Penaten 150 ml Bebek Bakım Kremi Yorumları

Penaten 150 ml Bebek Bakım Kremi yorum ve tavsiyeleri

(274 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • ebebek aracılığıyla
    Memnun kalamadik

    Burdaki yorumlardan yola çıkarak aldım 2 gün kullanabildim sadece çok kotu pişik yaptı hemen bıraktım eski pisik kremimize gectik her çocuğun cildi farklı oluyor

  • ebebek aracılığıyla
    Şahane

    Pişiğimizi 1 günde iyileştiriyor. İyiki varsın penaten 😍♥️ (2 ay kız bebeği var)

  • ebebek aracılığıyla
    ha-ri-ka ! (13/02/2019 tarihinde satın aldı)

    Çok araştırdım bu ürünü Almanyadan gelen bi arkdşm çok tavsiye etmişti ama Yaptığım EN MANTIKLI ALIŞVERİŞ DİYEBİLİRİM. 5 aylık oldu bebeğim hala bitmedi krem. Çok yoğun olduğu için nohuttan daha küçük bile sürmeniz yeterli oluyor. Yanığa da iyi geliyor üzücü ama onu da test etme şansımız oldu bizim. Sivilceye kızarıklıklar kabarıklıklar isilik aklınıza gelen her türlü cilt tahribatına birebir. İyi ki almışım diyorum. Ben vücut losyonu ve şampuanından da çook memnunum.alcak olanlar hiç düşünmesin.

  • ebebek aracılığıyla
    hizli kargo. iyi urun (23/12/2017 tarihinde satın aldı)

    Sudocremden sonra kullanmaya basladik. Guzel bir urun. Hizli kargoya verildi ama ptt kargo sagolsun 2 gunde ulastirdi (2 yıl kız bebeği var)

  • ebebek aracılığıyla
    Boşuna Aldık

    Bir Sürü Para Verip Aldık Ama Pişiğe Hiçbir Etkisi Olmadı.

  • ebebek aracılığıyla
    Kullanıp göreceğiz.. (13/02/2019 tarihinde satın aldı)

    Banada Almany'dan gelen arkadaşlarım önerdi bu kremi onlar memnun kalmış oldukça.Ben henüz denemedim bebeğimiz doğunca umarım bende memnun kalırım ama genel yorumlar hep iyi ....

  • ebebek aracılığıyla
    iyi gelmedi

    10 aylık oğlum var, çok övüldüğü için satın aldım. fakat bebeğimin cildine iyi gelmedi. pişik olmadan surmemize rağmen pişiği engelleyemedi ve pişik sonrasında da bir iyileştirme göremedim malesef. zeytinyağı tek kurtarıcım oldu.

  • ebebek aracılığıyla
    en iyisi

    Piyasadaki en iyi pişik kremi.

  • ebebek aracılığıyla
    pisige tek care

    Daha hafif kizariklik gordum mu hemen kalin bir tabaka halinde suruyorum birkac saat sonra gecmis oluyor.. iyi gelmedi diyenlere saskinim gercekten!

  • ebebek aracılığıyla
    Kalite diyorum

    Almanya da annem bana kullanırmış. Bende şimdi kızıma aldım. Diğer kremler gibi sulu değil. Şubat 2020 de kızım doğdu.kızım şuan 8 aylık daha yeni bitmek üzere . Sivilcelere çok iyi geliyor. Bunuda belirtmek isterim. Tek geçerim. Annelere tavsiye ederim😊😊

  • ebebek aracılığıyla
    Aldık bı kere

    Eh işte m ile başlayan markanın ürünlerini daha çok sevdik (2 ay erkek bebeği var)

  • ebebek aracılığıyla
    Harika 🤗

    Coğu markadan cok cok iyi. Sağlık calisaniyim yenidoganda calisip bir cok markayla tanistim kizim 1 yasinda penaten kullaniyorum ve pahali markalarin yapamadigi seyi cok kisa surede yapiyor cildine cok iyi geliyor. (1 yıl kız bebeği var)

  • ebebek aracılığıyla
    KESİNLİKLE MÜKEMMEL ÖTESİ

    2 yaşında oğlum var diğer markalarıda denedik ilk başlarda 1 ay kadar ama pişik sorununu gideremediler, daha sonra bu ürün ile tanıştık o günden beri şükürler olsun pişik yüzü görmedik.

  • ebebek aracılığıyla
    Tek Kelimeyle Harika

    Kızım Pişik Oldu Sürdük Anında Kizarikligini Aldı Ama Tabiki Daha Etkili Olması Için Hafif Kızarıklık Gördüğünüzde Müdahale Etmeniz Gerek Pişik Olmasını Beklemeyin Pişige Meyillendiğinde Direk Surun Ince Bir Tabaka Halinde Ve Mutlaka Islak Mendil Deyil Pamuk Islatıp Ilık Suyla Silin Onların Teni Çok Hassas Unutmayın (5 ay kız bebeği var)

  • ebebek aracılığıyla
    Çok memnunum

    Pişiğe bire bir. 1 yaşına kadar kullandım. Ve o kadar bereketli ki, hiç bitmedi.

  • ebebek aracılığıyla
    harika

    Kremin topun oluşu tabaka halinde olması pişiği engelliyor pişik sonrası kalınlığı ile kızarık yerleri bariyel gibi koruyor tavsiye ederim suda kremden daha yoğun (4 yıl kız bebeği var)

  • ebebek aracılığıyla
    Geçmeyen pisik

    denemedigimiz krem kalmadi kızımın poposuna . Çok şükür bu krem çok fayda etti (5 yıl erkek bebeği var)

  • ebebek aracılığıyla
    hiç memnun kalmadık (31/12/2017 tarihinde satın aldı)

    Yoğun bir pişiğimiz vardı . Hiç bir etkisi olmadı . Memnun kalmadım . Yine eski kremim fayda etti (1 yıl erkek bebeği var)

  • ebebek aracılığıyla
    memnuniyet

    Bebeğimin hertürlü pişik kızarıklık tahriş olmuş bölgesine sürüyorum Hemen geçiyor. Vazgeçilmez kremim oldu bitmeden alıyorum . Kullanması oldukça güzel sürdükçe azalmıyor . TEŞEKKÜRLER EBEBEK 😍 (9 ay kız bebeği var)

  • ebebek aracılığıyla
    kaliteli (17/11/2017 tarihinde satın aldı)

    cuma günü akşam sipariş ettiğim pişik kremim bugun sabah elime ulaştı. hızlı kargo ve özenli paketleme için teşekkürler. henüz hamile olduğum için daha kullanamadım ama çevremdeki çok kişiden kalitesini duydum. Bebeğin cildine göre daha sonra stoklayacağım.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Penaten 150 ml Bebek Bakım Kremi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Penaten 150 ml Bebek Bakım Kremi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat