Miele Blizzard CX1 Red Edition PowerLine SKRF3 890 W Toz Torbasız Elektrikli Yorumları

Miele Blizzard CX1 Red Edition PowerLine SKRF3 890 W Toz Torbasız Elektrikli yorum ve tavsiyeleri

(8 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 22.08.2022
    HARİKA

    Süper

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.02.2022

    Olumlu yönleri: tek kelime ile harika

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.01.2022
    tavsiye ederim

    Olumlu yönleri: herkese tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Açıkçası kötü değil ama verdiğiniz parayı karşılamıyor. ağır, gürültülü ve pahalı. Aynı performansı daha ucuza alabilirsiniz. Sadece diğer markalarda aksesuarları (bence bilinçli olarak) en yüke binen yerlerini zayıf yaparak sıklıkla kırılması ve bizi sürekli pahalı olan yedek parça mı yoksa yeni bir makine mi kararı arasında bırakmalarına rağmen sanki bunda kırılacak bir yer yok gibi görüyorum ama bunu zaman gösterecek. Tavsiye eder miyim? zamana geri dönebilsem bunu alacağıma 3 defa kırılınca çöpe atacağım makineden almayı tercih ederdim diyebilirim çünkü fiyat performansına göre muadillerinden yaklaşık 3 kat fazla. ???

  • Trendyol aracılığıyla, 01.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Zaten çok kaliteli bi marka ve giyat çok uygun

  • Trendyol aracılığıyla, 02.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Yıldızlar saticiya ve ürüne 2günde elime ulasti süpürge zaten tartışma sız 1numara

  • Trendyol aracılığıyla, 01.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünün performansını çok beğendim. Torbalı süpürge istemediğim için torbasız tercih ettim. Böylece çıkan tozu pisliği görüp temizlediğinden emin oldum. Temiz dediğim halıdan bile epey toz çıktı. İlk, halıda denedim süpürürken çok ağır geldi bana. Ama çıkan tozu görünce ağırlığına değdi dedim. Zeminlerde kullanımını daha çok sevdim. Önceki süpürgem çok küçüktü ve hortumu inceydi. Ona alıştığım için bu bana ağır ve hortumu kalın geldi ama temizliğinden memnun kaldığım için buna da alışırım diye düşünüyorum.

  • Trendyol aracılığıyla, 21.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün sağlıklı bir şekilde elime ulaştı, üstelik mağazadaki fiyatlara göre çok uygun satın aldım. Herkese tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Miele Blizzard CX1 Red Edition PowerLine SKRF3 890 W Toz Torbasız Elektrikli kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Miele Blizzard CX1 Red Edition PowerLine SKRF3 890 W Toz Torbasız Elektrikli yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat