Anker Eufy Robovac L70 Robot Süpürge ve Islak Paspas Yorumları

Anker Eufy Robovac L70 Robot Süpürge ve Islak Paspas yorum ve tavsiyeleri

(246 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 26.07.2023
    Gerçekten akıllı

    Evinizde yükseklikleri ayarlayın, bırakın o temizlesin kafasına göre

  • Amazzon aracılığıyla, 02.04.2023
    Okumanızı öneririm

    Arkadaşlar süpürge çok güzel ama supurgenizi alırken yedek pil Türkiye de satılıyor mu diye araştırın , Türkiye distribütörüne mail attığım halde geri dönmediler, pil bulamiyorum !!! Cihaz yatıyor şu anda bir kenarda.

  • Amazzon aracılığıyla, 12.03.2023
    son kullanma tarihi 20 yıl öncesine ait pil ile geliyor

    Merhabalar, tarafınızdan satınaldığım ürünün çok sık kullanmamıza rağmen garanti süresi dolduktan hemen sonra pil ömrünü yitirdi, yerine pil almak için içini açıp baktığımda içerisine konan pilin son kullanma tarihinin 2002 yılı olduğunu gördüm malesef, konu ile ilgili olarak tedarikçinizi tekrar değerlendirmenizi öneririm eğer halen çalışıyorsanız. geç bir yorum oldu biliyorum ama tecrübe etmek uzun sürdü... Selam ve saygılarımla.

  • Amazzon aracılığıyla, 09.03.2023
    pil arızası

    15 ay sonra ürün pilden arıza verdi. 100de 100 sarj ile baslatiyorum 30 sn icinde pili tukenip oldugu yerde kaliyor. Musteri hizmetlerine erismek guc. Internette ankarada servisleri görünmüyor

  • Amazzon aracılığıyla, 06.02.2023
    Memnun değilim bataryası dayanmıyor...

    2 yıl 1 haftadır kullanıyorum. Bir yıldan sonra zaman zaman haritayı silmeye başladı. Temizliğini düzenli yapıp fırçaları değiştirmeme rağmen hata veriyordu. Bugün asla şarj olmadı mesela şarj problemi başladı. Tam da destek süresi bitiminde. Saatlerce bekliyor, kırmızı ışık yanıyor, fakat şarj olmuyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 19.01.2023
    Paspas yapmıyor.

    Ürünü 1 yıldan fazladır kullanıyorum. Pil gücü iyi büyük eve yetiyor. Ancak haritalamadi yavaş. Bir yere takıldığında haritayı sifirliyor, çalıştırılacak yeniden temizliğe başlıyor. En büyük sorun servis. Su varken yok diyor ve silme yapmıyor. Servise yolladığım halde düzelmedi. Ve servis 1 ayda iş yaptı. Her gun kullanilan bir alet icin Cok uzun bir süre. Sarj istasyonunu bulamiyordu pili degismis ama şu ile ilgili açıklama bile yapılmadı. Servis destek sorunu var o yüzden tavsiye etmiyorum bu markayi.

  • Amazzon aracılığıyla, 08.01.2023
    Sakın

    Ne bu modeli ne bu markayı ne de bu siteden alışveriş yapmayın. Ben aldım mağdur oldum. 1 yılda pili bitti. amazzon destek vermedi. Distribütör nerde Allah bilir.

  • Amazzon aracılığıyla, 05.12.2022
    Fatura

    Ürünün faturasını gönderebilirmisiniz

  • Amazzon aracılığıyla, 09.11.2022
    Beklentinin altında

    2021 ağustosta aldım. Önceleri güzel geliyordu ama sık sık harita silme yaşattı. Bu nedir derseniz evinizin süpüreceği yerleri ilk başta hafızasına alıp haritasını çıkarıyor ki bu çok önemli çünkü buna göre seçim yaparak istediğimiz şekilde belirlediğimiz bölgeyi süpürmesini ve bazı yerleri supurmemesini seçebiliyoruz. Bu haritalama silinmesi tekrar yeniden oluşturmak anlamına geliyor ki bunu pek istemeyiz. Son olarak da mop ozelligi yani paspaslamada su içinde olmasına rağmen haznede su yok hatası veriyor ve suyu cekmeyerek paspaslama yapmıyor. İnternette araştırınca bunu birçok kişi bir süre sonra yaşamaya başlamış. Anker servisi desen kendi hallerinde ulaşmak pek mümkün değil. amazzona durumu bildirdim ama para iadesi yapalım dedi ben almışım 15 ay önce 3500 civarında şimdi bu parayı verseler buna ne alabilirim ki. Yenisiniyle değiştirmek için de stokta yok. Yani satmaları da yanlış zaten çünkü amazzona yakışmayan sorunlu bir ürün. Umarım problem yaşamadan çözeriz. Güncelleme temmuz 2023; şarj ömrü bitti serviste değiştirdim aman Anker den uzak durun derim.

  • Amazzon aracılığıyla, 11.05.2022
    Harita sorunu

    Uzun suredir kullaniyorum simdi yorum yaziyorum. Harita arada siliniyor. En son tekrar harita olusturdugunda yamuk yapti zone clean secmek zor oluyor. Bazi yerlere girebilecegini sanip ustteki cikintiyi carpiyor (ikea besto tv ünitesinin alti). Paspas ozelligi bana cok mantikli gelmedi. İcindeki pisligi bosaltirken filtreyi cikartiyorsunuz tuvaletin ustunde yapmamak gerek tuvalete dusurdum filtreyi bir kez… peki nesi iyi diyeceksiniz, bi kere sessiz (hatta daha da sessiz modu da var) irobot roombayi ses yuzunden satmistim buna gectim iyi oldu. İkincisi, bu fiyata haritali bu vardi (o zamanlar fiyatlar normaldi…) ucuncusu halisiz zemini gayet iyi temizliyor benim evimde de hali az (haliniz coksa gurultuye katlanip roomba alin)

  • Amazzon aracılığıyla, 25.04.2022
    İyi ki almışım,

    Gerçekten başarılı, ancak her temizlikten sonra toz haznesini boşaltmak zorunda kalmak oldukça yorucu 😀

  • Amazzon aracılığıyla, 15.02.2022
    Harita

    Haritalama sorunu var. Yapılan haritalanma 2 3 hafta sonra silinebiliyor. Halıları güzel süpürüyor. Şarjı iyi. Lakin paspaslaması iyi değil. Haritadan paspas yapma seçerken iyi seçmezsiniz halıları paspaslayabiliyor. Onun dışında güzel urun. 2-3 güne bir kullanıyorum.

  • Amazzon aracılığıyla, 10.02.2022
    Çok iyi cekim gücü

    Cok kullanisli bir urun kesinlikle tavsiye ederim.

  • Amazzon aracılığıyla, 02.02.2022
    oldukça başarılı

    Oldukça memnunum, her kullandığımda iyi ki almışım dediğim makinedir

  • Amazzon aracılığıyla, 19.01.2022
    Sağlam

    Evi komple süpüreceği zaman oldukça başarılı ancak belli bir bölgeyi süpürmesini istediğim zaman biraz zor oluyor. Bu da tamamen uygulama ile ilgili. Bence güncelleme yapılarak bu sorun giderilebilir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Büyük bir keyifle kullanıyorum,süpürmeside paspasıda harika 🤗 kızımın hediyesi idi çok teşekkür ederim 😘 Düşünenlerede kesinlikle tavsiye ederim 😍

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Anket markaya güvenerek aldım 1 saat kullanımdan sonra iade ettim sebebi aslında yükseklik mesafesi 10 cm koltuk altı mesafesi için yüksek geldi sürekli sıkıştı kurtarmama rağmen inatla sıkıştıgı yeri temizlemeye çalıştı ayrıca etrafa çarpa çarpa çalıştı bilmiyom belkide haritalanmada böyle şeyleri yapması normal ama kullanışlı gelmedi iade ettim

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    ürünü toplamda 7 defa kullanmadım ve ses yapıyor. ayrıca sensörü olmasına rağmen her yere çarpıyor ve engelle karşılaştığında orada takılı kalıyor. servise göndereceğim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Oldukca başarili bir ürün malzeme kalitesi zaten her halinden hissediliyor. Biz çok memnun kaldik. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Aldığım satıcı soru kabul etmiyor, soramadım ama harita sürekli siliniyor bu yorumlara kulak asmamıştım, ama temizlik haznesi acaip toz doluyor x2 süpürünce daha başarılı.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Anker Eufy Robovac L70 Robot Süpürge ve Islak Paspas kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Anker Eufy Robovac L70 Robot Süpürge ve Islak Paspas yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat