Lenovo Moto G4 5.5 inç Çift Hatlı 13 MP Akıllı Cep Telefonu Yorumları

Lenovo Moto G4 5.5 inç Çift Hatlı 13 MP Akıllı Cep Telefonu yorum ve tavsiyeleri

(215 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 04.01.2018
    tavsiye edilir.

    fiyatına göre çok iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.12.2017
    tavsiye edilir

    üründen aldım ben aldıktan sonra çevremden 3 kişi daha aldı. hepsi çok memnun. yaklaşık 10 aydır kullanıyorum zorladığım zamanlar oldu bir defa bile donma yavaşlama olmadı. alan arkadaşlarımdan biri sürekli telefon çöpe atıyor. bunu halen bozamadı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.10.2017
    Çok Hos

    kesinlikle almanızı tavsiye ederim bu fiyata snapdragon 617 gibi bir yonga .yaklaşık 2 ay kullanımda performans kaybı yaşamadım.sadece ekran gövde oranı düzeltilebilir di.Maalesef boyu fiziksel tuşlu note 3 neodan biraz buyuk. ekranına zaten hiç girmeyim.tahminimden daha iyi.cokkeskin bir ekranı var.saf Android farkı galiba şarja da etki ediyor.eger birikimimiz yoksa bunu almanızı tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.09.2017
    moto g4

    bu ayın başında almıştım telefonu. beklediğimden çok daha iyi. hızlı ve stabil çalışıyor. tek sorun dahili hafızasının az olması. ama o da fiyatına göre normal. cihazın içinden çıkan şarj aleti nedense çok yavaş şarj ediyor yeni bir turbo şarj alınmasını öneririm

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.09.2017
    Tam bir f/p ürünü

    Tam bir f/p cihazı. Ben 749'a yakaladım. Bu fiyata harika telefon. Ekran güzel, ses güçlü, kamera kalitesi yüksek. Kasa biraz zayıf. O nedenle tank kılıf aldım. Bir de ekran koruyucu alınca telefon tank gibi de sağlam oluyor. Kutu içinden kulaklık çıkmaması ve çıkan şarj aletinin çok yavaş şarj etmesi sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Ancak benim zaten önceki telefondan hem kulaklık hem de şarj aleti vardı, eminim birçoğumuzun evinde de hazırda vardır. Çok oyun oynayan biri değilseniz pil performansı da sizi tatmin edecektir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.09.2017
    günlük kullanımda harika

    ürünü mayıs ayında aldım. özelliklerine bakınca gayet iş görecek bir telefon olduğunu düşündüm. tasarımı gayet güzel. kibar bir telefon. ekran aydınlatması gayet iyi. hoparlör ve ahize aynı yerde bu yüzden ses kalitesi iyi. kamerası eh işte. selfie delisi değilseniz kamera yeterli olur. şebeke sıkıntısı yok. şarj aleti kötü. batarya 10 numara. günlük kullanımda şarjı gayet iyi gidiyor. ben oyun oynamayan birisi olarak yaklaşık 2 günde bir sarj ediyorum. f/p açısından çok mantıklı bir seçim. handikapları; kulaklık yok, sarj aleti yetersiz, kılıf ve ekran koruyucu bulmak zor

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.09.2017
    Dört Yıldız

    elemanımıza almıştım.sanıırım memnun

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.09.2017
    moto g ye devam.

    daha önceki 2 telefonum da motorola, bu telefonun değerini saf android kullanan ancak bilir alıştığım için yine motorola aldım, gayet iyi telefon biraz kaba olmuş ama 5,5 inc azizliği, alacak bu fiyatlara alınabilecek en iyi telefon diyebilirim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.09.2017
    Üç Yıldız

    fiyatına göre iyi sayılır.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.09.2017
    Beş Yıldız

    Wifi bağlantısı, gerektiğinde kullanmak üzere browserı ve whatsapp kullanabilitesi olsun. Sürekli elinde olmasın ama ihtiyacımı karşılasın bir de lütfen hızlı olsun derseniz 5 yıldız. Günde 10 telefon görüşmesi, 3-4 saat internete bağlı kalma, 2 saat radyo dinleme ve pil tasarrufu sürekli açık olarak 4 gün şarjı gitti. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.09.2017
    Beş Yıldız

    Satıcı olarak hesiburada teşekkürü fazlasıyla hak ediyor.Ürün olarakta Moto G4 mükemmel bir cihaz.Şarjı çok çok iyi bence.Hız ve foto çekimi hem ön hemde arka kamerası mükemmel.Hiç düşünülmeden alınacak bir cihaz.Almadan önce bir ay kadar araştırdım.memnunum.Tavsiye ederim.Teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.09.2017
    Beş Yıldız

    gayet güzel fiyatı uygun

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.09.2017
    Dört Yıldız

    1300 tl'lik telefonlara eşit düşünmeden alınabilir 5 aydan beri sorunsuz kulanıyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.09.2017
    Beş Yıldız

    Ürün, fiyatına göre çok çok iyi. ekran parlaklığı,müzik ve konuşma ses seviyesi, hızı gerçekten güzel. sade ve şık.yalnız kılıfla kullanırsanız ince kılıfları tercih edin. aksi taktirde çok kaba oluyor.kamera olarak da bence yeterli.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.09.2017
    Fiyat Performans..

    Kurumsal mağaza ile karşılaştirilirsa iki fark gördüm ben. Kamera ve şarj cihazı. İkiside çok klasik..

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.09.2017
    Moto G4

    Telefon fiyatına göre iyi. Keşke kalın olmasaymış.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.09.2017
    Dört Yıldız

    Ekran kaliteli, ses çıkışı güçlü, temel Andorid telefonu olarak çalışıyor. Akıcı ve oldukça hızlı. Güncelleme desteği var. Biraz kalın ve ağır, ama rahatsız edici değil. Fiyatına göre son derece yeterli bir cihaz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.09.2017
    Dört Yıldız

    Fiyata göre çok güzel

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.08.2017
    Üç Yıldız

    Beklentisi yüksek olmayanların tercih edebileceği nitelikte .. alışılmış Lenovo tarzında değil.oyun ve cok yoğun kullanım olmadan şarjı iki gün gider ancak 5 yada 6 saatte şarj oluyor.telefon kutusunda şarj cihazından başka bir şey bulunmuyor.alacaklara tavsiyem kılıf ve kırılmaz ekranı da beraberinde alsınlar.bunlar 5 günlük deneyimdir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.08.2017
    Beş Yıldız

    Bu fiyata bu özellikler gerçekten fiyat performans ürünü tavsiye ederim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Lenovo Moto G4 5.5 inç Çift Hatlı 13 MP Akıllı Cep Telefonu kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Lenovo Moto G4 5.5 inç Çift Hatlı 13 MP Akıllı Cep Telefonu yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat