Delonghi ICM15240.BK 1000 W 1250 ml 10 Fincan Kapasiteli Kahve Makinesi Siyah Yorumları

Delonghi ICM15240.BK 1000 W 1250 ml 10 Fincan Kapasiteli Kahve Makinesi Siyah yorum ve tavsiyeleri

(72 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    ÇOK İYİ

  • HepsiB. aracılığıyla
    Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

    Sorunsuz, gayet güzel demliyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.07.2019
    ideal

    Çok araştırıp bunda karar kıldım. Alacağınız cihazda aroma özelliği mutlaka bulunsun.

  • NI1 aracılığıyla, 09.07.2019
    İki tane aldım. Teşekkürler..

    Çok beğendim. İkincisini de oğluma aldım. Teşekkürler 💙

  • NI1 aracılığıyla, 24.06.2019
    Hızkı Kargo

    Ürün anlatıldığı gibi. Kullanmadan önce 2 defa su kaynatın derim. Hiç plastik kokusu yok.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.06.2019
    Çok iyi

    Yaklaşık bir senedir kullanıyorum. Kahvenin aromasını çok güzel veriyor, ayrıca "aroma" seçeneği sayesinde çok daha güzel demlenerek servis yapıyor. Üretilen kahvenin sıcaklığı da oldukça iyi, kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.06.2019
    Beş Yıldız

    oldukça iyi ısıtmada bir problem görmedim. tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.05.2019
    bu fiyata ısı konusunda yetersiz bir ürün

    kardeşimin yarı fiyatına aldığı filtre kahve makinası ile aynı işlevi görüyor.kahveyi çok sıcak sevenler için yeterli değil kesinlikle.kahve olduktan 5 dk sonra aldığımda kahve ılık oluyor.keşke daha uygun bi ürün alsaymışım

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.04.2019
    Beş Yıldız

    Beklentimin çok üzerinde çıktı. Kahve uzun süre sıcak kalıyor. Kahvenin tüm aromalarını veriyor. Çok memnun kaldım :)

  • NI1 aracılığıyla, 01.04.2019
    İkinci kullanım olmasına rağmen

    Ürün kalitesi ile beni sevindirdi. Çeşitli yöntemler ile lezzetli kahveler içeceğimi düşünüyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.03.2019
    Evde, günlük kullanım için ideal.

    Makineyi ilk açtığınızda 1 kere suyla doldurup kaynatın, ikinci sefer az bir kahveyle kaynatın ve dökün. Üçüncü seferde orta üstü kalitede kahve kullanıyorsanız güzel bir tat veriyor. Makine sorunsuz çalışıyor, bazı yorumların aksine soğuk demlemiyor, tortu bırakmıyor. Gereksiz harcamalara gerek olduğunu düşünmüyorum bir kahve makinesi için sonuçta hepsi aynı prensiple çalışıyor,ev için fazlasıyla yeterli olacaktır. Son olarak hangi makineyi kullanırsanız kullanın unutmayın ki iş kahvede bitiyor. İnternet üzerinden günlük taze çekilmiş kahve almanızı öneririm.

  • NI1 aracılığıyla, 18.01.2019
    +++

    Urun kalitesi tartisilmaz. Magazanin kargo suresi ve paketlemesi de cok iyi. +++

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.11.2018
    kahveyi soğuk yapıyor yorumuna inanmayın!

    yorumları okuyup kahvenin sıcak çıkmadığına dair bir ön yargı besliyordum ama kullanınca tamamen kayboldu. sıcak yapmadığını iddia edenlerin sıcaklık anlayışı nedir bilemiyorum. bardağa döküp biraz büyük bir yudum alırsanız ağzınızı yakacak kadar sıcak yapıyor. aslında klasik kettle sıcaklığı ne kadarsa o kadar sıcak oluyor. Dolayısıyla alacaksanız sıcaklık konusunda bir çekinceniz olmasın. 3 kez içme suyu ile kahvesiz çalıştırdım kullanım kılavuzunda yazdığı gibi ve plastik kokusu falan yok şu an. içinden 5 adet filtre kağıdı çıkıyor. sipariş ederken 1x4 filtre kağıdı da sipariş edin. sürahi çektiğinizde bazen damlatma yapıyor ama filtreleme bitti ikaz sesinden hemen sonra yaparsanız oluyor. yoksa bir süre beklediğiniz böyle bir damlatma yok. bunun yanında kahvemi kendim çekmek için öğütücü de aldım. bıçaklı değil konik öğütücü tercih edin. kaliteli, yeni kavrulmuş çekirdek kahve alın ve kendiniz yapmadan hemen önce öğütün. mutlaka içme suyu kullanın. aşağıdaki şikayetlerin çok saçma olduğunu siz de fark edeceksiniz. bunun bir üst modelini almama sebebim aralarında sadece zaman ayarı farkı olmasıdır. kahvemi taze öğüttüğüm için zaman ayarını zaten kullanamam çünkü akşam öğütüp sabaha kadar bekleyen öğütülmüş bir kahve zaten kokusunu ve tadını kaybeder. kalitesiz kahve ve su ile kahve içmeye çalışıyorsanız makinenin size bir faydası olmaz

  • NI1 aracılığıyla, 29.11.2018
    Güzel

    güzel ürün resimdeki gibi

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.11.2018
    Gayet iyi

    Bende de var bu ürün yaklaşık 1 senedir. Hiç bir sıkıntısı yok bence. Her sabah uyanır uyanmaz ilk iş gidip kahve koyuyorum. Kahve demlenirken öyle bir kokuyor ki uyuyanları uyandırıyor uykusundan. İhtiyacınızı karşılar tertemiz ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.08.2018
    Dört Yıldız

    Plastik aksam biraz fazla, diger ozellikleri iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.08.2018
    Beş Yıldız

    Beklentimizi tam tamına karşıladı gayet memnun kaldım

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.08.2018
    Süper kahve makinesi

    Kahvenin tüm aromalarını veriyor.Sıcaklığı on numara.Kahve içmeye doyamıyorsunuz.Damlatma yok.Aroma özelliği hiç bir makinada yok.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.07.2018
    3 aylık tecrübem

    3 aydır kullanıyorum. yorumlardaki şikayetleri değerlendirmek istedim. 1. damlatma sorunu: böyle bir sorun yok. filtre kağıdı iyi yerleştirilmediğinde veya küçük filtre kağıdı kullanıldığında demleme sırasında kağıt içeri katlanıyor. bu da az miktarda kahve taneciğinin kağıttan geçmeden demliğe inmesine neden oluyor. taneciklerin bir kısmı da damlama önleyici mekanizmanın contasının arasına giriyor ve orada kalıyor. bu da contanın işlevini yapamamasına neden oluyor. iyice temizlenirse sorun kalmaz. 2. çok az ısıtıyor: ben öyle bir sorun yaşamadım. hatta soğumuş kahveyi yeniden ısıtabiliyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.07.2018
    Baristanin sınavından gecti..

    Urun başarılı bir ürün 1 yıldız kırma sebebim daha iyi ürünleri kullanmamdan dolayıdır.. Günlük kahve ihtiyacınızı karşılıcaginiz orta seviyeli bir ürün içinden 5tane filtre çıkıyor.. Icinden çıkan olcek : 1 ölçek= 1fincan.. Ilk kullanımda 2 kere 1250 ml full şekilde bos çalıştırın ürünü yoksa plastik kokusu geliyor ve geçmiyor.. Damlatma sistemi idare eder ama genede 1 2 damla bazen akitabiliyor.. Kahve tavsiyesi olarak jamaica blue Mountain ve Sumatra.. Iyi günlerde kullanınız ben memnun kaldim.. -Kahvekolik starbucks reservede barista

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Delonghi ICM15240.BK 1000 W 1250 ml 10 Fincan Kapasiteli Kahve Makinesi Siyah kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Delonghi ICM15240.BK 1000 W 1250 ml 10 Fincan Kapasiteli Kahve Makinesi Siyah yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat