Liectroux H6 Vacuum Cleaner Siyah Akıllı Robot Süpürge Yorumları

Liectroux H6 Vacuum Cleaner Siyah Akıllı Robot Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(28 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Trendyol aracılığıyla, 04.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    2 adet aldım ikisininde şarjı sadece 10 dakika sürüyor hemen bitiyor

  • Trendyol aracılığıyla, 19.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    anneme aldım bozuk geldi 3 kere kargoyla uğraştık tamir edilmesini değil iade alınmasını istedim sıfır ürünü daha kullanmadan tamir ettirip kullanmak istemediğimi özellikle belirttim tamir edip yolladılar en son tartışma üzerine ürünü anca geri aldılar sonuç olarak mahçup oldum anneme.

  • Trendyol aracılığıyla, 12.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Bizim Katya’mız o denemek için aldım ama memnun kaldım. Bazanın altına giriyor koltukların keza öyle günlük tozdu flementlerdi çok iyi çekiyor ve sessiz çalışıyor. Ama şunu belirtmek istiyorum ip gibi tüy gibi halıya yapışan şeyleri halıdan almıyor ama ben sevdim işimi kolaylaştırdı. Bu fiyata muhteşem bir ürün beklemiyorsunuz herhalde silme özelliği falanda yok:)

  • Trendyol aracılığıyla, 09.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    tam bir fiyat performans ürünü hem kedim hem köpeğim var ve beni çok rahatlattı

  • Trendyol aracılığıyla, 28.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    ürün bozuk geldi.

  • Trendyol aracılığıyla, 30.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Diğer ürünlere göre fiyat düşüklüğü sebebi sensör hassasiyeti daha az çarptıktan sonra yol değiştiriyor. Onun dışında çekimi çok iyi. evde kedim var her gün çalıştırıyorum. 2-3 saatte full şarj oluyor 3 oda bi salon evi full şarj ile süpürüyor diyebilirim. Fiyat performans ürünü. Kargo gayet sağlam geldi.

  • Trendyol aracılığıyla, 09.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Xiaomi olanı da var bizde ancak bunu daha çok sevdik. Diğerlerinde olduğu gibi haritalama vb özellikleri olmadığı için başka odaya aldığımızda kafası karışmıyor. Katlı evler için kesinlikle çok daha iyi.

  • Trendyol aracılığıyla, 24.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Adını Canip koydum.Malzeme kalitesinden zaten belli yakışıklı bi arkadaş kedilerim ilk korktular ama şimdi aşışıyorlar sürekli peşindeler onlarada oyun olucak alıştıklarında:)Çekimi süper kedi kumunu sıgara izmaritini ipliği bile yuttu.Hafif meyilli bir yer gördümü fena tırmanıyo benim halım yok ama bence halı falan dinlemez çıkar her türlü önemli olan üstüne çıkıcağı şeyin altına önde dönen süpürge kısmı girmemeli yoksa kablodan bile geçiyo.Şarj bittimi anlıyosunuz doldumu ışık yanıp sönmeyi bırakıyo sadece yanıyo bnce çabuk şarj oluyo.4 kademe temizlik diyor bn normali ve tuşa uzunca basıncı yuvarlak olanı çözebildim yuvarlak olanda çember çiziyo kısa bi süre sonra duruyo bu bi sorunmu bilmiyorum ama daha güçlü çalışıyo sesinden belli.Temizlerken seyrederseniz gıcık olabilirsiniz bi pisliği alıp hemen yanındakini bırakıp başka tarafa gidiyo ama mutlaka dönüp dolaşıp o pisliği alıyo çalışırken çok seyretmeyin.Paspas yok bence gerekte yok.Şarj kablosu kısa adaptör yok.Çok büyük evi olan almasın şarjı yetmeyebilir sinir olursunuz benim evim 1+1 ufak bi ev tam tamına yetiyo.Ama markanın en düşük modeli böyleyse üst modelleri düşünemiyorum bence bu fiyata değer şu kadarı bile lüx bana.Sesi çok az hiç rahatsız etmiyo.Siyah aldım üstü tozlanabiliyo olsun o kadar.Türkçe kullanma klavuzu koyarlarsa süper olur.Telle kontrol olsaymış tadından yenmezdi.Harita olmadığından her seferinde çarpıyo ama benim hoşuma gitti nedense bide çok sağlam çarpışma için süspansiyonu bile var.1 günde elime ulaştı zaten robotun kutusu çok iyi zarar gelme ihtimali yok.Yedek filitre yedek o dönem pervane süpürgelerden var.Düşük gelirli insanlar hiç düşünmeyin alın.

  • Trendyol aracılığıyla, 17.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü çalıştırma tuşuna basınca ön kısmında bulunan sensörlerinin olduğu yönde hareket etmiyor, gere doğru giderek 1 sn sonra cihaz kendini kapatıyor. İADE talebi oluşturdum bakalım nasıl ilerleyeceğiz.

  • Trendyol aracılığıyla, 09.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Canım Alfonzom.... İyi ki varsın ... Anneme de aldım.. Kardeşimde aldı ... Kesinlikle her eve lazım...

  • Trendyol aracılığıyla, 07.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Hiç memnun kalmadım kıyı köşelere takılıp kaldı bir ay kullanmadan bozuldu

  • Trendyol aracılığıyla, 05.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü babam için aldım ve çok teknolojik olmayan basit bir model seçtim . Babam.kutuyu açmış beni aradı düğmesine bas çalışıyor mu dedim. Gelen ürünün şarjı dolu gelmesi beni şaşırttı . Bir kaç gün sonra babama gittiğimde ürünün şarj olmadığını fark ettim . ürünün fiş kısmı çalışmıyordu . satıcıya yazdım dönüş dahi alamadim . kendi imkanlarimizla dış kısmını aldık . Toz haznesi çok küçük bilerek almakta fayda var . Çift taraflı fırçası olması avantaj .

  • Trendyol aracılığıyla, 09.03.2021
    (Ürünü satın aldı)

    oyuncak robot bebekler için sakın almayın iade almıyorlar paranız yanar. Tüketici haklarına şikayet ettim o yolla paramı geri alacam. Bir yildiz bile etmez.😡😡

  • Trendyol aracılığıyla, 25.01.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Kızıma aldım, çok beğendi. Tam bir fiyat performans ürünü. Kızım tavsiye ettiği için Kendime de alacağım.

  • Trendyol aracılığıyla, 09.01.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Perşembe akşamı aldım cumartesi salonumu temizledim kargolama çok hızlı fiyata göre demeyeceğim bence fiyatının üstünde bir performans rahatlıkla tavsiye edebilirim teşekkürler

  • Trendyol aracılığıyla, 09.01.2021
    (Ürünü satın aldı)

    annemlere almıştım kendime de aldım,uygun fiyatlı bir alternatif arayanlara önerilir

  • Trendyol aracılığıyla, 09.01.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün halıya çıkamıyor elle alıp çıkarıyoruz ancak öyle süpürdü. Kanepe altında engele denk gelip durup süpürmeye devam etmedi. Paranıza yazık almayın

  • Trendyol aracılığıyla, 09.01.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Kahvenizi cayinizi alin o supursun.Ozellikle zamani olmayan calisanlar icin buyuk pratik.Tuylu dostlariniz varsa daha da guzel cekim gucu super aldigim icin cok memnunum yaptigim en mantikli alisveris kesinlikle.

  • Trendyol aracılığıyla, 06.01.2021
    (Ürünü satın aldı)

    1.asla halı üzerindekileri süpürmüyo.2.sert zeminde bile iyi süpürüyo diyemem 1 haftadir kullanıyoeum toz torbasına onca toz olmasina rağmen içine almıyo tozu çıkartıyo ama kesinlikle içine almıyo.ve haritalama vs özelliği yok kafasina göre aynı yerlerde doladip duruyo ben kendim başka odalara götürüyorum.cok hevesli almıstim ama kursağımda bence almayin

  • Trendyol aracılığıyla, 04.01.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Süpürmesine lafım yok ama Alalı 1 ay olmadı 2kere bozuldu. Ürünü İlk aldığım zaman bozuk geldi ve servisine gönderdim yapıp yolladılar. bi 10 gün kullanabildim sonra tekrar bozuldu yine servise gönderdim. Yaptık dediler ama bozuk ürün tamir edilmemiş olarak aynı haliyle tekrar gönderildi. Servisi Aradım tekrar gönderin bakalım dedi ben zırt pırt kargoyla ugrasamamki! iade ettim..

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Liectroux H6 Vacuum Cleaner Siyah Akıllı Robot Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Liectroux H6 Vacuum Cleaner Siyah Akıllı Robot Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat