Arçelik Telve K 3400 670 W 1100 ml 3 Fincan Kapasiteli Türk Kahve Makinesi Kırmızı Yorumları

Arçelik Telve K 3400 670 W 1100 ml 3 Fincan Kapasiteli Türk Kahve Makinesi Kırmızı yorum ve tavsiyeleri

(215 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    fevkalade bir buluş, tebrikler

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beyaz renk alın

    Arçelik kahve makinası en iyi kahveyi yapıyor. Tavsiye ediyorum. Beyaz renkde çok kaliteli duruyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Daha guzel gorunuslu, eski harika kalitede

    Eski modeller gibi yapıyor kahveyi. içine suyunu kendimiz ekledigimiz bu tekli modeller bana daha kullanıslı geliyor. Yeni serinin tasarımı cok guzel.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Tamamen pratik !

    Ürünün kurulumu ve kullanımı gayet kolay. Üründen 2 tane sipariş çektim ve hediye ettim. Kendim çift cezveli olan versiyonunu kullanıyorum bu ürün ona göre çok az yer kaplıyor ve siyah renk çok şık. Kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Ürünü az önce teslim aldım süper paketleme Harika harikaaaaaaaaaaaaa yanına bir de kahve göndermişler nasıl zarif bir hareket bayıldım gerçekten herşey süper çooook teşekkür ederim düşünmeden alın tavsiye ederim ve şuan da indirime bile girmiş ??????????????

  • HepsiB. aracılığıyla
    10 numara

    Tam zamanında geldi . Kahvesi süper oluyor. Tavsiye ederim .

  • HepsiB. aracılığıyla
    beğendim

    ürün güzel pratik. köpük kıvam gayet başarılı. teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla
    güzel ürün.

    Kahve kalitesi ilk klasik modelle aynı, sadece suyu kendiniz fincanla önceden koymanız gerekiyor. su haznesi yok, görünüm gayet şık, fiyat daha uygun olabilir bu manuel model için belki. güzel ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kalite ayrıcalıktır...

    Eşime doğum günü hediyesi olarak almıştım, Diyarbakır'dayım 3 günde elime ulaştı. Artık express kahvenin rahatlığını yaşıyoruz, teşekkürler HepsiBurada... Arçelik, Beko, Grundig hepsi de aynı firmeye yaptırıyor ürünler aynı renk seçenekleri için diğerlerine de bakabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    harika

    kırk yıl hatrı kalır. çok başarılı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Kahve yapmak artık bir iş olmaktan çıktı. Bence çok başarılı bir alet, yaptığı kahvenin de tadına doyum yok.

  • HepsiB. aracılığıyla
    süper

    Anneler gününde çocuklarım hediye almıştı.Ozaman yarı fiyatınaydı.Kahveyi çok güzel ve köpüklü yapıyor.Ayrıca çok pratik. Tek kusuru fincan ölçüsü çok küçük. Onuda kullanarak ve kendi fincan ölçünüze göre cezveye az su ekleyerek halledebilirsiniz.Tek kusuru çook pahalı..

  • HepsiB. aracılığıyla
    kotu demek yetmiyor malesef

    1 yildir kullaniyorum aldigimdan beri sorunlar ayni makinaya tam otortarak koydugunuz kahve bildiginiz ılık cikiyor köpürmüyor 2. kez makineye koyarsaniz da pismesi icin her yer kahve oluyor tasiriyr bukadar pahaliya bu makimeye verilen paraya yazik 20 liralik makineler le yapiyorum misafirlerime mahcup olmuyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fincana dökerken hızlıca döküverin gari.

    "Kahveyi fincana dökerken yere dökülüyor" diyen arkadaşlar bence yavaş döküyor.Fincana hızlıca tek seferde dökerseniz hem köpüğü bol olur,hem yere dökülmez.Tabi kitapçığını okumadan kullanınca olumsuz yorumlar yapılıyor.Ama ürünün hakkı yeniyor.Gerçekten teknoloji harikası.Temizliği de çok basit yok denecek kadar az.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Gerçekten Harika Telve=bol köpük=lezzet

    artıları +tekli olmasi yani su haznesinin olmaması gayet iyi başta bu bir eksiklik gibi görünse de durum hiç öyle degil çünkü tekliye suyu kendimiz koyuyoruz ve bunun sonucunda kahveyi makinaya vermeden önce istediğiniz gibi karıştırma imkanımız oluyor ve buda lezzeti çok etkiliyor. +Tek küçük bir fincan içün pişirme süresi 45-50 saniye arası yani hızlı +köpük derdi yok hatta en iyi köpük veriyor +damak tadı tam kıvamında +Aynı anda üç küçük fincan kahve yapabiliyor ve tadı köpüğü lezzeti hiç değişmeden +otomatik kapanma, uyarı sistemi ,tasmayi önleme Vs Özellikler zaten harika ve işlevsel Eksileri -kullanma kılavuzu çok yetersiz -ürünle gelen kahveyi pek beğenmedim acimsi tadı var bence ilk deneyiminiz o kahve ile olmasın Mehmet efendi var iken, genel olarak çok harika bi ürün alan Kesinlikle pişman olmaz, en azından ben hayiflandim neden daha önce almadım diye. Ürünü Başka bir mağazadan lazım ama deneyimleri aktarmak istedim alanlara şimdiden hayırlı olsun...

  • HepsiB. aracılığıyla
    mükemmel

    Hem şık hem de mükemmel Türk kahvesi yapıyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.01.2022
    arçelik telve

    Olumlu yönleri: Fiyat oerformans iyi Olumsuz yönleri: Beyaz geldi önceden satıcı bilgilendirdi ancak beyaz olan telve makinesi parlak metal çerçeveli değil, gri plastik çerçeveli imişdaha basit duruyor🧐

  • Trendyol aracılığıyla, 23.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok teşekkür ediyorum ürün çok güzel Arçelik biliyor bu işi

  • Trendyol aracılığıyla, 17.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Hediye aldım arkadaşım çok beğendi . Evde zaten kullanıyorum . Tavsiye ederim

  • Trendyol aracılığıyla, 13.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Bu özelliklere sahip alınabilecek en iyi ürün boşuna başka ürüne bakmayın sonra elinizde kalmasın. 10/10

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arçelik Telve K 3400 670 W 1100 ml 3 Fincan Kapasiteli Türk Kahve Makinesi Kırmızı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arçelik Telve K 3400 670 W 1100 ml 3 Fincan Kapasiteli Türk Kahve Makinesi Kırmızı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat