Electrolux EKF7800 Expressionist Koleksiyon Kahve Makinesi Yorumları

Electrolux EKF7800 Expressionist Koleksiyon Kahve Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(40 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Güzel makine

    Ürün gerçekten çok şık ve kaliteli. Kutusunu açarken bile paketlenmesinden kalitesini belli ediyor. Umarım kaliteli olduğu kadar uzun yıllar dayanır.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.05.2021
    kahve makinesi

    Olumlu yönleri: çok güzel bi urun tereddüt etmeden alinabilir

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.01.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) EKF 7800

    Olumlu yönleri: Uzun araştırmalar sonucu aldım. Daha önceki filtre kahve makinemin ömrü dolmuştu. Aroma ayarı farkı hissediliyor. Sıcaklık eski makineme göre bi tık daha iyi. Kendine ait temizlenebilen filtresi olması avantaj. Aklında soru bulunanlar düşünmeden alabilir.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.07.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: çok kaliteli

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.06.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Filtre kahve makinesi-harika

    Olumlu yönleri: kahveyi demlediğinizde aroma ayarını ayarlayabilmeniz ve kahveyi dilediğiniz sıcaklık ayarında tutabilmek bence çok kullanışlı. Ayarı çok sıcak, orta ya da düşük ayarında bekletebiliyorsunuz. Ayarlar basit ve kullanışlı, henüz kullanmasam da dilediğiniz saatte kahve hazır demlenmiş de olabilmesi ayrıca kullanışlı. şık görüntüsünün olması da bence gözünüze hitap ediyor. Olumsuz yönleri: Su haznesi keşke hep bir miktar suyu tutsa ve ne kadar su varsa o kadar kahve demlemese. Yani 4 fincanlık su var ve 1 bardaklık kahve içecekseniz, makine yine de 4 fincanlık kahve demliyor. Olumsuz yorum olarak değerlendirilir mi bilmem ama yorum olarak değerlendirilebilir.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.06.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) ürün beklediğimi karşıladı

    Olumlu yönleri: kapalı kutu sıfır ambalajlı şekilde geldi, satıcının ilgisinden ve yardımlarından dolayı da çok teşekkür ediyorum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.06.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Faydalı Özellikler ve Can Sıkan Detaylar

    Olumlu yönleri: Tasarımı, malzeme kalitesi ve özellikleri bakımından güzel bir ürün. Filtre kahve makinelerinde olabilen bildiğim her özelliği bünyesinde barındırdığı için ve piyasada bulabildiğim su haznesi ayrılabilen tek cihaz olduğu için tercih etmiştim, ürün performansından da memnun kaldım. Olumsuz yönleri: Karafı çekince ısı tablasına kahve damlayabiliyor. Su filtresini de gereksiz buldum ve talimatlarda belirtilen altı kullanımda bir filtre değişimi süresinin kısa olduğunu düşünüyorum. Benim için şimdilik sorun olmadı ama birçok yerde şikayet edildiğini görmüştüm o yüzden belirtmekte fayda var, kablosu kısa.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.05.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Çok iyi

    Olumlu yönleri: Ürünü yeni aldım 2 kere kullandım. Gerçekten tasarımı şık ve zarif, kullanımı kolay. Pişirme sonrası sıcaklık ayarını seçebiliyorsunuz ve sıcak modu seçerseniz gerçekten 40 dk ağzınızı yakacak derecede sıcak tutuyor. Zaman ayarı modunu henüz denemedim. İyi ki almışım diyorum bence siz de pişman olmazsınız:)

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.05.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Süper bir makine tavsiye ediyorum

    Olumlu yönleri: Makine çok güzel, alırken biraz tereddütlerim vardı. özellikle paketlemesi ile ilgili kaygılıydım ancak ürün gayet sağlam ve dayanıklı bir şekilde paketli olarak sorunsuz geldi. Kesinlikle tavsiye ediyorum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.05.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Yorumlara bakarak tercih ettim ve kullandıktan sonra da memnun kaldım.Ürün çok güzel paketlenmişti.O nedenle satıcıya teşekkür ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.05.2020
    .

    Olumlu yönleri: Eşim üründen çok memnun. su haznesinin genişliği ve 12 fincan kapasitesinin olması gayet başarılı. Kalabalık misafir geldiğinde hayatımı kolaylaştırıyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.05.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Olumlu

    Olumlu yönleri: Beklendigi gibi guvenli vir sekilde paketli acilmamis ambalajinda

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.05.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) çok iyi

    Olumlu yönleri: Fiyat ve özellik karşılaştırması yapıldığında, bu özelliklere sahip ve bu fiyata alınacak en iyi ürün

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.05.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: kaliteli ve şık bir ürün

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.05.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) kahve makinesi

    Olumlu yönleri: Harika bir makine,kahve içmek tam bir keyif haline dönüştü. Hele de kahveniz kaliteli ise. Olumsuz yönleri: Olabilirmi bilmiyorum ama,makinenin su tankını tam olarak doldurup istediğiniz miktarda kahveyi yapabilseniz çok güzel olurdu.Oysaki bu makinede her seferinde ne kadar kahve yapmak istiyorsanız su tankına o kadar su koymak zorundasınız. Bu özellik var da ben mi bilmiyorum.Su tankın da sizin içeceğiniz miktarın üzerinde su varsa makinenin başında beklemeziseniz tanktaki suyun tamamı boşalıyor. Siz bir fincanlık kuru kahve koydunuz ama tanktaki üç fincan su boşaldı ve kahve kahvelikten çıktı. Ayrıca suyu içeceğiniz miktarın biraz üstünde koymalısınız çünki su gerek buharlaşma ile gerekse kahvenin içinde kalarak azalıyor ve bir fincan su kahve içmeye hazır olduğunda nerede ise yarıya düşüyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.05.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Çok Beğenerek aldığım bir ürün

    Olumlu yönleri: Bu ürünü uzunca bir süre bir çok Filtre Kahve makinasını araştırarak tercih ettim. Ürünü aldığım Firma Aplus Teknoloji Erhan Bey ile iletişime geçtim. Sağolsun kendisi de aynı gün ürünü kargoya korunaklı bir şekilde verip gönderdi. İlgisinden ve yardımlarından dolayı teşekkür ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.05.2020
    .

    Olumlu yönleri: Bu kahve makinesini ofisim için aldım. Ofiste kullanıyoruz. Ben de filtre kahveyi çok seven biri olarak gerçekten çok iyi bir makine. Aroma ayarlaması yapabiliyorsunuz. Zaman ayarlayabiliyorsunuz. Kahve seviyorsanız keisnlikle bu makineyi değerlendirin derim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.04.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) En iyi fiyat/performans modeli

    Olumlu yönleri: Çıkan su haznesi olması önemli, kahveyi sıcak hazırlıyor bir çok makineye nazaran, alabileceğiniz en iyi fiyat/performans modeli.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.04.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) ürün

    Olumlu yönleri: olumlu

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.11.2019
    iyi

    Olumlu yönleri: Kahve tutkunları için muhteşem bir ürün. Uyanır uyanmaz ayılmak için ilk yaptığım şey kahve içmek. Ayarlama özelliği sayesinde ben kalktığımda kahvem hazır oluyor. Evde bir yardımcı varmış gibi. Kahvenin sertlik yumuşaklık seviyesini kendimizin belirlemesi de çok ayrıntılı düşünülmüş. Aldığınız kahve ne olursa olsun sertliğini ayarlamak size kalıyor. Haznesi oldukça geniş kalabalık misafirler geldiğinde çok kullanışlı oluyor. Ben ev için aldım ama ofis için de ideal bir ürün.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Electrolux EKF7800 Expressionist Koleksiyon Kahve Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Electrolux EKF7800 Expressionist Koleksiyon Kahve Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat