Tefal Actifry Family AH9000 1400 W 1.5 lt Isı Ayarlı Fritoz Yorumları

Tefal Actifry Family AH9000 1400 W 1.5 lt Isı Ayarlı Fritoz yorum ve tavsiyeleri

(24 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Ürün elime ulaştı ilk denememde gayet güzel sonuç aldım umarım memnun olurum.

  • NI1 aracılığıyla, 02.12.2020
    hızlı teslimat

    Ürün çok işe yarayacak gibi duruyor.

  • NI1 aracılığıyla, 13.11.2020
    gayet güzel

    ürün anlatıldığı gibi,gayet güzel ve lezzetli pisiriyor

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 05.11.2017
    Fiyasko

    Evet ürün cok guzel cok kullanisli vede saglikli ve lezzetli yemekler yapiliyor, lakin ömrü kisa. Şöyleki ürünü aldik 1 sene sonra motor takimi arizalandi garantiden komple motor takimi degisti, 1 sene sonra garantisi biteli 1ay olmadan tekrar arizalandi tamiri icinde yari parasini istediler. Sonuc fritozu hurdaya attim saglam yapin sunu kardesim bi kamyon paraya satiyorsunuz zaten.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.05.2015
    tefal urun basarili

    Urun elime ulasti gayet memnun kaldim tesekkur ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.05.2015
    lezzetli ve saglıklı gıdalar için ideal

    Alalı 10 gün oluyor ve yaptıgımız her yemekten keyif aldık. tavuk kanat, köfte, patates kızartması yaptık cok az yağ ile çok lezzetli yemekler oldu kesinlikle tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.02.2015
    hızlı gönderi

    ürünü 10:30 da sipariş ettim aynı gün kargo yapılıyor teşekkürker HB

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.02.2015
    çok güzel ürün

    harika bir şey 58 yaşımdayım kızartmayı çok severim artık rahatça kızartma yiyebiliyorum azıcıkkkk yağlı

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.01.2015

    İlk başta deveyükü sitesine çok teşekkür ediyorum bu kadar uygun fiyatlarla ürün satışları gerçekleştirdikleri için ve gerçekten hızlı gönderi yaptıkları için.Actifry almak için tam 1 sene düşünen araştırma yapan biri olarak diyebilirimki hiç tereddüt etmeden alabileceğiniz bir ürün.Şimdiye kadar bir çok yorum okudum videolar izledim ama ürünle pişirilmiş bir yemeği tatmadığım için olumsuz yorumlar yüzünden ikilemde kalmıştım taki eşime süpriz yapmaya karar verene kadar.Siteyi eşim sayesinde biliyordum ve fiyat araştırmasında ilk sırada deveyükü vardı tabi ki.Ürün elimize 1 günde ulaştı ve hemen tavuk, patates,biber ve sosis kızartmalarını denedik diyebilirim ki sonuç muhteşem.1 kaşık yağ ile harika sağlıklı kızartmalar yedik hatta tavuk kızartırken yağ koymaya bile gerek yokmuş onuda öğrenmiş olduk.Olumsuz eleştiri yapılan sesi bahsedildiği gibi rahatsız edici değil gayet normal bence patateslerde haşlama gibi değil istenilirse çıtır çıtır pişirilebiliyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.07.2012
    Başarılı

    Sadece patates değil bir cok yemeği yapıyor. Patlıcan harici herşey güzel oluyor. Etrafı kokutmuyor, yağın yanması söz konusu değil. 1.5 litre 4 kişilik bir aileye yeterli. Biraz pahalı ama değer bu paraya, sağlıklı ve lezzetli. Yıkanması kolay.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.06.2012
    Her evde olması gerekir

    Actifryı 8 ay önce aldım. 8 aydır denemediğimiz yemek kalmadı. Hem kolay hem sağlıklı yemek yiyebilmek için ideal. Bekarlar için bulunmaz bir alet. Kesinlikle öneririm.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.03.2012
    cok mukemmel

    ürün cok güzel ama sızlerden bır rıcam var bıraz fıyatını dusursenız cok daha guzel olacagına emınım ve o zaman ben dahıl herkes alır bu fritozu

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.02.2012
    pratık

    Bu ürünü yaklaşık 1 aydır kullanıyorum.Özellikle çalışan hanımlar için çok pratık dahada önemlisi somon balığı yaptığımda mutfakta balık kokusu olmuyor,hiçbiryere yağ sıcramıyor,makınada yıkanabiliyor, yemeğin başında beklemek zorunda kalmıyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.09.2011
    saglıgını düşünenler icin süper bir ürünaldım

    biz evde ailece patetes kızarmasını devamlı yiyen bir aileyiz.bu ürünü almad an önce yagda kızartıyorduk.tefalin 1.5 kg olan ah 9000 firitözünü aldım.baştan inanamadım bir kaşık yagla pişirecegine denedim bir kaşık yagla 1.5 kilo patetesi pişirdim lezzeti süper ben kendi kendime kızdım bu ürünü daha önce niye almadım diye şimdi eş ve dosta saglıgını düşünen herkese tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.09.2011
    süper

    ben alalı 1hafta oldu patates kızarttım aynı burger kig deki gibi kabak çok güzel kızartıyor bide çoban kavurma süperdi alacaklara tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.12.2010
    Güzel ama lezzet farkı var

    Ürünün 1 kg kapasiteli olan önceki modelini bir yıldır kullanıyoruz. Bana göre, normal kızartma tadını vermiyor, muhtemelen yağı az kullandığı için olsa gerek ? Bizim izlenimlerimize göre normal patates ile dondurulmuş hazır patatesler yönünden (dondurulmuş hazır patateslerde ön kızartma yapılmış olduğundan) fark var, yani dondurulmuş hazır patatesler daha lezzetli geliyor. Patates kızartmasını çok seviyorsanız hem pratiklik, hem sağlık açısından muhakkak almalısınız. 1 kg olan diğer ürün 3 kişiden sonrasına yetmiyor açıkçası. Eğer kalabalıksanız elbette 1,5 kg olan bu ürünü seçmelisiniz, ayrıca bu üründe öncekinden farklı olarak ayarladığınız süre içinde otomatik kapanma özelliği var. Zaten 1,5 kg olması ve otomatik kapanma özelliğinin dışında diğeriyle aynı özellikler mevcut. Tam damak tadını alamasak da herkese sağlığınız açısından tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.12.2010
    aslında en kötü yaptığı şey patates kızartmak

    ailecek kızartmaya düşkün olduğumuzdan pahalı bir ürün olmasına rağmen sağlık için ! diyerek aldım bu fritözü.. alır almaz yapılabilecek bir çok şeyi denedim. hepsi çok güzel oldu (tavuk, hamsi, karnıbahar, köfte..) patates kızartması ise bol yağda kızartılanlar kadar olmasa da güzeldi. fast-foodlarda yedikelerimize benziyordu. Artıları: sağlıklı ve lezzetli,etrafı batırmadan, kaşık bile kullanmadan,başında beklemeden pişirme, bulaşık makinesinde yıkanabilme (teflon içermiyor, içindeki çkarılabilir hazne ince bir saç? gibi-sağlıklı görünüyor..) Eksileri: üfleme şeklinde ısındığından bir aspiratör gibi ses çıkartıyor, biraz büyük olduğundan çok yer kaplıyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.09.2010
    Kesinlikle Tavsiye Ediyorum

    Bu ürünün reklamlarını izlediğimde hem çok erak ediyor hem de pek inanmıyordum, bunun üzerine hepsiburada.comun güvenilir yorumlarına baktım. İlk modeli için okuduklarımdan sonra (otomatik kapanma özelliği dışında iyi olduğu şeklinde) bu modelde karar kıldım ve ne kadar doğru bir karar verdiğimi gördüm. Şimdilik sadece patates, börek gibi kızartmaları denemiş olsamda onlardan aldığım sonuçlara göre diğer her yemekten de iyi sonuç alacağıma eminim. Sağlığını düşünen herkese tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.09.2010
    sarfiyata dikkat edin

    Patatesleri çok güzel yapıyor, bizde 1 kg.lık olanı var bu otomatik de kapanıyormuş, çok mu önemli, değl bence. Bu ürün en az bir elektrikli soba kadar elektrik yakıyor. Kokusuz, sağlıklı ve lezzetli patatese değer diyorsanız, alın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.08.2010
    Mükemmel Ötesi.

    Ürün süper arkadaşlar. 1,5 kg kapasiteli olması harika.Pişirmenin sonunda otomatik kapanması ve uyarı vermesi çok güzel. ( Bu özellik 1 kglık olanında yok çünkü ) 4 Kişilik bir aileyiz. 1,5 kg patates denedik. Sonuç = çıtır çıtır , süper bir kızartma kıvamı, harika. Özellikle çoban kavurmayı merak ediyorum. Şiddetle tavsiye ediyorum. Selam ve sevgilerimle. Özgür KARAGÜL Akşehir-KONYA

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Tefal Actifry Family AH9000 1400 W 1.5 lt Isı Ayarlı Fritoz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Tefal Actifry Family AH9000 1400 W 1.5 lt Isı Ayarlı Fritoz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat