+360 S7 Pro Vacuum Mop Pro Akıllı Robot Süpürge Yorumları

+360 S7 Pro Vacuum Mop Pro Akıllı Robot Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(338 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 01.04.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Daha önce almadığıma pişmanım ☺️5 aydır kullanıyorum muhteşem gerçekten

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.02.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Yogun arastirmalar sonucunda aldigim bir urun. Zaten 360 bir guvenlik yazilimi firmasinin urunu. Inanilmaz guzel calisiyor. Ozellikle evinde kucuk haylazlar ve evcil hayvan varsa muhtesem bir tercih. Firmaya zaten lafim yok ertesi gun geldi kutulama harika. Kullanimi kolay takilma diye bir sorun yok. Ben cok memnun kaldim herkesede oneririm. Sadece paspas yani sulu temizlemeyi halı serili degilken kullanmanizi tavsiye ederim. Yerden topladigi tozlari haliya yapistirabiliyor. Zira tum robotlar icin gecerli bu son dedigim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Kendime yaptığım en büyük iyilik. Evim dublex ve küçük bebeğim var. Çok büyük yardımı oluyor. Evdeki toz azaldı. Ben bulaşıkları topluyrum o mutfağı süpürüyor, ben çamaşırları katlayıp yerleştiriyorum o salonu süpürüyor. Genelde oda seçerek süpürüyorum gayet başarılı. Şarjı bitmedi daha hiç. Çekişi kuvvetli standart mod yetiyor. Eğer bütçeniz uygunsa yapın kendinize bir iyilik alın.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Almak isteyenler hiç düşünmeden alsınlar, her hafta silip süpürmeme rahmen evden çıkan toza inanamadım. Robot süpürge gayet güzel.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Memnun kaldım pahalı markaların özelliklerini uygun fiyatıyla bünyesinde barındırıyor 👍 Teşekkürler Sherman teşekkürler Hepsiburada 😊

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok memnun kaldık. Performansı gayet güzel

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    urun çok kullanışlı sessiz ve pratik çok katli evler için çoklu harita seçeneği çok kullanışlı

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Süper bişi

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Sherman firmaya çok teşekkür ederiz kargo kısa sürede geldi paketleme gayet güzel robot kurulumu çok kolay ve evin haritalandirmasını çok hızlı çıkarttı bizim evimiz katlı değil ama katlı evler için çoklu haritalandirma sistemi mevcut küçük bebeğimiz var ses seviye seviyeleri mevcut 4ayri temizleme modu var sessiz ,standart,güçlü,extra güçlü modları var en üst seviyede bile bebeğimiz uyurken rahatsız olmadı hele temizleme kısmına gelirsek mükemmel ötesi unuttuğu hiçbir kısım kalmiyo pırıl pırıl yapiyo kesinlikle memnun kalacağınız bir robot kendimize yapacağımız en güzel iyilik fiyatına gelirsek çıkardığı işe göre fazlasıyla değer yorumlarda perdeleri engel gördüğü söylenmiş ama evin haritasını çıkarırken bir kere perdeleri toplayarak tanıtın daha sonra perdeler sağlıkta olsa perdelerin diplerine kadar girip temizliyor hatta camın kenarındaki mermerlere bile çıkıp dip köşe temizliyor biz prenses ismini verdik evimizin göz bebeği oldu canım kızımız😍

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Normalde ürün araştırırken kısa yorumları okumayı sevmem, daha çok detay öğrenebilmeyi isterim ama bu ürün için ben de kısa bir yorum yazacağım. “Tek ifadeyle harika bir ürün.” Kendisi, uygulaması, Türkiye distribütörünün olması, 2 yıllık garantisi ve fiyatıyla tam olması gerektiği gibi bir ürün. Boş yere gidip de bilindik markalara fazla para vermenin gereği yok. Bu markayı Türkiye’ye getiren Sherman’a da teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün gerek uygulaması gerekse temizlik açısından çok başarılı kesinlikle tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün çok güzel. Haritalaması ve süpürme algoritması çok iyi. Lds sensörü sayesinde karanlıkta bile çalışıyor. Kısacası ürün açıklamada ne yazıyorsa aynısına sahip. Sherman Türkiye'ye teşekkür ederim. Çok ilgili ve yardımcı oldular.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün tam bir fiyat/performans ürünü ... Her eve lazım.. Özelliklerine göre de benzerlerine nazaran çok uygun Eğer kafanızda akıllı süpürge almak varsa hiç şüphe etmeden alabilirsiniz

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Yorumları gayet doğru, kurulumu ve kullanması kolay tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Hızlı ve güvenli teslimat için teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Uzun zamandır kullanıyoruz. Birden fazla harita kaydetme özelliği güzel. Temizleme performansı yüzde 70 ama günlük tozu, pisliği almak için yeterli. Mobu yetersiz genelde yazın kullanıyoruz. 2 defa yaptırırak iş görüyor diyebiliriz. Her güncelleme de bazı özellikleri kayboluyor. Güncelleme Çinli firmadan geliyor. Sherman sadece satıyor. Sıkıntı çıkarmıyor ama tekerlekleri çok ses çıkarıyor. Daha önce odaları sırayla temizlerdi. Güncellemeden sonra kafasına göre takılıyor. Ayrıca daha önce oda seçip çalıştırdıktan sonra gücü arttırıp yükseltebiliyorduk. Güncellemeden sonra her oda için güç modunu başlamadan önce seçmeniz gerek. Kullanmaya başladıktan sonra güncellemenizi tavsiye etmem. Sıkıntı yoksa güncellemeyin.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Neredeyse her şeyinden memnunum fakat uygulama çok yavaş çalışıyor, süpür tuşuna bastıktan 5 saniye sonra komutu algılıyor cihaz, uygulamanın açılıp haritanın yüklenmeside epey zaman alıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Fiyat performans ve distribütör güvencesiyle kesinlikle muadillerine göre öne çıkıyor. Efsane Kasım indirimlerinde alabildiğim için ayrıca mutluyum. Fiyatlar birden fırlamış.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    iki katı fiyata satılanlardan daha iyi. Bu fiyatlara alan şanslı açıkçası. Biz devamlı sessiz modda çalıştırıyoruz fazlasıyla iyi süpürüyor. Halıda iz bırakıyor. İki süpürme sonrası haznesi doldu o derece toz çıkardı. Eksi yanı maalesef bazen temizliği tamamlayamadan şarjının bitmesi. Ev büyük diye muhtemelen. Tabi diğer ürünlerde de muhtemelen aynı sorun olur haliyle. Ev 140 m2.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Süpürge bir yanda dursun, müşteri hizmetleri 5 yıldız. Arızalanmasına bizzat yol açtığım bir durum olmasına rağmen müşteri memnuniyeti kapsamında tamirat yapıldı ve parça değişimine gidildi, haberim bile olmadan hemen yapılıp kargoya verilmiş, cihaz ulaştı mı diye soracakken tamir edilmiş halde adresime ulaşmış. Süreçte (sadece Whatsapp üzerinden iletişim kurdum) müşteri hizmetleri hızlı ve oldukça ilgiliydi. Yetkili Sherman firmasının bu ilgisi övülüyordu zaten. Robota gelince Haziran 2021'de almıştım, kur nedeniyle o zaman haliyle bayağı farklı bir tutardaydı. Arkadaşımdaki Roborock s5 max'ten daha iyi ve daha stabil olduğunu söyleyebilirim. 2 uzun tüylü kedimin olduğu evde oldukça başarılı. Yazılım/ara yüz çok iyi, yedek parça sorunu yok. 2 adet orijinal yedek filtreyi Sherman'ın kendi sitesinden kolayca temin ettim. Ancak MOP (ki sanırım genelde pek çok cihaz için geçerli) çok verimli değil

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
+360 S7 Pro Vacuum Mop Pro Akıllı Robot Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. +360 S7 Pro Vacuum Mop Pro Akıllı Robot Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat