Tchibo Cafissimo Tuttocaffe 1450 W 700 ml Su Hazneli Espresso ve Cappuccino Makinesi Beyaz Yorumları

Tchibo Cafissimo Tuttocaffe 1450 W 700 ml Su Hazneli Espresso ve Cappuccino Makinesi Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 16.12.2016
    Beş Yıldız

    hızlı ve sağlam teslimat... klasik modelini kullanıyordum zaten... tchibo ürünlerinde satış sonrası hizmet mükemmel

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.12.2016
    Genel Hatlarıyla İyi..

    Makine gayet yeterli,evet bir Kahve Mağazasında içtiğiniz kahve değil ama kahve sevenler için eve alınabilecek yeterlilikte bir cihaz.Ayrıca birim başına maliyet nispeten daha düşük.Kısaca kahveseverler başlangıç için tereddütsüz alabilirler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.11.2016
    Çok İyi

    Dün sipariş verdim ve akşama geldi :) çok güzel bir ürün.Akşam zevkle kahve yaptım ve içtim :) Başarılarınızın devamını dilerim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.10.2016
    Oldukça başarılı

    3 farlı modda kahve yapabiliyorsunuz. Caffe crema, filtre kahve ve espresso olarak.O an içilebilir kahveniz hızlı bir şekilde hazır oluyor. Tek sıkıntısı biraz gürültülü çalışıyor. Ayrıca çay da içebilirsiniz. Kapsüllerini firmanın kendi sitesinden almanızı tavsiye ediyorum. Çünkü daha fazla çeşit var.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.09.2016
    Harika

    Pratik, Hızlı ve iyi bir makine arıyorsanız işte bu. 3 farklı mod mevcut. Ama kesinlikle cihazın kendi ayarları ile değil damak tadınıza uygun şekilde 3 aşamayı da programlayın.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Tchibo Cafissimo Tuttocaffe 1450 W 700 ml Su Hazneli Espresso ve Cappuccino Makinesi Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Tchibo Cafissimo Tuttocaffe 1450 W 700 ml Su Hazneli Espresso ve Cappuccino Makinesi Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat