çıkan tozdan evin uzun süredir temizlenmediği hissine kapılabilirsiniz. Çünkü robotun altında fırçalı ve sert plastikten uluşan kısım olduğu için halıları derinlemesine temizliyor. Süpürme gücünü max ın bir altında yapsanız yeterli. Paspas işini ise halıları kaldırıp veya kenarlarını toplayarak yaptırıyoruz, paspas işinide çok iyi yapıyor, geçtiği yerdeki nemliliği görebiliyorsunuz. Ayrıca kamerası sayesinde ropot evi süpürürken veya herhangi bir zamanda ropotun kontrolünü ele alıp kamera özelliği sayesinde istediğiniz yere götürebiliosunuz. Yön bulmada, kurulumda, herhangi bir problem yaşanmıyor. Tavsiye edilir

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.02.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Beklentinin üzerinden bir performans, iyi bir yardımcı diyebilirim, iyiki almışım

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.02.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Maşallah diyelim duvara vuralıö👍

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.01.2022
    (Ürünü satın aldı)

    200 m2 daireyi 130 dakikada tek şarjda temizleyebilen bir cihaz

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    4 Aydır kullanmaktayız, bazen bug'a girse de performansı gayet iyi

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Kesinlikle biir evdevimkanlar dahilinde olmazsa olmaz denilecek bir eşya. Çok güzel bir konfor. Şimdiye kadar neden almadım diyorum.evin en yorucu işi supurgeymis meger. Haritalamayi yaparken önce zorlandım evi bitiriyor ama yuvasına giremediği için haritayı tamamlayamiyordu. Meğer evi supururken yuvayı oynatiyordur ondan kaynaklaniyormus.yuvayi iyice sabitledikten sonra sorun çözüldü. Sonrasında sadece seçim yapıyosunuz oda vs gerisini o hallediyor.koseleri bile gayet iyi alıyor.halilar yüksekse parkeden halıya geçmişteki kısımlarda kırıntı bırakabiliyor ama hergun düzenli temizletilince o da olmuyor. Gırgır gibi mıdır yüzeysel mi supuruyordur gibi endişelerim vardı ama kesinlikle öyle değil. Düzenli supurunce normal bir kablolu süpürge sonucunu alabilirsunuz.S5 le arada çok az bir fiyat farkı var diye bunu almıştım performansı ne kadar farklı bilemiyorum ama s6 Max çok iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Herkes gibi neden daha önce almadık dedirtti ve iyiki roborock s6maxv almışız. Yaklaşık 1 aydır kullanıyoruz hayatı kolaylaştıran en teknolojik makinedir. Robottan tam performansla faydalanmak istiyorsanız kesinlikle koltuk kanepe etejer dolap ayaklarını 11 cm göre ayarlayın piyasada 12 cm ayak mevcut ben en ucuzu 4 TL ve 8 TL olanlardan alıp kendimiz değiştirdik robot dünya harikası olaraktan her köşeye girip supurup siliyor ve size çok büyük zaman kalıyor. Wi fi , kamera özelliği ile uzaktan bağlanarak mükemmel kolaylıkla temizlik imkanı ve dışarıdan evdekilere kamera ile bağlantı kurmanızı sağlıyor. Kafası karışırsa yani wi fi kaynaklı veya her hangi bir sarj istasyonu bulamadığında uzaktan erişim ile kamerali olarak Manuel yönlendirin haritanız silinmesin. Her özelliği ile iyi araştırın size lazım özelliklerde alın ama bu modeli alın kesinlikle. Silme yaparken halıda da silme yapması aslında güzel oluyor isterseniz yasaklı bölge yapıp sadece parke yüzeyleri silersiniz uygulama üzerinden tüm temizlik işlemlerinizi kontrol edin yapın.zaten hergun veya gün aşırı calistirirsaniz toz alma işleminiz de azalacaktır. Evdeki tozlarinizda azalacak ve robotun hazinesini her bosalttiginizda çıkan çöpe şaşıracaksınız.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Tek kelime ile super

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çok tedirgin şekilde sipariş verdik. Her olumsuzluğu düşünerek fakat süreç ile ilgili her şey gayet iyiydi. Neredeyse 1 aydır kullanıyoruz. Gayet memnunuz. Mop gayet başarılı kamera ile dışarıdayken evimizi görebiliyorum. Umarım uzun yıllar sorunsuz kullanırız.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Harika bir ürün. İmkanı olanlara öneririm.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Roborock S6 MaxV Vacuum Cleaner Akıllı Robot Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Roborock S6 MaxV Vacuum Cleaner Akıllı Robot Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat