Roidmi Eve Plus Vacuum Çöp İstasyonlu Mop Akıllı Robot Süpürge Yorumları

Roidmi Eve Plus Vacuum Çöp İstasyonlu Mop Akıllı Robot Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(1312 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 12.01.2024

    bu ürünü bir yada iki yıl kullanabilirsiniz, sonrası pişmanlıktır. servisi canınızı çok yakacaktır. arızaları cihazın ana parasını katlayarak geçecek. yarım yıldızı haketmiyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 05.12.2022
    bir yıl kullandıktan sonra aldığınıza pişman oluyorsunuz.

    ikidebir haritayı unutuyor, yeniden haritalama yapması zahmetli ve uzun sürüyor. Paspas haznesinin plastik kalitesi çok kötü, 1 yıl kullandım hazne kendi kendine her yerinden çatladı, su sızdırıyor, zaten güzel paspas yapmıyordu şimdi hiç yapmıyor. başka model bakın.

  • Amazzon aracılığıyla, 05.10.2022
    Cihaz değil servis ve garanti araştırın

    Mart 2021 de aldığım cihazın pili 35 dakikada bitiyor. Roidmi destek faturamın okunmadığı gerekçesiyle üyelikle çalışan, aktive olduğu tarih kolayca öğrenilebilecek cihaz için epostalarıma cevap vermiyor. Ürününün arkasında duran markalara bakın bence

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.10.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün piyasadaki en iyi robot diyebilirim. Hazneli almak için şüphelerim vardı gerekli mi değil mi diye ? ancak oldukca başarılı bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.09.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü araştırarak aldım çok memnunum herkese tavsiye ederim. Çöp haznesi olması güzel ve sorunsuz bir makine..

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.08.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Kronik sorunu; paspas su püskürtmenin ya bozuk gelmesi ya da kısa sürede bozulması. Tasarım sorunu; cihaz torbaya tozu gönderirken hazne kapağı altında kalan tozu çekemiyor. Yine siz temizlemek zorundasınız yani hazneyi!!

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.08.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünün manuel süpürmesinde sıkıntı yok ancak cep telefonu ile iletişim bağlantısı yapıldığında ve telefondan komut verildiğinde sürekli cihaz çevrimdışı olmakta.

  • Amazzon aracılığıyla, 21.07.2022
    Genel anlamda başarılı

    aynı segmentteki rakiplerinden çok daha fazla sensörü var. haritalama ile ilgili hiç bir sıkıntı yaşamadım. hiç harita silinmedi. silinirse diye haritayı kaydet diye bir bölüm var. oradan yüklerim diye kaydettim. 7-8 aydır kullanıyorum ve çok beğendiğim için ablama da bir tane aldık.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.07.2022
    (Ürünü satın aldı)

    gerçekten çok güzel ürün. kesinlikle tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.06.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Harika bi ürün kesinlikle tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.05.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Sıkıntı lı

  • Amazzon aracılığıyla, 17.04.2022
    6 aydır kullanıyorum güzel bir ürün

    Çok araştırarak aldım şarjlı süresi ve uygulama kolaylığı olan bir ürün parasını hakkını veriyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.04.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Arkadaşlar 3 aydır kullanıyorum sürekli harita bozuluyor ve tekrar yapıyorsun tekrar bozuluyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.04.2022
    (Ürünü satın aldı)

    ah canım benim daha once neden almamisimki seni resmen elim kolum oldun iki cocukla yükümü o kadar hafiflettin ki insallah uzun yillar beraber oluruz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.03.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Süpürgeyi ilk aldığımızda uygulama gayet güzel çalışıyordu. Artık süpürgeye hakim olamaz duruma geldik. Temizliği bile istediğimiz saatte yapmıyor. Sürekli temizlik kesildi diye geri dönüyor, neden kesldiğini anlayamıyoruz. Çoğu zaman şarj istasyonunu da bulamıyor. Servise de gönderdik bir şey değişmedi. Biz denedik çalışıyor diye geri gönderdiler. Çalışıyor ama düzgün çalışmıyor. Kafasına göre verilen düzenli görevin yarısını yapıp sonra da şarjını bulamayıp ortalıkta kalıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.03.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Anlatacağım çok sey var maddeler halinde fikrimi yazayım. 1-Bu robotu bana kullanıp çok öven bir arkadaşımın tavsiyesi ile aldım. Ben bütün robot süpürkeler adına konuşuyum öyle anlatıdığı gibi çokta kolaylık değil bence ince halıya ve halı püskülüne takılıyor halının püskülsüz ve bildiğimiz yeni nesil halılardan olmaması gerekiyor yada benim gibi halıları kaldırmanız lazım 2-Emiş gücü en son konumunda fena değil onun dışında iyi değil 3-Takıldımı kendini durduruyor bundan dolayı iki kere haritayı sildi. 4-Haritayı silince tekrar haritalandırma yapmanız gerekiyor eski haritaye erişmeniz çok zor 5-Toz torbası belirli bir süreden sonra arka kapağından tozu dökmeye başlıyor aşlında dolunca boşaltması lazım ama boşalmadan toz boşaltımını yaptığı basit bir kapağı var ordan dökebiliyor Mop yapmak zor genel yorumlarda su haznesi diğer markalara göre daha kompleks içinsde minik ortumlar ver cihazı kullanan diğer tanıdıklarımda tıkanma ıslatmama gibi problemler oldu korkumdan mop yapamıyorum Bunun dışında cihazın türkçe konuşması güzel Birde uygulaması kolay ve kullanışlı Ben bilseydim böyle olduğunu almazdım bukadar para verip alınacak çokta elzem makinalar değiller hayatıma beklediğim kolaylığı sağlamadı. Bukadar paraya deymez

  • Amazzon aracılığıyla, 27.02.2022
    Harita sürekli siliniyor.

    Cihazı aldığımdan itibaren haritası ile mücadele veriyorum. Sürekli harita siliniyor. Yetkili servisi aradığımda talimatlarına uydugum halde Sürekli harita siliniyor. Firmayı arayıp garantisi devam ediyorken iade talebinde bulunacağım. Basit bir guncelleme ile halledilecek bir sorunu defalarca söylememize rağmen cozemiyorlar. Akdigimiza bin pismaniz. Almayı düşünenlere tekrar düşünmelerini öneriyorum...

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.02.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum. Ürünü kullananların yorumlarını okumuştum, ayrıca ürün tanıtım videolarını da izledim. Açıkçası robot süpürge alma konusunda şüphelerim vardı, Toz toplama gücünün abartıldığını düşünüyordum. Fakat ilk kullanımda çıkan tozu görünce gözlerime inanamadım. Ürün çok güzel uzun süredir satın aldığım en iyi şey diyebilirim. İşyerindeyken evin istediğim bir bölümünü temizletmek ve haritadan takip etmek çok keyifli. Ürünü hepsiburada dan, roidmi Türkiye garantili olarak satın aldım...

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.02.2022
    (Ürünü satın aldı)

    İki ay kullandık aldığımızdan beri normal süpürgeyi bölgesel birkaç yer dışında açmadık. Tavsiye ederim tek uğraştıran kısmı son temizlikte kapının biri kapalıysa bir dahaki sefere ulaşamıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Hata veriyor haznesi takılı değil diyor takılı alalı çok olmadı

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Roidmi Eve Plus Vacuum Çöp İstasyonlu Mop Akıllı Robot Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Roidmi Eve Plus Vacuum Çöp İstasyonlu Mop Akıllı Robot Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat