Ülker Hero Baby 6+ Ay 125 gr Karışık Meyveli Ek Gıda Yorumları

Ülker Hero Baby 6+ Ay 125 gr Karışık Meyveli Ek Gıda yorum ve tavsiyeleri

(14 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.12.2021
    sağlıklı ve güzel

    Olumlu yönleri: Kardeşim için bu püreleri sıkça kullanıyoruz. Annemin kurtarıcılarından bir tanesi karışık meyveli. Ne zaman yemek yemek istemese kardeşim annem bunlardan bir tane açıyor ve hallediyoruz. Lif ve vitamin açısından da oldukça zengin. Çocukların ihtiyacı olan her şey içerisinde bulunuyor. Koruyucu katkı maddesi gibi zararlı hiçbir madde de barındırmıyor. Gönül rahatlığıyla kullanıyoruz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.12.2021
    başarılı

    Olumlu yönleri: Eşimle yakın zamanda bebek bekliyoruz. Kavanoz halinde satılan mamalardan stok yapmaya karar verdik. Yeğenimin severek yediği karışık meyveli olandan tercih ettik. İçeriğinde C vitamini bulunuyor. Mamalarda en önemli unsurlardan biri zaten vitamin. Bu kavanoz mamaların işimi çok kolaylaştıracağını düşünüyorum. Bebeğimin ihtiyacı olan her şey içerisinde bulunuyor. Diğer çeşitlerini de değerlendireceğim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.12.2021
    çok güzel

    Olumlu yönleri: Erkek kardeşimin çocuğunun iştahsızlığı oldukça fazla. Bu duruma bir çare bulmaya çalışırken bu üründen alıp götürdüm denemek için. Zar zor yedirdiğimizde tadını çok beğendi ve tüm kavanozu kendi isteğiyle yedi. Bunu görünce çok şaşırdık ve mutlu olduk. Hem bundan hem de farklı meyve pürelerinden alıp götürdüm. Artık sorunu Hero Baby sayesinde çözdük. C vitamini açısından zengin olması da çok mutlu etti bizi. Tavsiye ederiz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.02.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) teşekkür

    Olumlu yönleri: Mağazanın alınan gün kargoalaması ve özenli olması aldık ve hemen geldi paketlenmesinden herşeyi çok özenliydi teşekkürler.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.08.2020
    Süper

    Olumlu yönleri: Bebeğim için çok güzel ve sağlıklı bir ekstra mama takviyesi. Hem uygun hem de sağlıklı. Bebeğim şimdi bu mama sayesinde biraz kilo almaya başladı. Zayıftı baya iyi olu.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.08.2020
    GÜZEL

    Olumlu yönleri: Mamayı önceden marketten alıyorduk ama bir arkadaşımız menun kaldığını söyleyince onun tavsiyesiyle internetten çok sayıda sipariş vermeye başladık. Sorunsuz ve taze bebeğimiz severek yiyor. Fiyat da böyle daha uyguna geliyor zaten. Kampanyaları da yakalarsanız çok daha uygun fiyata getirirsiniz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.05.2020
    SAĞLIKLI

    Olumlu yönleri: Bunlardan biz çok kullanıyoruz özellikle bizim kızımız armutlu yoğurtlu ve karışık meyvelisini çok seviyor. Dışarı çıktığımız da mutlaka yanımızda bu mamalardan alıyoruz. Gönül rahatlığıyla verdiğimiz kaliteli bi rara öğün. Biz çok memnunuz. Üstelik fiyatı da gayet uygun.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.05.2020
    SAĞLIKLI

    Olumlu yönleri: ben de 5. aydan itibaren ek mamaya kadar ve sonrasında kullanmayı düşünüyorum. İçerisinde elma muz portakal şeftali üzüm kayısı gibi meyveler var c vitamini deposu aynı zamanda ve tahılsız çok beğeniyorum ve kullanmak için sabırsızlanıyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.03.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) oğlum seviyor maşallah

    Olumlu yönleri: Çok güzel

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.08.2019
    .

    Olumlu yönleri: öncelikle bebek deyince katkısız olmasına dikkat etmek lazım hero baby bence yılların tecrübesiyle güven kazanmış bir marka. Ürün çeşitliliği acısından da tavsiye edilebilicek bir marka diye düşünüyorum. Benim bebeğim her zaman severek yedi. Bir kere aşırı pratik seyehatte , misafirlikte mutlaka elinizde olması gereken bir ürün. ek gıdaya geçince bebekler ilk başta yedikleri şeyleri red ediyorlar. Geri çıkarıyorlar. Vitamin acısından ve bütün meyveleri içinde barındırdığından dolayı öncelikle Karışık meyveliyi denmenizi tavsiye ediyorum. birçok arkadaşım kullandığı içinde gönül rahatlığıyla ürünü tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.07.2019
    ürün

    Olumlu yönleri: bi pakette kac adet var

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.06.2019
    ç

    Olumlu yönleri: Devam maması olarak çocuğuma kullandığım ürün. Doktorum önerdi ve uzun araştırmalarım sonucunda bu ürünü almaya karar verdim ve çocuğum yerken keyif alıyor fiyat olarak çok uygun olduğu için ve doktorlar önerdiği için tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.05.2019
    .

    Olumlu yönleri: Karısık meyvelı oldugu ıcın bırden fazla meyvenın vıtamını ve faydasını tek seferde alabılıyor cocuk ve cocugun da tadını sevdıgı cok ıyı bır pure oluyor. Tadına ben de bayıldım bu arada.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.05.2019
    süper

    Olumlu yönleri: ben 6. aydan ıtıbaren kullanmaya basladım bebegıme. Karısık meyvelı oldugu ıcın bır suru meyvesının faydası tek bır kucuk sısede. Bır de bebekler de karısık meyve tadını sevıyor. Yanı her anlamda memnun kaldık. Uygun da fıyata satılıyor kı bu cok önemlı bır detay.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Ülker Hero Baby 6+ Ay 125 gr Karışık Meyveli Ek Gıda kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Ülker Hero Baby 6+ Ay 125 gr Karışık Meyveli Ek Gıda yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat