Tchibo Cafissimo Latte Bianco Beyaz Kahve Makinesi Yorumları

Tchibo Cafissimo Latte Bianco Beyaz Kahve Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(26 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Harika

    3 yıldır kullanıyorum. Süt kabının çıkartılıp buzdolabına konması güzel. Kendi kendine de temizliyor. Kapsül yelpazesi geniş. Günde 1 kere içeyim, kaliteli içeyim derseniz harika. Öyle starbucksa falan gitmeye gerek yok.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ne çok iyi ne de kötü diyebilirim. Fiyatına göre iyi sayılabilecek bir makina.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Beyaz olmadı Extra güzel iş görüyor tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.06.2020
    (Ürünü satın aldı)

    İlgili satıcı süper makina tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.06.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Almadan önce çoğu kahve makinasıyla karşılaştırarak aldım. Süt haznesinin olması ve fiyatının piyasadaki diğer makinelere oranla daha uygun olması sebebiyle tavsiye edilir. Ben görüntüsünü de çok beğendiğim için Tchibo Cafissimo aldım.Tek tuşla enfes kahvenize kavuşabiliyorsunuz. Hem pratik hem şık.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Gayet pratik kahve yapan bir makine kapsüllü kullanımı var.. tek problemi geldiğinde arızası vardı çalışmadı ama tchibo servis onarım yaptı.. şu an problem yok👍🏻

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.05.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün sıfır ve kutusu açılmamış olmasına rağmen ilk açılışta çalışmadı. İnternette yaptığım araştırmalarda servis ile ilgili bir sürü şikayet okumamıza rağmen çok ilgili ve çözüm odaklı yaklaştılar ve depoda uzun süre bekleyen makinelerin ilk çalıştırmada suyu çekemediğini ve serviste uygun basınçla hava makinası yardımıyla ürünü çalıştıracaklarını ve endişelenecek bir durum olmadığını söylediler. Dedikleri gibi de oldu. Yaklaşık 6 aydır sorunsuz kullanıyorum ve daha önce kahve makinesi kullanmamış biri olarak bundan önce iyi kahve içmemişim diyorum. Kapsüller biraz daha uygun fiyatlı olabilir. Onun haricinde hiç sorun yok

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.04.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Erken teslimat

    Olumlu yönleri: Beklediğimden erken geldi. sparişimden 1 gün sonra elime ulaştı. Ürün kullanışlı kahve severler için vazgeçilmez. Satıcı ilgiliydi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Herhangi bir sıkıntı yaşanmadan ürün elimize ulaştı. Kullanım açısından da iyi bir ürün.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.11.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Bozuk çıktı

    Olumsuz yönleri: Ürün bozuk çıktı su almıyor çalışmıyor

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.10.2019
    iyi

    Olumlu yönleri: Tchibo kahveleriyle kendini tanıttı ve şimdi makinalarıyla nam salıyor. Tchibo Cafissimo Latte Bianco şirketimden sonra evimede aldım ve ev halkıda epey beğendi. Güzel kahve içmek istiyorsanız bu modeli alabilirsiniz. Başka markalara bakın ama bu makinadan çok memnunuz biz

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.10.2019
    çok kullanışlı

    Olumlu yönleri: Makineyi çok bekleyerek almıştım. Tchibo çıkardığı için tereddüt etmeden satın aldım zaten. Kahve içmeyi çok seven ve sürekli çeşitli kahve çekirdekleri deneyen biri olarak bu kahve makinesini almamak olmazdı. Çok kullanışlı ve pratik sürekli kahve tükettiğim için olsa gerek içinde kahve de suda bayatlamıyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.10.2019
    .

    Olumlu yönleri: Ürünün boyutları kullanıma ideal. Az yer kaplaması en büyük avantajı. Filtresinin çıkarılabilir olması nedeniyle kolayca temizleniyor. Ayrıca bazı parçaları çıkarılıp bulaşık makinesinde yıkanabiliyor. Bu yüzden temizliği de kolay. Kahveleri hem hızlı hem de köpüğü bol yapıyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.10.2019
    iyi

    Olumlu yönleri: ben tam bir kahve düşkünüyüm ama öyle böyle değil bayılıyorum her türlüsüne Espresso Cappuccino Latte Macchiato yapılabiliyor. Kapsül kahve kullanılıyor. Kahveyi sıcak tutablyor falan çok memnunum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.09.2019
    .

    Olumlu yönleri: sizde benim gibi Espresso, Filtre Kahve , Cappuccino gibi ekstra kahveleri içmek ve ondan ziyade yapmayı denemeyi seviyorsanız tam sizlik bu makineyi size de öneriyorum. Ben aldım alalı akşam kahve saatleri bizim balkonda gerçekleşir oldu :) tam tamına 15 fincan çıkabiliyor. 1500 lt su konuyor, kendinde süt köpürtücü özellik de bulunuyor. sade ben değil dostlarımız da bende olmasından çok memnun:)

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.03.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Ürün harika kahve yapıyor.

    Olumlu yönleri: Çok güzel kahve yapıyor. Çok beğendim. Olumsuz yönleri: su haznesi biraz daha geniş olabilirmiş.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.10.2018
    Makine iyi, kapsül fiyatları uçtu gitti.

    Makul fiyata taze kahve içebiliyorduk. Ancak son zamanlarda kapsül fiyatları eskinin yaklaşık üç katına çıktı. Ciddi olarak otomatik espresso/cappucino makinesi almayı düşünüyorum. Bir kapsülde 7-9 g arası kahve var ve hesaplayınca kahvenin kg fiyatı çekirdek kahvenin üç katına yaklaşıyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.08.2018
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: süper bir cihaz, her şey düşünülmüş. çok başarılı latte yapıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.05.2018
    Dört Yıldız

    Makina genel olarak güzel, süt haznesinin çıkarılabilir olması kullanışlı. Tek bir kötü özelliği tuşların sert olması, bastığınızda çıt etmesine rağmen algılamıyor bazen, sert basmak gerekiyor. bu nedenle birkaç kere bardağı taşırdığım oldu, bastığımda algılayıp durmadığı için.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.10.2017
    Beş Yıldız

    Bu kategorideki başarılı ve uygun fiyatlı bir ürün bence. Ürünü bugün teslim aldım. Almadan önce epey araştırma yaptım.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Tchibo Cafissimo Latte Bianco Beyaz Kahve Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Tchibo Cafissimo Latte Bianco Beyaz Kahve Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat