Viomi Vacuum Cleaner S9 Robot Süpürge Yorumları

Viomi Vacuum Cleaner S9 Robot Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(175 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 01.08.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Aylardir kullandiktan sonra şunu soyleyebilirim ki, çekiç gucu orta, sık sık harita sorunu olusuyo. Olsa da olur, olmasa da..

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.06.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Çok memnunum. Kurulumu kolay. Haritalandırmayı kendisi yapıyor. Evi tanıdıktan sonra ilk çalışmada takıldığı yerlere takılmıyor. İşi bittiğinde istasyonun yerini tam tesbit edip gidiyor. Toz haznesini boşaltıyor. Siz ayda bir ana toz haznesini boşaltıyor sunuz. Bir de paspas yapacaksa hazneye su koyuyorsunuz. Gayet güçlü bir çekişi var. Paspası da başarılı. Sanki evde temizlik elemanı var. Süper.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.04.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Robot süpürge kurulumunu bir türlü çözemedim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.02.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü arkadaş tavsiyesi ile aldım.Severek kullanıyorum,çok beğendim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü uzun araştırmalarım sonunda karar verdim.Ürünü ilk kurmakta sıkıntı yaşadım iphone Telefonumu viomi s9 görmedi sonra eşimin telefonundan denedim andorid onu hemen gördü satıcı ile iletişime geçtim bir link yolladılar hemen gördü ve kolayca kurdum.Viomi s9 süpürme olarak çok güzel temizliyor silmeyi henüz denemedim banyo eşiğinden inip çıkabiliyor güzel bir ürün,Satıcı güzel ilgilendi teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Cihazı bu hafta 3 kere kullandım. Performansını elektrikli gırgır olarak düşünebilirsiniz. Haritalama iyi kapıları kapatıp çıkamayıp hata veriyor. Cihaz kaynaklı degil kapılarımızdan kaynaklı diye bilirim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Türkçe kullanma klavuzu koyun

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Halıları kendi makinamdan daha güzel süpürüyor diyebilirim

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün asla wifi ye bağlanmıyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Cok arastirdim, almakla o kadar iyi etmisim ki... Sag kolum kara kizim... Kargo hizi Urunun ozellikleri Kurulum kolayligi Programin turkce olusu Herseyiyle 4x4 Coookkk memnunum...

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Süper ürün kesinlikle tavsiye ederim. Alınacak en mantıklı süpürge. Kameralı olandan baktım ama çöp boşaltma haznesi daha ağır bastı. Yere değen perde, halı püskülü gibi takılacağı şeyleri kaldırın, gerisini düşünmeyin. Onları yapmak istemiyorum derseniz kameralı alıp çöp haznesinden vazgeçmeniz lazım. İkisi birden olanı olsa ben onu da alırım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Beklentimizi fazlası ile karşıladı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Yaptığım en iyi yatırımlardan biri. Muhteşem temizliyor. Işık gibi mopluyor. Oldukça da zeki kerata, sürekli yeni yollar buluyor. Satıcı da hızlıca kargoları, ambalaj vs on numara. 4+1 evi tek şarjda vakum +mop bitiriyor. 1 kedi 1 köpeğimiz var, Tüy müy kalmadı!!! Hayat kalitemiz yükseldi resmen.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Başka robottan geçiş yaptım ve inanılmaz memnun kaldım performansından. Sadece programda sıkıntı yaşadım . Robot programda bir görünüyor bir görünmüyordu. O sorunuda hallettim. Paspaslama ve süpürme işlerini çok iyi yapıyor . Haritalandirmayi çok kısa sürede yaptı . Şuanda gayet memnun kaldım .

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ben roborock s5 max kullanıyorım yaklaşık 1.5 yıldır.Bunu anneme aldım.Okadar kötüki anlatamam.haritayı sürekli karıştırıyor.Yerde çok kırıntı bırakıyor.Özellikle halı kenarlarında.Bunnun fırça kısmı yerdeki şeyi çok fırlatıyor.Bir yeri 2 kez süpürünce bir tık daha iyi alıyor.Birde püsküle takılma derdi var.Tek güzel yanı evi hızlı süpürmesi ve toz haznesi.Keşke annemede roborock alsaydım .Çok pişman olduk iadede almadılar.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    2021 Temmuz'unda aldığımız ürün, ilk bir kaç aydaki süpürme emiş performansını kaybetti.. adeta süpürdüğü yeri kirletmeye küçük parçalar bırakmaya başladı, içini temizledik, tekrar bir kaç tur attkktan sonra gezdiği yerde önceki aldığı parçaları düşürüyor. Kullandıktan sonra normal elektrik süpürgesi ile bir tur da biz süpürüyoruz. Hburada Mi Market iaimli satıcıyı arattım, aatıcı yok gitmiş. Şu an servis araştırmayı sürdürüyorum, bakalım ne olacak.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok araştırdım. En iyisinin bu olduğuna karar verdim. Kullanınca da doğru karar verdiğimizin mutluluğunu yaşadım. Teşekkürler, tebrikler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    güzel bir ürün, sorun yaşamadım

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün tek kelimeyle efsane zaten çok araştırdım soruşturdum orta sekmende en iyi cihaz almak isteyen hiç düşünmeden alsın bizim evimizin kızı oldu😊

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Merhaba ürün gayet basarili eve geldiginden beri normal süpürge çalıştıramadım. Çizdiği rota guzel evin heryerini supuruyor yalnız bazalari yukseltmemiz gerekti ve mop özelliğini henüz kullanmadığım için o konuda değerlendirme yazamicam

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Viomi Vacuum Cleaner S9 Robot Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Viomi Vacuum Cleaner S9 Robot Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat