iRobot Roomba 693 Akıllı Robot Süpürge Yorumları

iRobot Roomba 693 Akıllı Robot Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(338 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 17.06.2023
    Kullanışlı

    Annem için almıştım, büyü evde haritalandırması olan bir cihaz daha uygun oluyor, bu ara ara takılma vb. nedenlerle farkedilinceye kadar duruyor, kendi makinam bozulunca bunu evime aldım, ufak evde sorunsuz çalışıyor, uzaktan veya programlama ile rahatlıkla kullanabiliyorsunuz. Hayvan beslenen evler için temizliğini biraz daha sık yapmak gerekiyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 18.05.2023
    Fiyatı uygun ve kaliteli

    Ürün yaklaşık bir senedir kullanıyoruz. Çok memnun kaldık. Ama bazen fırçalarında saç topluyor arada temizlememiz gerekiyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 15.05.2023
    F/P ürünü güvenilir marka

    F/P ürünü güvenilir marka

  • Amazzon aracılığıyla, 19.04.2023
    Süper...

    Ürün çok iyi profesyonel işinde gerçekten...

  • Amazzon aracılığıyla, 15.02.2023
    Haritası yok

    Gerçekten çok kötü. Haritalaması zaten yok ama şarj istasyonunun önündeyken bile bulamıyor. Şarjı bitiyor saçma sapan yerlerde duruyor. Tavsiye etmem.

  • Amazzon aracılığıyla, 04.01.2023
    Muhteşem

    Muhteşem bir robot. Başka markalara aldanmayın.

  • Amazzon aracılığıyla, 24.10.2022
    Hayal kırıklığı

    Ürünün çekim gücü kalitesi güzel fakat evi bir türlü tanıyamıyor. Üst katta kullanmak için aldım. 70 metrekare bile değil ki eşyaları çıkarsak daha az süpürme alanı var 40-50 dakika da işini bitiriyor bazen 1 saati buluyor ki bu çok uzun süre. Görevi bitiyor bir 40 dakika da istasyonu arıyor fakat bulamıyor. Sürekli aynı yerleri süpürüyor. İstasyona dönerken diğer odalara tekrar gidiyor ki 1+1 evim. Belirtilen sesten daha yüksek ses çıkarıyor. 70 desibel ses çıkarıyor ölçtüm. Evin dışındayken çalıştırmak mümkün değil. Hep başında beklemek zorundasın. Çalıştırıp alt kata iniyorum eşiğe takıldı diye hata veriyor sürekli. Yukarı çıkıyorum bakıyorum halbuki halının ortasında duruyor ne bir engel var ne bir çıkıntı. Genel merkezinin 2 telefonunu da aradım cevap vermiyorlar. Servisini aradım 6-7 kez kullanın görev bitmeden istasyona yollarsanız gitmez diyor. Saçma bir açıklama. İstediğim zaman istasyona yollayamıyormuşum. Kısa hedef koydum denemek için aynı. Dedikleri gibi denedim yine bulamıyor istasyonu. Halının siyah kısımlarını süpürmüyor. Bence sensörleri sıkıntılı. İade kaydı oluşturdum umarım kabul edilir

  • Amazzon aracılığıyla, 12.10.2022
    Geç geldi

    Söylenenden 2 gün geç geldi ancak yapacak bir şey ypk. Hemüz çalıştırmadık ürünü fakat yorumlardsm bakarak tam bi f/p oldugunu söyleyebilirim. 10 bin liralık makineyle kıyaslayıp yorum yapanları anlamıyorum gidin ondan alın o zaman. Bu bütçe için gayet yeterli evim de 80 mt2 zaten gayet işime yarayacağını düşünüyorum. Adaletli yorum yapın

  • Amazzon aracılığıyla, 28.09.2022
    beklediğimden çok çok iyiydi

    beklediğimden çok çok iyiydi

  • Amazzon aracılığıyla, 26.07.2022
    Güzel

    Her şeyi güzel fakat bazen şarj unitesini bulamıyor sıkıntı olabiliyor onun dışında hayvanlı evler için gayet ideal

  • Amazzon aracılığıyla, 20.06.2022
    Tam bir hayal kırıklığı oldu

    Kendimde başka bir markanın haritalama özelliği olan bir ürünü vardı. Yaklaşık 1 sene önce almıştım. Bu defa kayınvalideme alalım dedik. Fiyatlar 1 yılda ikiye katlamış tabi. Bütçe yetişmeyince iRobot'un 693 modelini alalım dedik. Ne de olsa marka, robot süpürgenin mucidiydi. Haritalama özelliği yoktu ama iAdapt denilen öve öve bitiremedikleri farklı bir teknolojileri vardı. Neyse ürün geldi. Şarj ettik, çalıştırdık. Dön babam dön. Bazı yerlere asla girmezken bazı yerlerden 10 defa geçti. Giremediği yerler de öyle alçak falan değil. Mutfaktaki koskoca köşe takımı. İkinci sefer çalıştırdığımızda biraz ayağımızla altına girmeye zorladık, bu defa da bi aralık bulup çıkmakta çok zorlandı. Kör gibi bi oraya çarpıyor, bi buraya çarpıyor. Ufacık bir iki sinek ölüsünü de alamadı. İnternet wi fi hepsi tamam. Şarj istasyonuna 30 cm, eve dön diyorum yarım saat dolaşıp istasyonu bulamıyor. Çift fırça dedik, hiç olmazsa iyi süpürür dedik, bir çok noktada fıstık kabukları bile kalmış. 20 metrekare bir odanın süpürülmesi 1 saat 3 dakika sürer mi yahu? Valla ben aldığıma çok pişman oldum. Keşke biraz daha imkanlarımı zorlayıp kendi kullandığım markayı alsaydım. Haritalı model, oturduğun yerden istediğin yere gönder, istediğin alanı temizlet. Diyeceğim o ki haritalı modellerden şaşmayın.

  • Amazzon aracılığıyla, 12.06.2022
    Özellikle yaşı ileri insanların en büyük yardımcısı

    Harika bir temizlik ve periyodik programlama etkili. Ancak altındaki parçalardan bir set yedek konulmuş olmasını beklerdim.

  • Amazzon aracılığıyla, 11.06.2022
    Basit ama sağlam

    Harita gibi özellikleri yok ancak basit tasarlanmış . Yön bulması ve süpürme şekli anlaşılır değil ama çok iyi temizliyor .

  • Amazzon aracılığıyla, 26.05.2022
    Kötü

    Çok araştırarak aldığımız bu ürünü üzülerek ilkinde değişim, ikincisinde iade etmek durumunda kaldık. Şarj olma problemi yaşadık kusurlu bi ürün olduğunu düşünüyorum. Tek şansımız amazzondan alıp hiçbir sıkıntı yaşamadan iade edebilmemiz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.05.2022
    (Ürünü satın aldı)

    oldukça başarılı. tavsiye ediyorum. fiyat ve kallite dengesi açısından oldukça iyi.

  • Amazzon aracılığıyla, 19.04.2022
    Kullanışlı güzel ürün

    İkisi kendime ikisi arkadaşlarıma 4 adet aldım. Kullanışlı güzel ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.04.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Evdeki iş yükünün çoğunu sırtımızdan aldı Her taraf pırıl pırıl tertemiz çok akıllısını isteyenler Pamuk eller cebe

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.03.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün harika, firma hızlı daha ne olsun.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.03.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Urun fiyatina göre iyi. Rotalama yapmiyor. Kafasina göre geziniyor odada. Bu yüzden de bir odayi bitirmesi uzun sürüyor. O kadar uzun sürüyor ki bazen durduruyorum artik. Eğer imkan varsa alinmasini tavsiye etmem. Rotalama yapanlarin alinmasi daha uyhun olacaktir. Rotalama yapmadiģi için sürekli sıkıştığı bir here tekrar tekrar giriyor, çılarmak zorunda kaliyorum. Raatgele gitmesine rağmen bu kadar beğenilmesini anlayamadim.

  • Amazzon aracılığıyla, 27.02.2022
    Mükemmel ürün

    Severek kullanıyoruz

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
iRobot Roomba 693 Akıllı Robot Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. iRobot Roomba 693 Akıllı Robot Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat